Videcemo, ali mislim da ce ovo previse da isprazni Rogera. U polufinalu je 50:50
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
I Ana Vintur prezadovoljna. Jbg, Marin i dalje boluje od dečjih bolesti. Popusti kada je najbitnije. E, to je sve u glavi.
Samo da Raona ne izneveri prekosutra.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nego, je l' bilo na semaforu na CC da je Raona dobio?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostUzas, kraj tenisa kakav poznajemo. Mnogo bolji igrac ide kuci.
Comment
-
Nikad sampion od ovog Cilica biti nece.Da zahvali do neba Nisikoriju sto mu je skinuo onda Novaka,pa je uzeo taj Us open.
Sa druge strane Federer u ovim godinama grize kao da nikad slem nije uzeo,to je za postovanje.
Ocekujem finale Federer Marej,skot ce biti blizi tituli,ali nikad Federera ne treba otpisati skroz
Comment
-
Marin je slabasan menntalno, ovo kad publika Federerova radi protiv Djokovica, to Novaka hrani, proradi mu inat i obije im se o glavu. Ali ova publika moze da ga gura protiv ostalih, cak i Mareja, jer ni on mentalno nije blizu Djokovicu i Nadalu.
Ali ako Djokovic psuje i ako je to lose, onda je chum jetze isti nivo, kad neko ispuca on se iz mozga prodere chum jetze, mase prstima i komentarise tri seta nesto. Ali da ce donijeti Edberga i zacementirati status najveceg dzentlmena, svakako.sigpic
Comment
-
Kakva sujeta u ovog čoveka, mislim da je i po tom pitanju GOAT među teniserima..
On će igrati do pedesete da svima vrati sve dugove i na kraju da im pokaže prstić..
E moj Cilkane..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Od svih preostalih po meni titulu najviše Conga zaslužuje, na staru slavu i zasluge. Federer i Marej nikako.
Zbog navijača, publike i sporta lepo bi bilo imati novog šampiona
Može i Miloš, što da ne. Sazreo je, napredovao...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment