Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja kolokvijum danas imao, nisam se proslavio, nadam se da me bar Juve nece razocarati
Leave a comment:
-
Potipisujem. Još trebam od 10 da radim, ja rekao šefici od toga nema ništa, dolazium u 11, do pola 12 najkasnije. Mora da se znaju prioriteti
Leave a comment:
-
-
Originally posted by miloolja View PostOvo sumnjam da ume ovo i na španskom da kaže, o njegovom znanju engleskog, izvinjavam se ako sam se ogrešila o pesnika, tek sumnjam da ume i da bekne. Naravno, na nekom drugom jeziku, osim na engleksom, ova rečenicma apsolutno nema smisla.
Eh i ti svašta voliš da pišeš
Jel te Žoze mnogo sekirao dok je bio u Interu?
Leave a comment:
-
Originally posted by bici View PostCuj Mesi pesnik. Mesi koji nije uradio fintu za svojih 15 godina karijere i 30 osvojenih trofeja. Ceo zivot igra kao robot. Ronaldinjo, to je bio pesnik braco moja.
Ma kakav Mesi, gde to; tu talenta, tu epike, tu skila, snalazlivosti nema trunke. Tu poetike nema ni malo, bolji je Erera vidis kako Zoze polako ali sigurno od njega pravi robota.
A naravno da to Mesi nije izjavio vec je zajebancija.
Leave a comment:
-
Originally posted by Sandugp View PostEvo sta Mesi ima da kaze na Murinjovo da u fudbalu ima mnogo pesnika ali da oni ne uzimaju trofeje:
"Roses are red violets are blue i will rather detouch my own crotch with a rotten fish then a play for you!"
Ahahahahahahahahahahahahaha, a realno ako je neko fudbalski "pesnik" onda je to Mesi. I nema puno trofeja decko. Tricavih 30.
Eh i ti svašta voliš da pišeš
Jel te Žoze mnogo sekirao dok je bio u Interu?
Leave a comment:
-
Cuj Mesi pesnik. Mesi koji nije uradio fintu za svojih 15 godina karijere i 30 osvojenih trofeja. Ceo zivot igra kao robot. Ronaldinjo, to je bio pesnik braco moja.
Leave a comment:
-
Ja do sada Sandua nisam posmatrao kao trola, ubuduce hocu.Jedino cu uzimati njegove postove za ozbiljno koji su vezani za filmove, serije i knjige.
Leave a comment:
-
Ma nije Mesi to izjavio. A Murinjo vise voli Mesija nego Ronalda, pricao je i ove sezone o njemu i da je najbolji.
Leave a comment:
-
Mesi nije pesnik i ne znam zasto se oseca prozvanim.
Murinjo je rekao surovu (zivotnu) istinu, to sto se nekome ne svidja je njegov problem.
Leave a comment:
-
Evo sta Mesi ima da kaze na Murinjovo da u fudbalu ima mnogo pesnika ali da oni ne uzimaju trofeje:
"Roses are red violets are blue i will rather detouch my own crotch with a rotten fish then a play for you!"
Ahahahahahahahahahahahahaha, a realno ako je neko fudbalski "pesnik" onda je to Mesi. I nema puno trofeja decko. Tricavih 30.
Leave a comment:
Leave a comment: