Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DejZ View Post
    Nema sanse da je Raonicev bekhend bolji od Semovog,Kveri se nosio sa Djokovicem sa osnovne linije pomocu njega i izasao kao pobjednik.
    Jednom u karijeri je odigrao toliko dobrih BH. Pre toga nikad kao sto ni u buducnosti nece uspeti.

Comment

Po meni Kveri zna vise tenisa od Raonica...Milos je sa druge strane bolji igrac.
      Apsolutno.

Milos moze samo da sanja Kuerijev BH.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
        Ih, drugi puta ces morat da bolje obracas paznju na sitnice. Slabo citas forum ako mislis da se nisam oglasavao, ajmo sad nazad u history pa pomalo od stranice do stranice
        Nesreca je tvoja sto si mislio da necu da pretrazim. Ovo je jedino tvoje oglasavanje na obe teme sto se tice tog meca:

Originally posted by Mrkela View Post
        Evo rade krov od cerade samo za teren pa ce Novak i Kveri igrati ispod, istina da nećemo moći pratiti LIVE ali barem će se odigrati danas meč

Comment

• Ajmo Conga, drugi servis, vraćaj brejk čoveče.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Nema sanse da je Raonicev bekhend bolji od Semovog,Kveri se nosio sa Djokovicem sa osnovne linije pomocu njega i izasao kao pobjednik.
            Pogledaj današnji meč. Većinom je izlazio kao pobjednik i sa osnovne je mnogo lakše gradio poene i dolazio do istih, to je obično tako kad imaš bolje udarce. Mogu ti naći x primjera gdje se Querrey obrukao sa BH strane, jedan Ward u DC ga je u igri BH na BH nadigrao i tako okrenuo meč.

Comment

• Koliko je los Marej danas.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                Pogledaj današnji meč. Većinom je izlazio kao pobjednik i sa osnovne je mnogo lakše gradio poene i dolazio do istih, to je obično tako kad imaš bolje udarce. Mogu ti naći x primjera gdje se Querrey obrukao sa BH strane, jedan Ward u DC ga je u igri BH na BH nadigrao i tako okrenuo meč.
                Ja sam ocekivao da ce Kveri da izgubi i od Maua,preveliko je praznjenje nastupilo nakon velikog trijumfa tako da danasnji mec i ne moze da sluzi kao neko poredjenje.Da se mi razumijemo slicni su oni obojica ali u jedno sam siguran, Raonic ni onakvog Djokovica ne bi dobio.

Comment

• I ja sam očekivao da će izgubiti. Vjerovatno Raonic ne bi dobio jer treba i dosta stvari da se poklopi. Dosta se potcjenjuje Raonic, daleko je on od onog jednostranog igrača i za mene nema spora da je kompletniji od Querreya, no tu smo da se ne slažemo

Comment

• Tsonga zvani mreza.

Edit: A Marej zvani ''strah me da osvojim poen''.

Edit2: Marej zvani ''gde si pos'o''
                    Last edited by Chiwwi; 06-07-16, 17:56.

Comment

• Igra Conga kao zmaj!

Usijali se dlanovi, aplauzi za Zoa, to je ono pravo. Sala naravno, to Federerovi navijaci navijaju da ispadne Endi. Kad bi onaj anonimus mogao da mu dolazi u svakom kolu najsrecniji bi bili.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                        Odlicno se odvijaju ova 2 mecha. Dva preostala jugovica gaze. ;-) Uh, samo kad bi Federer ispao, pa da slavim.. Ne smije se dozvoliti da se razlika u broju osvojenih slemova uveca. Gazi, Cilicuuuu! Gazi za Noletaa! :-D
                        Budimo realni ljudi, Novak je svakako jedan od najvecih ikada, ali da dodjes do cifre 17 (18) treba ti Federerov mentalitet, covek ne zna za rec prezasicenost, nikad njemu ne treba odmor posle osvojenih GS titula nego hoce sve vise i vise. Osvojice i sad titulu, sa 35 godina, nikakvom sezonom, jer toliko zeli i bori se, i ovaj put nema ko da ga zaustavi.
                        Endi ni na sta ne lici.
                        -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Udarci i kretanje s jedne strane i taktika s driuge strane to odredjuju. Naravno, ulogu igraju nervoza i umor (mentalni i fizicki). Konacno, ima igraca sa kojima ti razmjene odgovaraju i sa kojima ti ne odgovaraju.

Comment

• Kakva steta sto Conga nema Slem
                            sigpic

Comment

• Prvi set nagoveštava težak meč sa dosta klackalica, ako ga Marej ne smori. Conga nema dovoljno strpljenja za više od 10 razmena.
                              Last edited by Dekson; 06-07-16, 18:03.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Spektakularan TB, ume da konkurira za najbolji sezone, definitivno. Kakva steta za Tsongu sto nije imao glavu tokom karijere, kakvu mu je Bog podario snagu i udarce, ma cudo jedno. Uzivanje u tenisu, Muri je spektakularan

Comment

Working...
                                X