Odlican mec, nadam se da cemo gledati i treci set. Potrudi se Anđa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
Anđelika za klasu bolji igrač od servera, ali protiv muškog servisa se ne može.
Daleko je Serena od veštine jedne Evert, Navratilove ili Graf.
Koliko god da osvoji slemova nikad je neće smatrati za najveću jer je to ostvarila snagom, a ne veštinom.Last edited by goku; 09-07-16, 17:21.
Comment
-
Originally posted by gokuI ja se iskreno nadam da ovako nešto nikada više nećemo gledati, ali ne bih je baš vređao, nije ona kriva.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostMa svaki put kad osvoji GS pritisak mi skoci, moram izbacit bar malo negativnosti iz mene. I rekordi i zenski tenis potpuno gubi smisao sa njom a nema naznaka da ce ona batalit ovu rabotu.
Comment
-
Originally posted by Dekson View PostBravo za obe odlična borba. Trenuci opuštanja su koštali Kerber finala koja niša manje nije snažnija od Serene. Bravo Serena kraljice ovog sporta.
Pa ovakve pojave ne volimo ni u muškom tenisu, a imamo upravo to u ženskoj konkurenciji.
Svi koji vole tenis sa zgražavanjem bi trebalo da gledaju na ovo što se danas desilo, a ne još da je nazivaju kraljicom.
Kerber nije imala trenutke opuštanja, ne možeš da ne izgubiš svoj servis ceo meč. Ona je izgubila samo jedan u svakom setu i to je sasvim korektno za ženski tenis, čak i odličan postotak čuvanja svog servisa, ali ko je mogao da očekuje onakvo serviranje od jedne žene.
Šta je Kerber danas mogla? Sve što je mogla je uradila, dala je svoj maksimum i može da bude zadovoljna sa sobom.
Comment
-
Originally posted by goku View PostKerber ništa manje nije snažnija od Serene? Bravo za komentar, baš inteligentno, nema šta.
Pa ovakve pojave ne volimo ni u muškom tenisu, a imamo upravo to u ženskoj konkurenciji.
Svi koji vole tenis sa zgražavanjem bi trebalo da gledaju na ovo što se danas desilo, a ne još da je nazivaju kraljicom.
Kerber nije imala trenutke opuštanja, ne možeš da ne izgubiš svoj servis ceo meč. Ona je izgubila samo jedan u svakom setu i to je sasvim korektno za ženski tenis, čak i odličan postotak čuvanja svog servisa, ali ko je mogao da očekuje onakvo serviranje od jedne žene.
Šta je Kerber danas mogla? Sve što je mogla je uradila, dala je svoj maksimum i može da bude zadovoljna sa sobom.Last edited by Dekson; 09-07-16, 17:07.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Dekson View PostNe razumem zašto se ljutiti na igrača ili igračicu koji/a dobro servira. Pa oni su profesionlaci to im je posao a servis je najvažniji udrac u tenisu. Ako ga je neko doveo do savršenstva ne znam zašto ga vredjati i nazivati pogrdnim imenima.
Ljut sam jer nas je njen servis uskratio za jedan pravi meč sa razmenama gde bi pobedio onaj ko je bolji teniser, a ne ko je bolji server. Apsurd je još veći jer se radilo o ženskom tenisu.
Anđelika je bila bolja u razmenama, a razmena na serenin servis nije ni bilo.
Comment
-
Nista Kerber ne vredi sto je na momente bila bolja u razmenama, kada je u bitnim momentima coknula... i to skoro ni iz cega. I u tome je velka razlika izmedju sampiona i ovih drugih. Hoces da osvojis GS, pa nema opustanja.
Uostalom Serena i te kako ume da padne u mecu, primer na AO protiv Andje, ali danas je prosto toliko izdominirala i bila sigurna... da moze da vam se to ne svidja, ona pre svega, ali da nesto osporavate, jer ima "samo" snagu... meh neozbiljno.Last edited by miloolja; 09-07-16, 18:03.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment