Očajno kolo za mene, samo 33 boda. Najlošije kolo od početka sezone. Kurtoa i Costa jedini doneli bodove...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2016/2017.
Collapse
X
-
Vidim da ste se raspali ovo kolo. Ja tri transfera napravio. Ubacio Rouza, Holebasa i Silvu. Rouz i Silva odradili posao, KDB kapiten pokupio tri bonusa. 46(-4) i nije tako loše. Vjerovatno loša odluka što sam Firmina makao, ali ko ga jebe. Još Mane sjutra i biće to solidno kolo.sigpic
Comment
-
53 poena ovo kolo, nije lose i 30-o mesto na tabeli. Pogledajte tim FC Chelsea, to je account mog brata s kojim ja upravljam jer je njega smorilo, i sa tom ekipom sam drugi u velikoj SK ligi.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Mislio sam da ću izgubiti prvo mesto ovo kolo, ali ipak sam još uvek tu... Sva sreća ni rivali nisu imali mnogo poena više od mene, 20-30, nije to toliko strašno.
U svakom slučaju, biće zanimljivo. Naredna 3 kola počinju 26og, a završavaju se trećeg, tako da će biti mnogo utakmica za malo vremena. Dobra prilika za dosta bodova ali i za dosta rotacija...
Pozitivno mi je što mi ovako očajno kolo došlo pre kupa, jer da je sad bio kup ispao bi lagano. Valjda se neće ponoviti ovako jadno kolo...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment