Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• martinez
    replied
    E da Vidal nije dobio onaj crveni...

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Originally posted by Победа View Post
    Владане, је л' и Зидан треба да се докаже негде ван Реала или критеријуми нису исти за све?
    Treba ali ovo sto je uradio za godinu i po niko nikad nije, a sigurno je i da nece. Osvojice taj i Mundijal sa Francuskom jednog dana, mora mu se vratiti za onog bijednika od Materacija. Takav je to covjek.

Leave a comment:

• l1m4r
    replied
    Jel zna neko koliko para dobijaju sudije u finalu?

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Najveci fudbalski radnik ikad

Leave a comment:

• Победа
    replied
    Владане, је л' и Зидан треба да се докаже негде ван Реала или критеријуми нису исти за све?

Leave a comment:

• Jax Teller
    replied
    Eh Zizu napravio si najveci podvig u ovom takmičenju.

Leave a comment:

• E1_PG
    replied
    Kakva regresija fudbala u roku od nekoliko godina,prisistvujemo istoriji.

Leave a comment:

• Vladan
    replied

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    A Miralem kada sutnu sa ivice sesnaesterca Kejlor od metar i zilet se baci kao puma i skide. Dok se cigansturi odbija od statue Samija i pravo uz stativu u gol. Boje da nije skakao u blok, ne bi nista bilo.
    Opasno mi to ide na zivce kada te nece nikako. Ali jos vise me iznervira kada se nakon sto vidis da tebe nece, a protivnika sere prepustis letargiji, a igraci Juventusa su upravo to ucinili i nista bolje od cetiri primljena gola nisu ni zasluzili.

Leave a comment:

• Sandugp
    replied
    Originally posted by Brajkula View Post
    Sjebao je....ali ne zbog toga što si ti naveo, to je nagađanje, sjebao je jer je izašao sa tri štopera. Jebo to....trebao je kao sa Barsom u prvoj tekmi, presnig preko celog terena, trčanje.

Ovo poziciono branjenje može protiv Monaka, protiv ozbiljne mobilne ekipe primiš 4.

Jbg....fudbal je igra u kojoj Juventus uvek izgubi u finalu.
    Ma smejurija.
    Svi su podbacili u drugom, a neki bogami tokom cele tekme.

Leave a comment:

• z0La
    replied
    Ako od nekog tima nisam očekivao da chokuje, to je Juve. Iguain, Dybala i Alves, koji je bio i u najboljoj formi od navedenih, nestali su u drugom poluvremenu...

Leave a comment:

• srdjan_sl
    replied
    Meni je neshvatljivo sta je bilo sa onom granitnom odbranom Juventusa veceras, znaci svi su podbacili.

Leave a comment:

• bice
    replied
    Originally posted by Sandugp View Post
    A gledam sada usporeni snimak ovog prvog gola Ronalda, decko sutnuo po sred gola - isla lopta po sredini.
    Kakva ocajna partija Bonucija i Kijelinija.
    Kod treceg gola, Buffon stoji na golu umesto da izleti, Bonuci i Kjelini ukopani, Ronaldo iza njih utrcava i daje gol, tu je bila prelomna tacka.

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Originally posted by Sandugp View Post
    Mislim da je Alegri sjebao ovu tekmu jer im je najverovatnije na poluvremenu rekao da se povuku malo. To ih je unistilo.
    Jbt koja razlika izmedju dva poluvremena. Kao da im je bio cilj da izgube.
    Sjebao je....ali ne zbog toga što si ti naveo, to je nagađanje, sjebao je jer je izašao sa tri štopera. Jebo to....trebao je kao sa Barsom u prvoj tekmi, presnig preko celog terena, trčanje.

Ovo poziciono branjenje može protiv Monaka, protiv ozbiljne mobilne ekipe primiš 4.

Jbg....fudbal je igra u kojoj Juventus uvek izgubi u finalu.

Leave a comment:

• Lion
    replied
    Ne bi me cudilo da Real i sledece sezone uzme LS jer nema Vengerice da ih u tome spreci

Leave a comment:

Working...
X