Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA Tour

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• to je kraj karolinine dominacije
    protivnice su pronasle resanje za njen defanzivan stil

Comment

• Jelena Jankovic pocinje da radi sa Zeljkom Krajanom kao trenerom, probno.
      Last edited by altlosta; 17-04-12, 03:26.

Comment

• Originally posted by n.aleksa View Post
        to je kraj karolinine dominacije
        protivnice su pronasle resanje za njen defanzivan stil
        Nikada nije ne dominirala, jedino ako racunas osvajanje turnira od 220000$ u dominiranje, Venus, Serena i ostale agresivne igracice su je jele za dorucak.
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Clijsters propusta celu sezonu sljake zajedno sa RG, kuk se nije oporavio izgleda.

Comment

• Originally posted by altlosta View Post
            Clijsters propusta celu sezonu sljake zajedno sa RG, kuk se nije oporavio izgleda.
            Ponekad pomislim, zasto se ne povuce? Daleko je od top igre, pobedjuje malo na iskustvo, ali igra ni blizu sampionskoj, ne moze da veze dva turnira bez povreda, vise je nema nego sto je ima.... Koliko je samo velikih turnira propustila, ne znam zaista zasto se ne povuce, jer njeno telo ocigledno radi protiv nje...
            One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

• Pa ovo je i trebala joj biti oprostajna godina, htela je valjda da igra i olimpijsku godinu, ali sigurno je nije bas ovako zamislila, bas bezze..

A i bas mi je jadno ovo sto rade sa Bartoli za Olimpijadu, moze nekome da se svidja ili ne svidja, ali je zanimljiva, drugacija, i sigurno bi dobro predstavljala svoju zemlju, ostale stvari bi trebale da se ostave po strani.

Comment

• u pravu je francuski savez za bartoli
                koliko bila dobra teniserka, kad ne igras za svoju zemlju 8 godina svojom voljom
                tu nema sta vise da se kaze

Comment

• Pa htela je da igra, ali joj nisu dali da vodi trenera/oca sa sobom, sto znaci da je bilo volje. U svakom slucaju ne vidim sto bi joj se svetili zbog toga, bas jadno.

Comment

• Francuska jeste na gubitku, jer im je ona ipak prvi reket, ali eto pravila su pravila... ona je trebala, i morala da odigra bar dva puta u dve godine, koliko traze, a da ne povede oca. Mislim da ne traze mnogo od nje i stvarno mi je cudno da joj je bas toliko tesko da se odvoji od oca kao njenog trenera, ako vec zna da su pravila takva. Steta i za Francusku i za nju, ostale igracice im nisu sposobne za velike rezultate.
                    One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

• Ma kakva pravila, mogu oni njoj da daju da igra bez obzira.

Comment

• pa sta ona misli da moze tek tako da vodi oca , nihov savez ima svoje trenere

Comment

• Doktor Bartoli ju je naucio sve sto zna.Mada mi je stvarno nosens da njega vuce tamo,ne kapiram
                          sigpic

Comment

• To je stvar principa, mogla bi ona da igra i bez njega...

Comment

• Ma kakav princip,pa i kad se Fed Cup igra ne vodis svog trenera,reprezentacija je to.Mora se neki red znati u reprezentaciji.Isto kao da Ronaldo vuce Murinja kad igra za Portugal,drugacije nece da igra
                              sigpic

Comment

• http://www.avangarda.in/forum/viewforum.php?f=56

Comment

Working...
                                X