Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marcelo's game by numbers vs. Bayern:

9 take-ons
    8 chances created
    7 crosses
    4 interceptions
    3 blocks
    1 assist
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by madrid View Post
      To ne moze da se poredi nikako. Ja sam sa manje od 10 godina znao samo da cu ta Zvezdu navijati do kraja zivota jer sam tako naucen, a RM mi se jednostavno slucajno spontano dopao i bio sam dete. Kad sam stigao u Madrid odrastao sam u kultu ATM i isao na stadion sa drugovima i malo po malo postao strastven, ali nikako ne mogu da zaboravim ili mrzim RM samo vise volim Atletiko zbog zivota tamo i nekih stvari koje sam saznao u Spaniji vezane za RM(cuvenih 11-1) Florentino, transferi Franko itd. ali ne mogu da ih mrzim jer sam od prvog gledanja uz njih jos dok za ATM nisam ni znao.
      Pa i ja isto tako sa Zvezdom. U mojoj kuci je bilo zabranjeno pricati o Partizanu a roditelji mi nisu dozvoljavali da kupujem ni dnevne novine ni tempo, tako da nisam ni cuo za Partizan. Zvezda do kraja zivota. Onda sam se doselio u Beograd i huligani me jednom navatali na autokomandi i prevarili me da idem na jug, rekli mi da se tamo prodaju mnogo bolje i vece semenke nego na severu. I ja malo po malo, postao strastveni navijac Partizana a cale me se odrekao preko novina. Uskoro se selim u Novi Sad gde imam prijatelje koji su strastveni navijaci Vojvodine, pa cemo videti sta ce biti, moje srce je veliko, mozda ima mesta i za celu ravnu Vojvodinu. Ria Ria Hungaria.
      Originally posted by Dekinjo
      Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
      Originally posted by La Jugoslavia
      Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Kako sam nekada cekao utorak/sredu kada je LS, sada mi se isto toliko ovo takmicenje gadi.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Marselo igra maltene krilo, dribla i probija po strani.

Comment

• Ovi Valjevcani opasni zajebanti
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Vi mi sve nesto prebacujete za vernost klubu a ja sam RM-u ostao veran. Kada sam ovde kao dete isao do 4 razreda u skolu, RM je stalno ispadao kao sad Arsenal u osmini finala od timova kao sto su Lion, tad su svi u mom razredu "navijali" za Barsu Liverpool, Arsenal, pa posle za Mancester Celsi, pa za Bajern Barsu i RM a ove prethodne zaboravili, a ja svoj klub nikada nisam zaboravio iako je bio los bodrio sam ga i necu prekinuti, osim kad igra sa CZV ili Atletikom.

Comment

• Ovaj bici mora da je neki mladji brat Tome aka Lunatic-a aka Abela.

Jardim do titule, kakvi Zidani, kakve pm.
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• bici prekini da me zaj**avas iako to radis na prilicno dobar nacin hahahaha

Comment

• Madrid sta se pravdas?
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                      Sada sam "veliki" tada sam jedva znao za ofsajd kao i skoro dvako dete
                      Sta se ti uopste toliko pravdas bilo kome. Brate mili ja bih sada iz inata poceo da navijam za Sevilju I Barsu.
                      Ljudi zaboravljaju velikog maga Mika, koji je pratio 671 sport I podrzavao minimum 15 timova iz jedne lige.
                      Eno ga majstor sad na utakmici lakrosa izmedju Michigan state-a I Virginia Techa, navija za oba tima "jos od malih nogu", razapet je od silne ljubavi.

Samo nemoj za Arsenal I City da navijas
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ne pravdam se, nego objasnjavam situaciju jer sam bio pitan. Ne secam se ni kako smo se dotakli ovoga.

Comment

• Mika Bog!

Vidis Madrid da si slab u stvari ..
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Da, šta ste navaliali na madrida..ajte pustite dečka nek uživa, kad već mi ne možemo

Jedan je Toma, al ga nema
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Da, šta ste navaliali na madrida..ajte pustite dečka nek uživa, kad već mi ne možemo
                              Pocni da navijas za Liverpul ili Siti, znas kako ces da uzivas

Bici je alterego Tome.. shhhhhh

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                                Nije mu Karlo ucitelj. Poznato je kod koga je Zidan isao na casove.

Spoiler
                                Zidane je sigurno najpotkovaniji trener danasnjice, samim time sto je jedno vrijeme proveo kod Guardiole na usavrsavanju, prije toga je mjesec dana cini mi se bio sa Bielsom u Francuskoj, radio je i sa Mourinhom kao neka vrsta savjetnika i sa Ancelottijem prvim kao pravim pomocnikom pa jbt strasno

Comment

Working...
                                X