Andiamo ragazzi, il calcio è tuo!! Forzaaaaaa
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tu je ronaldo i zabice kad treba ;) zna on kako to se radi protiv njih i buffon za razliku od ostali...
Leave a comment:
-
Ma uzima Juve ovo večeras. Poginut će svi na terenu. Naravno da je i Realu stalo da uzme ovo finale, ali kako god okreneš Juventusu je stalo više.
Leave a comment:
-
Ajmo Juve gazi GMO-frankestajna od kluba,gazi Kristinu i ostale spodobe.
Leave a comment:
-
U sustini izasli su i jedni i drugi sa najboljim sastavom koji imaju u ovom trenutku.
Leave a comment:
-
Kao sto se i pretpostavljalo Isko igra. Jbg, ne moze bas sve da bude idealno. Morace nesto tezim putem.
I Alegri na to odgovara tako sto kao i protiv Monaka trpa Barzaljija u startnih 11. Sto je solidno, prvo jer je Barzalji odlican stoper, a drugo jer ce tako Dani imati nesto vise slobode napred.
Sve ocekivano, sve kul .... jos malo.Last edited by Sandugp; 03-06-17, 18:50.
Leave a comment:
-
Real Madrid XI vs. Juventus: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo.Juventus XI vs. Real Madrid: Buffon; Barzagli, Chiellini, Bonucci; Alves, Khedira, Pjanic, Sandro; Mandzukic, Dybala; Higuain.Spoiler
Leave a comment:
-
Originally posted by Jax Teller View PostZola, gospodin prije svega.
Inače, moje prvo finale LP koje pamtim je upravo Real-Juve. Dobro se sjećam da je zalizani jedva nekako uspio uvaljati tamo negdje pred kraj. Sjećam se da mu je te sezone to bio prvi gol u LP. Kasnije se pričalo da se Mijat u Madrid vratio s kraljem Španije ko počasni gost.
Moje prvo finale LS koga se secam je kada je 92 Barselona dobila Samdoriju. I tada me odusevio jedan mladi spanski veznjak. Koji me i dan danas odusevljava.
Ono naredno kada je Marsej dobio Milan nisam gledao - ne secam se zasto, ali sledece 94 kad je Milan rastavio Barsu dobro pamtim.
Leave a comment:
-
Zola, gospodin prije svega.
Inače, moje prvo finale LP koje pamtim je upravo Real-Juve. Dobro se sjećam da je zalizani jedva nekako uspio uvaljati tamo negdje pred kraj. Sjećam se da mu je te sezone to bio prvi gol u LP. Kasnije se pričalo da se Mijat u Madrid vratio s kraljem Španije ko počasni gost.Last edited by Jax Teller; 03-06-17, 13:39.
Leave a comment:
-
Ma biće kolokvijumi svaki mesec po par komada, finale LŠ-a je jednom godišnje...
Pre 2 godine, u ovom trenutku dok pišem ovo, Zola je bio na Ibici, ispijao koktele na jahti i čekao finale LŠ-a da bude odveden na plažu da gleda finale u plićaku dok se nogice brčkaju...
Leave a comment:
Leave a comment: