Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy PL 2016/2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Očajno kolo za mene, samo 33 boda. Najlošije kolo od početka sezone. Kurtoa i Costa jedini doneli bodove...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ja sam zaboravio kad je neko iz moje ekipe postigao gol ...tu i tamo neka asistencije i to je to..al bas zato necu sl.kolo nista da menjam

FC AMATERI SA ANFIELDA
      FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• A jbga, naiđe tako neki sušni period, šta da se radi...

Neću ni ja ništa da menjam, samo da me povrede zaobiđu bar jedno kolo...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Pa da..ima tu jos puno da se igra

FC AMATERI SA ANFIELDA
          FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Vidim da ste se raspali ovo kolo. Ja tri transfera napravio. Ubacio Rouza, Holebasa i Silvu. Rouz i Silva odradili posao, KDB kapiten pokupio tri bonusa. 46(-4) i nije tako loše. Vjerovatno loša odluka što sam Firmina makao, ali ko ga jebe. Još Mane sjutra i biće to solidno kolo.
            sigpic

Comment

• Izbacim Lovrena, on 2 kola za redom CS
              Sta se meni desava...
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sta planiras za sljedece kolo da izbacujes?
                DALE 1992-2020
                NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Pa najverovatnije u -4 opet, Kosta i Antonio out, Zaha i Ibra in
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• 53 poena ovo kolo, nije lose i 30-o mesto na tabeli. Pogledajte tim FC Chelsea, to je account mog brata s kojim ja upravljam jer je njega smorilo, i sa tom ekipom sam drugi u velikoj SK ligi.
                    Originally posted by maliajnstajn
                    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Trebao bi da počne kup ovo kolo. Ako ga ne da KDB sad protiv Hula, ne znam kad će. Samo da ga Pep ne odmori za ovaj meč...
                      sigpic

Comment

• Mislio sam da ću izgubiti prvo mesto ovo kolo, ali ipak sam još uvek tu... Sva sreća ni rivali nisu imali mnogo poena više od mene, 20-30, nije to toliko strašno.

U svakom slučaju, biće zanimljivo. Naredna 3 kola počinju 26og, a završavaju se trećeg, tako da će biti mnogo utakmica za malo vremena. Dobra prilika za dosta bodova ali i za dosta rotacija...

Pozitivno mi je što mi ovako očajno kolo došlo pre kupa, jer da je sad bio kup ispao bi lagano. Valjda se neće ponoviti ovako jadno kolo...
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Provjeri jesi li se kvalifikovao prvo, samo prvih 2M iz 17. kola se kvalifikuju. Bojim se da si ga izduvao za kup.
                          sigpic

Comment

• Aaaaa, nisam razumeo lepo. Mislio sam u ukupnom plasmanu u prvih 2 miliona...

Ma gde se kvalifikovao, bio sam tamo negde blizu 4 milionitog mesta... A njesraaa, ukupno sam u prvih 9000, al mi to ništa ne vredi...
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• I meni se to dešavalo. U ukupnom plasmanu neđe oko 100k mjesta, i onda baš to 17. kolo bude loše... Samo što si ti u 10k, pa još gore ispada.
                              sigpic

Comment

• Pa gde baš ovo kolo da mi bude najgore do sad u pm...

Nema veze, još bolje, mogu da se koncentrišem 100% na ligu, igrači će mi biti odmorniji...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X