Navijači kao napeti, kakva crna Celta, i ovaj jedan gol jedva dali, di će još jedan, smejurija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dobro bar su se pare uzele na gadjanje tacnog rezultataOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Steta za Lion, bas gotivnu ekipu imaju. Na kraju su mogli ovo da prodju i da imamo jace finale. Nikad nisam nesto preterano mirisao te Holandjane, tako da u finalu moja podrska ide meni dragom Prevodiocu koji nastavlja da uveseljava djavole svojim specificnim dozivljavanjem fudbala kroz rezultat
Comment
-
Originally posted by limun View PostMa ne pricam ja da je Robben los igrac, znam sta je pravio Realu ali to mu se ne desava cesto. Ja samo kazem da njegovo vreme prolazi, a na to dobro ukazuje statistika od prethodnih par godina.
Last edited by Mrkela; 13-05-17, 18:01.
Comment
-
Celu sezonu LE prenosi Krivokapić i finale daju Aci... mada su obojica kriminalni...mehhhsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment