Do koje mesto ulaze u kupu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2016/2017.
Collapse
X
-
Ibra je pauzirao protiv ArsenalaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
MRTVI FANTASY !
Danas na mobitelu NE DA da promijenim kapitena, kliknem na Ibru, samo na pola sekunde stoji make captain, i tako 3-4 puta i na kraju morao ostaviti Costu, nisam imao drugu opciju ..
A o transferima da ne prica, Wilshere i Redmond out, Fer i Shaqiri in, Fer usao u 70., Shaqiri nije igrao
Ali eto, ako nista uci ce De Roon sa klupe koji je dao gol za Middlesbrough danas
Comment
-
Ja u vecoj ligi igram protiv Aleksa, covek na klupi ima 29 poena od 3 igraca, a mojih 8 imaju 28 ukupno. I sto je najjace uci ce mu kao prva izmena Capue sa 2 poena, a ostace mu na klupi VAan Anholt i Negredo. Ima neko baksuzniji od meneDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment