Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostВладане, је л' и Зидан треба да се докаже негде ван Реала или критеријуми нису исти за све?
Leave a comment:
-
Владане, је л' и Зидан треба да се докаже негде ван Реала или критеријуми нису исти за све?
Leave a comment:
-
Kakva regresija fudbala u roku od nekoliko godina,prisistvujemo istoriji.
Leave a comment:
-
A Miralem kada sutnu sa ivice sesnaesterca Kejlor od metar i zilet se baci kao puma i skide. Dok se cigansturi odbija od statue Samija i pravo uz stativu u gol. Boje da nije skakao u blok, ne bi nista bilo.
Opasno mi to ide na zivce kada te nece nikako. Ali jos vise me iznervira kada se nakon sto vidis da tebe nece, a protivnika sere prepustis letargiji, a igraci Juventusa su upravo to ucinili i nista bolje od cetiri primljena gola nisu ni zasluzili.
Leave a comment:
-
Originally posted by Brajkula View PostSjebao je....ali ne zbog toga što si ti naveo, to je nagađanje, sjebao je jer je izašao sa tri štopera. Jebo to....trebao je kao sa Barsom u prvoj tekmi, presnig preko celog terena, trčanje.
Ovo poziciono branjenje može protiv Monaka, protiv ozbiljne mobilne ekipe primiš 4.
Jbg....fudbal je igra u kojoj Juventus uvek izgubi u finalu.
Svi su podbacili u drugom, a neki bogami tokom cele tekme.
Leave a comment:
-
Ako od nekog tima nisam očekivao da chokuje, to je Juve. Iguain, Dybala i Alves, koji je bio i u najboljoj formi od navedenih, nestali su u drugom poluvremenu...
Leave a comment:
-
Meni je neshvatljivo sta je bilo sa onom granitnom odbranom Juventusa veceras, znaci svi su podbacili.
Leave a comment:
-
Originally posted by Sandugp View PostA gledam sada usporeni snimak ovog prvog gola Ronalda, decko sutnuo po sred gola - isla lopta po sredini.
Kakva ocajna partija Bonucija i Kijelinija.
Leave a comment:
-
Originally posted by Sandugp View PostMislim da je Alegri sjebao ovu tekmu jer im je najverovatnije na poluvremenu rekao da se povuku malo. To ih je unistilo.
Jbt koja razlika izmedju dva poluvremena. Kao da im je bio cilj da izgube.
Ovo poziciono branjenje može protiv Monaka, protiv ozbiljne mobilne ekipe primiš 4.
Jbg....fudbal je igra u kojoj Juventus uvek izgubi u finalu.
Leave a comment:
-
Ne bi me cudilo da Real i sledece sezone uzme LS jer nema Vengerice da ih u tome spreci
Leave a comment:
Leave a comment: