Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mare_92 View Post
    Hahahaha veruj mi ni ja ne zelim da verujem u to ali to je realna situacija.
    Ako za 2 godine nije proigrala kako zna i ume nece nikad. To je sve stvar u glavi a Ana je trenutno mentalno u outu..
    Nazalost
    Ma neka se ona seta po modnoj pisti, samo da mogu da je i dalje gledam!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      Ma neka se ona seta po modnoj pisti, samo da mogu da je i dalje gledam!
      Hehehehe pa bi joj bilo najbolje..
      Ona je stvorena za modnu listu.. ;)

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
        “I’m gonna be back as a better player when you see me next time,” Wozniacki said. “When I was younger, people told me, you’ll never be a top player. You’re from Denmark. We don’t have the mentality. Blah, blah, blah. For me I know what I’m capable of. I know I’m a great player. I’m doing well, and I had a loss today. I’ll be back even better. I’m definitely gonna try to do better in Wimbledon, and we just have to see.
        E zbog ovoga je mnogo cenim......Koju zelju ima devojka i koliko samo trenira......svaka cast...
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Videcemo da li ce se ove njene reci i ostvariti..

Comment

• Samo nek ona trenira i nek se trudi.

Comment

• Jao Schiavone kako te otrese Anastasia prvi set ,ali drago mi je da je dobila drugi ovako ako bude igrala protiv Sharapove neće je pobjediti već će je pregaziti .Šta mislite u strašnjim meču u ženskoj konkurenciji Na Li -Azarenka?Kuznetsova je dobila krila i baš mi je žao ali eto francuskinja kad proradi beli proradi.Bravo Bartoli bila je odlična takođe Schiavone a jedva čekam da gledam Sharapovu i PETKOVIĆ,MADA MI JE UI petković draga ali ne kao Sharapova.
              http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
              Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Sharapova do titule!

Comment

Sharapova do titule!
                  Potpisao

Comment

Sharapova do titule!
                    Ma ona je jedina i ostala koja je super u da ne zaboravim Azarenku.

Comment

• Originally posted by Adin View Post
                      Ma ona je jedina i ostala koja je super u da ne zaboravim Azarenku.
                      Tako je breee!!! Njih dve su najjace sad i moji favoriti totalno..
                      Al naravno zna se ko je prvi favorit.. ;)

Comment

Tako je breee!!! Njih dve su najjace sad i moji favoriti totalno..
                        Al naravno zna se ko je prvi favorit.. ;)
                        Jao ispade Azarenka nažalost ali ostala je Sharapova ubjedljiva pobjeda sa 6:0,6:3 super je igrala Sharapova je pravo odlučila da osvoji još samo jedan Grand slam koji joj fali.Igra protiv Na li nadam se pobjedi jer stvarno je to zaslužila.Idemo Sharapova.....

Comment

• Tako je bre. Zao mi je sto je Azarenka izgubila ali gotivim i Li punoo.. Ona mi je isto super..
                          AJMO Sharapova pobedaa!!!!

Comment

Tako je bre. Zao mi je sto je Azarenka izgubila ali gotivim i Li punoo.. Ona mi je isto super..
                            AJMO Sharapova pobedaa!!!!
                            Nažalost izgubi Sharapova,Schiavone je odigrala super meč i došla do finala,Na Li u svakom slučaju bravo jedva čekam finale u subotu.

Comment

• Mnogoo mi je zao zbog Sharapove... Nadao sam se finalu to bi bilo sjajno.. Al s druge strane Li mi je totalno gotivna i volim njen stil i kao osoba je sjajna..
                              Sto se tice Schiavone ovo je za mene preveliko iznenadjenje da je ona u finalu.. Na turnirima pre R.G.-ea igrala je dosta slabo i dosta ispod njenog nivoa kako zna i ume.. I sad se odjednom trgla na R.G.-eu.. Malo mi je to cudno al u svakom slucaju svaka jos cast.. Nisam je nijednom gledao ali verovatno igra dobro...

Moj favorit za osvajanje je naravno LI i samo napred Li!!! Uz nju sam 100% u finalu !!!!

Comment

Mnogoo mi je zao zbog Sharapove... Nadao sam se finalu to bi bilo sjajno.. Al s druge strane Li mi je totalno gotivna i volim njen stil i kao osoba je sjajna..
                                Sto se tice Schiavone ovo je za mene preveliko iznenadjenje da je ona u finalu.. Na turnirima pre R.G.-ea igrala je dosta slabo i dosta ispod njenog nivoa kako zna i ume.. I sad se odjednom trgla na R.G.-eu.. Malo mi je to cudno al u svakom slucaju svaka jos cast.. Nisam je nijednom gledao ali verovatno igra dobro...

Moj favorit za osvajanje je naravno LI i samo napred Li!!! Uz nju sam 100% u finalu !!!!
                                Schiavone je igrala super izuzev onog meca sa Pavlicenkovom ,gdjeje izgubila prvi set sa 6:1 a u drugom e gubila 4:1 i vratila se i dobila druga dva setasa 7:5 uostalom odlika jakih i najboljih je da se izvuku iz najgorih situacija.Meni je takode traga Na li alivolio bi kad bi Schiavnoe osvojila RG ponovo jer to bi bio odlican uspjeh za nju ali i cijelu Italiju.

Comment

Working...
                                X