Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy PL 2016/2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima li neko problem sa fantasi aplikacijom?
    Nece uopste da menja igrace, ni formacije... nista...
    Jos mi prikazuje u timu neke igrace koje sam vec prodao u proslim kolima. Prikazuje mi npr. Evansa, a ja ga prodao pre dva kola.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Meni radi normalno..jedini " problem" je sto mi prikazuje manje bodova nego sto bih zeleo da imam..haha

FC AMATERI SA ANFIELDA
      FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Ma neka ga onda. I hteo sam da stavim Hazarda za kapitena, a Costu svakako ne bih menjao iako je suspendovan.

Mozda bih samo Fera promenio, al dobro...

Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using Tapatalk
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ja sam Staridza ubacio, vreme je da on postigne prve golove ove sezone, ili ne?
          IMG-20190614-192941
          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
            Ja sam Staridza ubacio, vreme je da on postigne prve golove ove sezone, ili ne?
            Uf, tesko da ce Klop menjati nesto, pogotovo kad im Celzi bezi 6 bodova, a Origi igra sasvim dobro..ako Staridz bude fit, odnosno ne posece se na noz u kantini dok bude ljustio narandzu, mozda i dobije koji minut, al tesko da ce poceti od 1.minuta

FC AMATERI SA ANFIELDA
            FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Gotovo sad, Staridza sam vec ubacio.
              Ma ako je zdrav igrace sigurno, sad da li ce dobijati po 15-20min pred kraj meca ili ce biti starter najvise od njega zavisi.
              IMG-20190614-192941
              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Momci izbacio sam Kostu i Antonia, ubacite Antonia ako zelite da dobijete neke poene, dace bar gol cim sam ga izbacio.
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ja razmisljao da ga ubacim, al ima jos vremena da dobije 5.zuti, odnosno suspenziju..

FC AMATERI SA ANFIELDA
                  FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Zaboravio sam da napravim tim Origi sam zaboravio na klupi, i kosta samo sam izbacio i uvo batchyau jer sada samo on ostaje pravi napadac... Kapiten hazard pa sta bude nek bude..
                    Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Originally posted by bice View Post
                      Momci izbacio sam Kostu i Antonia, ubacite Antonia ako zelite da dobijete neke poene, dace bar gol cim sam ga izbacio.
                      Evo ga Antonio...

Comment

• Ja pricam momci
                        Sreca ne zalim puno zato sto je Ibra ispostovao kapitenski
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Када добијамо дивље карте?
                          На целом свету само Црвена звезда оооо..

Comment

• 30.12.

FC AMATERI SA ANFIELDA
                            FC AMATERI FROM ANFIELD

Comment

• Odlicno kolo, uz bonuse imacu 60 poena i sutra ostaje Vertongen. Ubacim Ibru i kapitenski ispostuje, Azar isto kao i Lukaku a ne mogu da verujem ali prvi put Cech CS od kad sam ga ubacio u tim.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Solidan dan za mene. Sredina dobra...Ozil i Pogba ispoštovali, Hazard kao kapiten 20 bodova. Odbrana, Kurtoa 7 bodova i od Prodla i Warda po 5. Jedino što je Diomande prodao, ali on je umesto Coste ovo kolo, pa nisam ni očekivao neke bodove od njega. Tako da imam 51 bod od 7 igrača, što nije loše.

Prekosutra još trio iz Spursa (Kane,Eriksen i Vertongen) i mučeni Cedric... Da izvučem od njih 4 još 20ak bodova(mada bi mogao Kejn konačno da proradi) i super kolo...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X