Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav promasaj Berdiha...NEverovatno

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      @Sandu
      Nije meni problem sto ljudi slave Roletov poraz i sto velicaju Raonica, nego sto neki dovode u pitanje njegov mto i da se koristi prevarama. Role, koji nikad ne trazi mto, osim kad je bas velika frka.
      E to je ono sto me je duboko razocaralo...

Sent from my Z3 compact <3
      Pa sad mu je bila frka.

Comment

• Milose, zmaju!!!
        Fedja je uspio da izbjegne svog nemezisa, prvog Crnogorca, ali ga je docekao drugi, hehe.
        Kaaaako sam sreecaan, ljudi moji, ne mogu vam opisati! Tako mi je milo sto se Rodji ponovo rasprsio san o 8. W i 18. slemu, da je samo pehar u Novakovim rukama veca sreca za mene. Uhhhh, bajka.. Rodja prikovan za 17 slemova, a Nole hvata zalet za novu seriju..

Comment

• Onaj izlazak s terena, Federerov, baš je bio nekako tužan. U tom trenutku mi je izgledalo ko da je to njegov zadnji izlazak s nekog važnijeg meča. Vidljivo je umor zaslužan za izgubljen meč. Ne bih rekao da je toliko strah u situaciji na 40:0 (ili 40:15) presudan koliko umor. Zapravo, strah nisam osjetio. Samo mi je čudno otkud se umor odjednom manifestira u tolikoj mjeri.
          Miloš mi se svidio u intervjuu nakon susreta, a i sa stavom na terenu. Poštovanje.

P.S. Ko što reče Sandu, Federer gubi svaki veliki meč koji ide na nož. To pogotovo mora da je veliko razočaranje.

Comment

• Obicno je isao na noz zato sto je on igrao lose

Moram da priznam, iznenadio me je Milos. Na pocetku je samo drndao servis, ali posle toga je pokazao da zna jos svasta nesto. Volej je dosta popravio. I tu je glava, ali mislim da je on uvek bio dobar mentalno. Ipak, mislim da je Fed bolje igrao prva 4 seta. Ali, stiglo ga je, kao sto se provukao protiv Cilica iako je Cilic bio bolji igrac na terenu, sada se Raonic provukao na slican nacin. Opet, ne mogu reci da nije zasluzeno.

Ovo sad Marej ne sme da ispusti, uzima titulu u nedelju.
            Last edited by ; 08-07-16, 18:48.

Comment

• "срце хоће, а дупе клокоће" .... укратко за Федерерове могућности... ок има и старијих, али они играју да зараде пензију и нема шта да изгубе, Федерер је газда и ово је покушао из љубави, а и на позив многих обожавалаца... међутим, да је то реално и Сампрас би играо још... поклекло јуначко колено, тело опомиње да се не заноси више, да чува то што му је остало да не заврши старост у колицима... фантастична каријера је за њим и не треба дозволити ову тугу, лежи легенда на сред терена пред милионима фанова.... стварно туга... баш ме занима шта ће да одлучи за даље???
              sigpic

Comment

• Šteta. Nadao sam se da može do 18. GS titule, pogotovo nakon ispadanja Novaka ta nada je još porasla. Ali izgubio je od igrača koje u 90% slučajeva pobjeđuje, igrača protiv kojih je doktorirao igru. Ali tako je, sam je sebi kriv. Imao ga je u 4. setu, mogao je ga dobiti i onda nekoliko neshvatljivih grešaka.

Najgore greške, ima otvorenu stranu, najčešće dijagonalno, on gađa direktno u igrača i redovno gubi poen. Mislim da je to to od Federera. Jedna velika karijera je pri završetku. Velika rupa će ostati u tenisu, Nole će imati otvoren put do rekorda po broju GS titula. Ali za mene je nebitno ko koliko ima GS titula, Federer je za mene najveći svih vremena bez obzira na rezultate drugih.
                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Otišao Nadal, ako ode i Federer Noletu će najveći problem biti motivicija u igri sa preostalom boranijom.
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Moze Maki ali da uzme 10ak gemova ukupno
                    Steta sto se ne kladim preko 10 godina 😊

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Poslije danasnjeg poraza, Federer mora da se povuce na kraju 2016. Sve ostalo bi granicilo za zadrtoscu.
                      Zasto? Gubio je od Novaka trenutno br.1, danas izgubio od buduceg br.1. To nije nikakva sramota.

Comment

• Dvije uzastopne duple greske kad je trebao da dovede cetvrti set u TB. Ispustenih 40:0 na svoj servis. Na konferenciji za stampu je rekao: "Ja sam izgubio mec, nije ga Milos dobio."

Nije problem 5. set, bio je umoran. Ni to sto je Cilic treba da ga dobije, desava se da protivnik odigra bolje. Cak ni to da je servirao za TB i nije dosao do njega. Problem je da je sve zavisilo od njega a on je choknuo. Dolazi to sa godinama.
                        Last edited by NI; 09-07-16, 16:10.

Comment

• Jedno 100x je covek izjavio da ne planira da se povuce, igra jer voli tenis i voli da se takmici. Jos ga i publika obozava, uziva covek, zasto bi se povlacio.
                          Realan je bio na konferenciji posle meca, zna da je i polufinale za ovu sezonu iznad svakih ocekivanja.

Nadam se da ce Raonic u finalu odigrati bar solidan mec, sigurno je istrosen i fizicki i mentalno, ali da makar moze da se gleda malo tenisa, jer pobednik tog meca se ne dovodi u pitanje. Cestitke Endiju.
                          -To define is to limit.

Comment

• Mareja bi mogle da poremete 2 otežavjuće okolnosti.Pritisak finala koji ga prosto parališe da ne pruži ni 50% svojih mogućnosti, mada tu ni Miloš ne briljira. Možda je Mekinro malo poradio sa njim po tom pitanju. Druga stvar je kiša jer Marej nikako ne voli da igra pod spuštenim krovom.
                            Last edited by Dekson; 08-07-16, 19:58.
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Jos jedan prelep dan na Wimbldonu, onako za moju dusu. Pozdrav svima!

Comment

• Vreme je da Raona uzme GS. Samo da se ne uplasi posto mu je ovo prvo GS finale.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X