Isko lagano ima najveci work rate od svih Attacking mf-a, sta mu radi Zizou ove sezone, kako ga koristi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovaj dvomec rijesen, ocekivao sam vise od Atletika, mislio sam cak da ce biti neporazen danas ali ih je ubio Real. Zidan inace rekao da ne zna oce li biti na klupi sledece sezone, na BT Sportu kazu neko ko ima sest poraza u 80 utakmica nije siguran za svoj posao, suludo, eto kakva je to klupa i pritisak.sigpic
Comment
-
Skoro meksi Atletico nisam video.
Nekako bas cudna postavka Chole.
Zidan sa Iscom spasao sredinu. A i samim tim dao vise prostora Ronaldu i Benzemi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOvaj dvomec rijesen, ocekivao sam vise od Atletika, mislio sam cak da ce biti neporazen danas ali ih je ubio Real. Zidan inace rekao da ne zna oce li biti na klupi sledece sezone, na BT Sportu kazu neko ko ima sest poraza u 80 utakmica nije siguran za svoj posao, suludo, eto kakva je to klupa i pritisak.Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOvaj dvomec rijesen, ocekivao sam vise od Atletika, mislio sam cak da ce biti neporazen danas ali ih je ubio Real. Zidan inace rekao da ne zna oce li biti na klupi sledece sezone, na BT Sportu kazu neko ko ima sest poraza u 80 utakmica nije siguran za svoj posao, suludo, eto kakva je to klupa i pritisak.
Jos uvek je njemu trenersko mesto u Realu prilicno stabilno.
Medjutim sve to moze vrlo lako da se okrene ne osvoji li ove trofeje za koje se trenutno bori.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ocekivan rezultat, Atletico vise nije ono sto je bio. Nema one borbenosti i zelje kao iz predhodnih sezona. Oni porazi u finalima su ih bas slomili psihicki. Moze se ocekiati da Simeone ode vec ovog leta. Nema vise sta traziti u Atletiku, ionako je uradio neverovatan posao.
Da nisu imali lak zreb ne bi polu-finale ni videli.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostOcekivan rezultat, Atletico vise nije ono sto je bio. Nema one borbenosti i zelje kao iz predhodnih sezona. Oni porazi u finalima su ih bas slomili psihicki. Moze se ocekiati da Simeone ode vec ovog leta. Nema vise sta traziti u Atletiku, ionako je uradio neverovatan posao.
Da nisu imali lak zreb ne bi polu-finale ni videli.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Comment