Nece se taj Ronaldo videti protiv Juventusa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Princoni View PostNece se taj Ronaldo videti protiv JuventusaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Kao i sto sam ocekivao, ovaj Real mogao je samo Juventus izbaciti u dvomecu, Atletiko sanse nema.
Dominacija Zidana, potpuno nadigran i onako slabiji Atletiko ove sezone.
Perfektna utakmica, bez nijedne greske. Ronaldo postao otac kaznenog, svaki put se nadje gde treba, jos i igra timskiji u poslednje vreme i uklucuje se u gradnju akcije, bas LIDER na terenu. O Modricu i Kroosu je izlisno trositi reci, najbolji veznjaci u svetu lagano.
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostVala bas. Ovo je verovatno kraj onog Cholovog Atletica kakvog smo poznavali, pogotovo ce to biti sigurna stvar kada Cholo i ode. Zasitio se on verovatno i sigurno zeli da oproba nove stvari, zato ga i ocekujem u Interu u dogledno vreme da i tamo prekine svojevrsnu dominaciju jednoga tima.
Trener, skauting, sistem, planiranje unapred... samo on nekih stvari koje te vode u sam vrh fudbala.
@princoni
Polako tebra prvo tj ako prodjem Monaco. Ni igraci Juventusa ih ne potcenjuju pa necemo ni mi.
Originally posted by Ser Gagi View PostKao i sto sam ocekivao, ovaj Real mogao je samo Juventus izbaciti u dvomecu, Atletiko sanse nema.
Dominacija Zidana, potpuno nadigran i onako slabiji Atletiko ove sezone.
Perfektna utakmica, bez nijedne greske. Ronaldo postao otac kaznenog, svaki put se nadje gde treba, jos i igra timskiji u poslednje vreme i uklucuje se u gradnju akcije, bas LIDER na terenu. O Modricu i Kroosu je izlisno trositi reci, najbolji veznjaci u svetu lagano.Last edited by Prototype; 02-05-17, 23:54.
Comment
-
Originally posted by Prototype View Post
Ne znam da li je fer ista reci pored onakve partije, ali mi nekako bedak kad ga vidim da ne moze igraca predriblat Msm ne mora pretrcat, al fintom ili varkom tela da izbaci igraca je bas retkost. A kakav je samo dribler bio u Manchesteru, nosio sve pred sobom.
Comment
-
Proto, ne pocenjujem ja Monako, ali im nadigravanja kao sa Sitijem i Dortmundom sada ne mogu proci protiv odbrane Juventusa i potpuno drugacijeg protivnika. I bas to sto ih Juventus nece poceniti me cini jos ubedjenijim u siguran prolaz Juventusa.
Comment
-
Роналдо је постао центарфор, у правом смислу те речи. Додуше усавршио је све елементе, скок, игра главом, завршница + има врхунску кретњу без лопте.
Али није он који покреће овај тим него Модрић, каква је машина од играча то.
Реалу треба бољи голман иако је Кејлор феноменалан, али је имао киксева. Рамос је слабији у одбрани, али га сигурно неће мењати јер је превише донео клуб.
Атлетико је целе сезоне овакав, против Лестера слаби, Леверкузен прошли лако, али Леверкузен који се распада у Бундес лиги. Штета за њих, навијао сам да ове године освоје, заслужила је ова генерација.
Comment
-
Treba li jos neki dokaz da je Ronaldo najbolji fudbaler ikada?
Gde je sad sudija da namesti? Slazem se da je gresio protiv Bajerna ali to ne znaci da Real ne bi dobio taj dvomec.
Roki je postao kralj sesnaesterca, dok ce Mesi samo moci to da sanja za par godina, zapravo, bice beskoristan za bilo koju poziciju.
Comment
-
Originally posted by limun View PostTreba li jos neki dokaz da je Ronaldo najbolji fudbaler ikada?
Gde je sad sudija da namesti? Slazem se da je gresio protiv Bajerna ali to ne znaci da Real ne bi dobio taj dvomec.
Roki je postao kralj sesnaesterca, dok ce Mesi samo moci to da sanja za par godina, zapravo, bice beskoristan za bilo koju poziciju.
Comment
-
Originally posted by limun View PostTreba li jos neki dokaz da je Ronaldo najbolji fudbaler ikada?.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment