Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Katastrofalno sudjenje, ali Real u dvomecu bolji, nevjerovatno sta su danas propustali u prvom poluvremenu, dva puta 2 na 1 imali kontru, u drugom 3 na 2, onakav autogol dali i to odma posle izjednacenja. Ali je sudija grijesio zestoko, crveni za Vidala ondje nije bio, mogao je ranije da mu ga da, ali u onoj situaciji je bilo suludo. Kazemiro simulirao u prvom produzetku, to je odma zuti, bio bi drugi za njega. Gol Ronalda iz ofsajda, drugi u produzetku ne znam je li bio, nije bilo pravog ugla, rekao bih da je bio u liniji lopte, ali nisu vratili kako treba nijednom. Karlo odlicno izasao posle poluvremena, Bajern imao igru, sanse, penal je vjerovatno bio iako isto diskutabilan. Kazemiro naivan u svakom slcuaju, eto ta asistencija za izjednacenje, ali je imao losu utakmicu bas, od pocetka.

Uzivanje je bilo gledati utakmicu na BT Sport uz komentar Mekmanamana koji se vidi da poznaje fudbal, jasno je i njemu da je Modric broj jedan u Realu. Kad su gubili 1-0 samo je on isao naprijed, gazio loptu, niko ga nije pratio, cudio se i Stiv zasto kad povuce niko ne ide naprijed, zasto mu niko ne pomogne.

Sve u svemu Bajern nije pokazao u ovom dvomecu da zasluzuje prolaz, imali su masu srece i u prvoj i u drugoj utakmici, ali je Real veceras zestoko poguran od sudije, to je cinjenica.

Zidan dokazao da je velikan, izbacio svog ucitelja Karla, mozda i najboljeg trenera danasnjice. I da je ispao nikad se ne bi obrukao.
    sigpic

Comment

• Ova dvojica nisu normalna, nema fudbala bez rivalstva.
      Zamisli Liverpul/Junajted, a ja navijam jedno poluvreme za jedne, drugo za druge, pa cirkus.
      IMG-20190614-192941
      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by stewanoskipp View Post
        Sve u svemu real je bio bolji u dvomecu, nadigrao ih je I da nije bio nojer odavno bi bili napujneni. Koliko samo je spasio kod kuce a I danas u prvom djelu je real puno promasio dok Bayern je imao samo jednu priliku a u drugom djelu je bilo drugacije..
        Jeste bilo je gresaka danas Ali I tamu Bayern je dobio poklon penal, a znamu I kako su prosli Juventus. Sve u svemu nisu nadigrali real u nijedan segment igre i real je zasluzeno prosao NA STRANU SVE GRESKE SUDCA U OBA MECA
        Što Pogba

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
          Što Pogba
          Pravda i za Pogbu.
          UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Originally posted by bici View Post
            To je skroz normalno. Evo ja kao klinac navijao za Zvezdu ali kada sam poceo da zivim u Beogradu kod mene se sve promenilo i zavoleo sam Partizan. Danas sam jedno poluvreme gledao sa juga a drugo sa severa.
            To ne moze da se poredi nikako. Ja sam sa manje od 10 godina znao samo da cu ta Zvezdu navijati do kraja zivota jer sam tako naucen, a RM mi se jednostavno slucajno spontano dopao i bio sam dete. Kad sam stigao u Madrid odrastao sam u kultu ATM i isao na stadion sa drugovima i malo po malo postao strastven, ali nikako ne mogu da zaboravim ili mrzim RM samo vise volim Atletiko zbog zivota tamo i nekih stvari koje sam saznao u Spaniji vezane za RM(cuvenih 11-1) Florentino, transferi Franko itd. ali ne mogu da ih mrzim jer sam od prvog gledanja uz njih jos dok za ATM nisam ni znao.
            Last edited by colchonero; 18-04-17, 23:26.

Comment

• Nije mu Karlo ucitelj. Poznato je kod koga je Zidan isao na casove.

