Originally posted by DejZ
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
Originally posted by Mrkela View PostIh, drugi puta ces morat da bolje obracas paznju na sitnice. Slabo citas forum ako mislis da se nisam oglasavao, ajmo sad nazad u history pa pomalo od stranice do stranice
Originally posted by Mrkela View PostEvo rade krov od cerade samo za teren pa ce Novak i Kveri igrati ispod, istina da nećemo moći pratiti LIVE ali barem će se odigrati danas meč
Comment
-
Ajmo Conga, drugi servis, vraćaj brejk čoveče.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostNema sanse da je Raonicev bekhend bolji od Semovog,Kveri se nosio sa Djokovicem sa osnovne linije pomocu njega i izasao kao pobjednik.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPogledaj današnji meč. Većinom je izlazio kao pobjednik i sa osnovne je mnogo lakše gradio poene i dolazio do istih, to je obično tako kad imaš bolje udarce. Mogu ti naći x primjera gdje se Querrey obrukao sa BH strane, jedan Ward u DC ga je u igri BH na BH nadigrao i tako okrenuo meč.
Comment
-
I ja sam očekivao da će izgubiti. Vjerovatno Raonic ne bi dobio jer treba i dosta stvari da se poklopi. Dosta se potcjenjuje Raonic, daleko je on od onog jednostranog igrača i za mene nema spora da je kompletniji od Querreya, no tu smo da se ne slažemo
Comment
-
Originally posted by Joker View PostOdlicno se odvijaju ova 2 mecha. Dva preostala jugovica gaze. ;-) Uh, samo kad bi Federer ispao, pa da slavim.. Ne smije se dozvoliti da se razlika u broju osvojenih slemova uveca. Gazi, Cilicuuuu! Gazi za Noletaa! :-D
Endi ni na sta ne lici.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPogledaj današnji meč. Većinom je izlazio kao pobjednik i sa osnovne je mnogo lakše gradio poene i dolazio do istih, to je obično tako kad imaš bolje udarce. Mogu ti naći x primjera gdje se Querrey obrukao sa BH strane, jedan Ward u DC ga je u igri BH na BH nadigrao i tako okrenuo meč.
Comment
-
Comment