Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta radi Marej ovo jos samo Djokovic moze
    sigpic

Comment

• Kakav poen Mareja

Comment

• Uobičajenih 77 minuta za 1 set u Wimbledonu.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          I ja sam očekivao da će izgubiti. Vjerovatno Raonic ne bi dobio jer treba i dosta stvari da se poklopi. Dosta se potcjenjuje Raonic, daleko je on od onog jednostranog igrača i za mene nema spora da je kompletniji od Querreya, no tu smo da se ne slažemo
          Raonic je konstantniji,ima bolji servis i forhend mada mi se ne svidja forhend ni jednog ni drugog igraca.Jaci je mentalno Raonic sto je najbitnije,to znaci da je u stanju cesce da prikazuje svoju A igru.Kveri po meni bolji bh i kretanje i opasniji je za favorite kada ima dan jer je u stanju da osvaja poene na vise nacina.Jednodimenzionalna igra protiv najvecih ne prolazi...
          Last edited by DejZ; 06-07-16, 18:10.

Comment

• I opet će Raonic prije dobiti Murraya, Federera i slične. Da si ovo pisao prije godinu dana a pogotovo ranije dobio bi reputaciju od mene Stvari se mijenjaju i sad Raonic ima pristojan slajs i BH return gdje nekoliko bitnih poena uzeo Goffinu i danas, baš je dosta napredovao od ove sezone u aspektima gdje bio klasični odron, odatle i bolji rezultati.

Comment

• Raonic da dobije Federera... Pa Federer kad vidi Raonice u zrebu odmah se seti prvih 12 slemova koje je osvojio.

Comment

• Ovo ce mu vjerovatno biti i jedini izgubljeni set na turniru. Mada ako bude finale sa Raom, tu se gube tri vrlo vjerovatno.
                sigpic

Comment

• Ja u finalu ne bi htio vidjet ni Berdiha ni Tsongu protiv Federera. Marej toliko mana u igri ima, to nije normalno.

Al samo Fed da prodje laganice drugog drvosjecu.
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Kakve pokušaje krađa je osujetio Conga... cccc

Comment

• Igraju Mari i Conga za ljubitelje tenisa. Sjajan mec.

Comment

• Samo da kažem prije Por- Wal... Da mi je netko rekao da će JWT uništit Murraya BH pasingom, rekao bi mu da nije normalan... I Škot nasrće ko sivonja, sa lošim, plitkim i slabim udarcima izlazi na mrežu, ali svejedno vrhunski pasing udarci Tsonge..

Comment

• Bas sjajan mec
                          doduse, danas su oba meca na CC odlicna, samo ovaj pratim opusteno, pa vise uzivam
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Koliko srce ima Jo, Englezi navlace očigledno za Marija, ko zna koliko je uspešnih celendza imao Conga, teško da je slučajnost. Conga je okrenuo Federera što ne bi i danas, ajmo Zoooo
                            sloboda ili ništa

Comment

• па не може пешке у полуфинале....
                              sigpic

Comment

• Kako god zavrsilo, Conga pokazao koliko ovdje u nebesa dizani Marej ima mana. Lik jos uvijek ima drugi servis na nivou Radvanske. Jos uvijek ne zna napast kako treba.
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X