46 bodova, a u velikoj H2H ligi protivnik Aki koji ima 23 poena. Njemu ostali Bravo,Stones,Sterling,Costa,Austin, dok su meni ostali Ibrahimovic i Aguero kapiten. Tako da lomice se do samog kraja, ali red bi bio da padne kvadruplas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2016/2017.
Collapse
X
-
60 bodova na kraju, ja zadovoljan. Hazard kapiten opet ispoštovao.... Šteta što mi odbrana bila očajna, a na klupi 12 bodova leži...
2 odlična kola za redom, i penjem se na tabeli. Prestiže se Aki u obe lige za bod i za sad sam drugi....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Na kraju je pao Aki, 50-35, Ibrahimovic opasno zakazao, evo vec 3-4 kola samo 1-2 poena. I moj kapiten Aguero danas zakazao.
A u SK ligi sam tek na 22. mestu, slabo. Valjda ce ovaj Ibra proraditi uskoro.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Hiton ce da skupi 6 poena bez CS-a. Kapiten Volkot ili Kapue. Stavio bih Ibru ali nisam siguran ni da li ce poceti, izgledao je mrtav u sredu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostTo ti je ono što bi Žika rekao..."Moj me inSekt nikad ne vara"...
Neko se istripovao žešće..."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Di mi je brat od tetke!?
Na megdanu smo..
Ne znam tacno ko, ali me je neko usrao 40 razlikeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostDi mi je brat od tetke!?
Na megdanu smo..
Ne znam tacno ko, ali me je neko usrao 40 razlike
Jedva se setih da bacim pogled na tim jutros posle NBA-a, već sam u krevetu bio, morao sam da ustajem
Comment
Comment