Spoiler

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Katastrofalno sudjenje, ali Real u dvomecu bolji, nevjerovatno sta su danas propustali u prvom poluvremenu, dva puta 2 na 1 imali kontru, u drugom 3 na 2, onakav autogol dali i to odma posle izjednacenja. Ali je sudija grijesio zestoko, crveni za Vidala ondje nije bio, mogao je ranije da mu ga da, ali u onoj situaciji je bilo suludo. Kazemiro simulirao u prvom produzetku, to je odma zuti, bio bi drugi za njega. Gol Ronalda iz ofsajda, drugi u produzetku ne znam je li bio, nije bilo pravog ugla, rekao bih da je bio u liniji lopte, ali nisu vratili kako treba nijednom. Karlo odlicno izasao posle poluvremena, Bajern imao igru, sanse, penal je vjerovatno bio iako isto diskutabilan. Kazemiro naivan u svakom slcuaju, eto ta asistencija za izjednacenje, ali je imao losu utakmicu bas, od pocetka.

Uzivanje je bilo gledati utakmicu na BT Sport uz komentar Mekmanamana koji se vidi da poznaje fudbal, jasno je i njemu da je Modric broj jedan u Realu. Kad su gubili 1-0 samo je on isao naprijed, gazio loptu, niko ga nije pratio, cudio se i Stiv zasto kad povuce niko ne ide naprijed, zasto mu niko ne pomogne.

Sve u svemu Bajern nije pokazao u ovom dvomecu da zasluzuje prolaz, imali su masu srece i u prvoj i u drugoj utakmici, ali je Real veceras zestoko poguran od sudije, to je cinjenica.

Zidan dokazao da je velikan, izbacio svog ucitelja Karla, mozda i najboljeg trenera danasnjice. I da je ispao nikad se ne bi obrukao.
                Једно питање само, када би рангирао топ5 тренера у овом тренутку, је л' би ту био Зидан?

Comment

• Zizu i dalje jaše na krilima sreće, ima premoćne igrače, ali mu pobede donose igrači koji prave razliku u poslednjim minutima, najčešće štoper. Ili ih sudije diskretno [emoji1] poguraju. Ali dok Vlajko veruje da je on IZABRANI, neću još uvek reći da on nije trener za Real.

Sve ide ka trećem finalu dva madridova omiljena kluba, bojim se da će se isto završiti kao prva dva, ali nadam se da će Bog pogledati Čola zaslužio je više nego ovaj mason.

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka
                  Last edited by goku; 18-04-17, 23:36.

Comment

• Real je do rezultatske prednosti u oba meca stizao sa igracem vise. A mogli su komotno da imaju igraca manje dobar deo druge utakmice. Opet to je Real, jedan od najpovlascenijih klubova (ako ne i najpovlasceniji) na svetu.
                    Ovo je dobro, ovo je odlicno za Juve. Ako prodju Barselonu naravno. Odmah Real u polufinalu i da pevam.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                      To ne moze da se poredi nikako. Ja sam sa manje od 10 godina znao samo da cu ta Zvezdu navijati do kraja zivota jer sam tako naucen, a RM mi se jednostavno slucajno spontano dopao i bio sam dete. Kad sam stigao u Madrid odrastao sam u kultu ATM i isao na stadion sa drugovima i malo po malo postao strastven, ali nikako ne mogu da zaboravim ili mrzim RM samo vise volim Atletiko zbog zivota tamo i nekih stvari koje sam saznao u Spaniji vezane za RM(cuvenih 11-1) Florentino, transferi Franko itd. ali ne mogu da ih mrzim jer sam od prvog gledanja uz njih jos dok za ATM nisam ni znao.
                      Kako ne kontas da te zajebava?
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                        је л' би ту био Зидан?
                        I za Zidana pravda.
                        UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Ja navijam za sve srpske klubove. Hajd' me sad resetajte kako je to moguce?

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                            Ne daj Bože da sad u Barcelonu preselis .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Pixare bici se zeza. Ma nisam ja presao u drugi tabir, ja kao dete u prvoj deceniji zivota nisam ni znao da su oni ljuti rivali jer ATM je imao los period pa sam stalno mislio da im je jedini ljuti rival Barsa. A za Atletiko sam zbog potpuno drugih stvari poceo da navijam, a tek u narednim godinama shvatio rivalitet. Do tada sam znao za CZV PAR i Inter Milan od gradskih kao i za Grke. Za ostale ne.

Comment

• Sada sam "veliki" tada sam jedva znao za ofsajd kao i skoro dvako dete

Comment

Working...
                                X