Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Roger Nemoj molim te da Raonic igra finale slema.
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by coyote View Post
      eh sad, i BBC bi morao veličat njkv, ali tu je publika ne sekiraj se
      ovakvom igrom neće osvojiti, kao i da je sam svjestan, uopšte se ne raduje iako je ukrao set
      da li ti shvatas ono sto ja pricam?
      a ne znam kako je ukrao set, kad je on imao brejk lopte tj. set lopte
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Federer je los, ali i takav ce tesko da izgubi od Raonica. DOsta mu se otvorio zreb na ovom Wimbledonu, ali sumnjam da ce moci da se nosi sa Endijem u finalu. Ja od kako ga pratim ( a pratim ga 10-tak godina), ovo mu je najgori Wimbledon posle 2013.

Inace ne vidim toliki problem sto Mekinro komentarise mec Raonic-Federer. Nije skroz fer, ali nije ni fer kada 90% komentatora navija za Federera u drugim mecevima. Publiku bolje da ne spominjem...

Edit: Ustvari, mozda je sada bolji nego 2010. , mada ni za to nisam siguran.
        Last edited by 147; 08-07-16, 14:40.

Comment

• Najjace je kad se Federerovci zale kako je neko samo servis. Dobro je da Federer na Vimbldonu nije samo servis. Ne klepa asove i servis vinere kao nenormalan nr bi drugu kolo nikad prosao.
          sigpic

Comment

• Fed, 57% 1.servisa, bitno je da samo servira
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Na 50% ubacenih servisa Roger je samo servis, ok.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Neka čujem da je Federer samo servis.
                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Ne za se ko je ovdje serve bot. Publika dno, spasice Marej tenis. Ajmo Muzza, spasi tenis, posalji servera u penziju.
                  sigpic

Comment

• CHUM JETZEEEEEEEEEEEEE na novu neiznudjenu, novi Edberg obezbijedjen
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Ne za se ko je ovdje serve bot. Publika dno, spasice Marej tenis. Ajmo Muzza, spasi tenis, posalji servera u penziju.
                      Ja mislim da je jedini način da mu se lepo pokloni ovaj WB, pa da ode u velikom stilu kako on i njegovi fanovi sanjaju.
                      E, moj Miloše kakve greške...
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Rutinski, iako Federer nista ne igra, Raonic mu nista ne moze. Ne bi ni prvi set uzeo da se RF nije izglupirao na jedan svoj servis gem.
                        -To define is to limit.

Comment

• Pa jeste, protiv Raonica Roger moze da se izvuce sa nesto slabijim serivsom, ali protiv slodinog igraca sa osnovne linije tesko. Po meni Roger zadnje tri godine igra skoro samo na servis...Finale moze jedino da dobije ako servira kao sto je serviao protiv Rodika 2009. Nazalost po njega, na ovom WImbledonu ga servis nesto slabije slusa nego na prethodna dva...

Edit: A LJubicic mi je najodvratniji lik. MIslim da bi u mecevima protiv Rraonica trebao da bude manje emotivan.
                          Last edited by 147; 08-07-16, 15:03.

Comment

• Sto bi Ljubo bio manje emotivan, pa ovaj debilko s zubalom mu rekao da veze nema i otjerao ga iz tima.
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• што веће дрво, лакше се обара....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                da li ti shvatas ono sto ja pricam?
                                a ne znam kako je ukrao set, kad je on imao brejk lopte tj. set lopte
                                razumijem šta te muči, ali niko ne može hvaliti RF za prvi set, ako je imao BL u drugom što ih nije iskoristio? isto kao Novak protiv Kverija, anemično, imao sreću što je bila dupla u TB, tu je maznuo set, ali to je odlika šampiona OK

Drveće, loknice ,debilko nije primjereno forumu
                                Last edited by coyote; 08-07-16, 15:16. Reason: dodatak

Comment

Working...