Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Videcemo, ali mislim da ce ovo previse da isprazni Rogera. U polufinalu je 50:50

Comment

• Jao samo su vama sudije uvijek krive.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• I Ana Vintur prezadovoljna. Jbg, Marin i dalje boluje od dečjih bolesti. Popusti kada je najbitnije. E, to je sve u glavi.
        Samo da Raona ne izneveri prekosutra.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Neka ide do finala, ti porazi su najtezi za njega.
          sigpic

Comment

• Bilo bi lepo da Miša,
            londonsku bagru utiša.
            I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Nego, je l' bilo na semaforu na CC da je Raona dobio?
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Uzas, kraj tenisa kakav poznajemo. Mnogo bolji igrac ide kuci.
                Sam je kriv Vladane.Koliko drugih servi je vratio u dno mreze.Cim je izgubio treci set znao sam da gubi i mec.Sve je postajao nervozniji.Neka se povuku svi sa tura ako covek u 35 godina uspe da osvoji ovo.

Comment

• Nisam verovao u preokret ali me covek demantovao. Sa 35 godine i jos rovit od povrede pokazao vise snage od mladjanog Cilica. Recpect.

Comment

• Nikad sampion od ovog Cilica biti nece.Da zahvali do neba Nisikoriju sto mu je skinuo onda Novaka,pa je uzeo taj Us open.

Sa druge strane Federer u ovim godinama grize kao da nikad slem nije uzeo,to je za postovanje.

Ocekujem finale Federer Marej,skot ce biti blizi tituli,ali nikad Federera ne treba otpisati skroz

Comment

• Marin je slabasan menntalno, ovo kad publika Federerova radi protiv Djokovica, to Novaka hrani, proradi mu inat i obije im se o glavu. Ali ova publika moze da ga gura protiv ostalih, cak i Mareja, jer ni on mentalno nije blizu Djokovicu i Nadalu.

Ali ako Djokovic psuje i ako je to lose, onda je chum jetze isti nivo, kad neko ispuca on se iz mozga prodere chum jetze, mase prstima i komentarise tri seta nesto. Ali da ce donijeti Edberga i zacementirati status najveceg dzentlmena, svakako.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                        Jao samo su vama sudije uvijek krive.
                        Kome to nama?

Originally posted by Mrkela View Post
                        Bravo sudije gamad lopovska, sta ona vice aut, ako je uz liniju sta prdis suti ko te pita sta

Comment

• Kakva sujeta u ovog čoveka, mislim da je i po tom pitanju GOAT među teniserima..
                          On će igrati do pedesete da svima vrati sve dugove i na kraju da im pokaže prstić..
                          E moj Cilkane..
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Idemo Muzzarde, ti i Rao ste najbolji, potvrdite to na terenu. Spasite tenis momci.
                            sigpic

Comment

• Vladane sta je bilo sa sudijama nisam ispratio ceo mec?
                              I znas li kad ce Federer svoj mec da odigra na terenu broj 1?

Comment

• Od svih preostalih po meni titulu najviše Conga zaslužuje, na staru slavu i zasluge. Federer i Marej nikako.
                                Zbog navijača, publike i sporta lepo bi bilo imati novog šampiona
                                Može i Miloš, što da ne. Sazreo je, napredovao...

Comment

Working...
                                X