Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Miletić View Post
    Ma daj covece, bas Visko komentarise kako se publici crvene dlanovi, bas ne stede aplauze a imaju i zasto da apaludiraju... A normalno da ce Roger na W imati podrsku jer je miljenik publike i sedmostruki osvajac, samo domaci igraci bi imali jednaku ili vecu podrsku to je opste poznato.

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
    Visko uopste ne komentarise mec.

Stalno je ovako, u Parizu, Njujorku i Londonu. Dajte malo priznanja i ostalima, ne igra samo jedan covjek tenis.
    sigpic

Comment

• Samo ne vidim kako Fed moze da ga brejkne do kraja, a u 5. mora...

Comment

Ma daj covece, bas Visko komentarise kako se publici crvene dlanovi, bas ne stede aplauze a imaju i zasto da apaludiraju... A normalno da ce Roger na W imati podrsku jer je miljenik publike i sedmostruki osvajac, samo domaci igraci bi imali jednaku ili vecu podrsku to je opste poznato.

Koji Viško kada meč komentariše Pralica na SK1 ?
        Jako nekorektno mahanje kažiprstom. Jako ...
        Pa i ovo dobacivanje, komentarisanje. Ne ide to. Ipak je tenis sport za džentlmene.
        Last edited by Marija81; 06-07-16, 16:06.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
          Samo ne vidim kako Fed moze da ga brejkne do kraja, a u 5. mora...
          Ni ne treba ga brejknut, obično Čilkan to uradi sam

Comment

• provuče se švicarac

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Visko uopste ne komentarise mec.

Stalno je ovako, u Parizu, Njujorku i Londonu. Dajte malo priznanja i ostalima, ne igra samo jedan covjek tenis.
              Bane, izvinjavam se
              Nije covek kriv sto je planetarno popularan i omiljen, verovatno postoji razlog za to, nije to bez veze

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Chum jetze je sto puta rekao kao Hjuit u in your face stilu
                sigpic

Comment

Bane, izvinjavam se
                  Nije covek kriv sto je planetarno popularan i omiljen, verovatno postoji razlog za to, nije to bez veze

Planetarno su popularani Putin i Obama, pa ne znaci da su dobri. Ljudi vole masu. ALi ti prigovaras zbog mase, a clan si mnogo vece mase. To je paradoks.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                    Samo ne vidim kako Fed moze da ga brejkne do kraja, a u 5. mora...
                    Nisi ozbiljan
                    Brejknuce ga, vidis da se Marin raspada kada dodje gusto.

I ja bi ga ubio zbog ono chum jetze i onaj prstic i to sve na kilometarske aute Cilica.
                    OVAKO

Comment

• Marin samo mora da drži svoj servis i da ovo dobije na mladost.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Federer se ovde pita do kraja. Cilic ce popustiti pod pritiskom kad-tad, kao sto je popustio u tie brak-u.

Comment

• Rao spasava tenis
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Planetarno su popularani Putin i Obama, pa ne znaci da su dobri. Ljudi vole masu. ALi ti prigovaras zbog mase, a clan si mnogo vece mase. To je paradoks.
                            Oni su planetarno poznati a daleko od popularnih i omiljenih likova osim u svom birackom telu... Velika je razlika.
                            Ja sam clan globalno daleko vece mase ali mi to nista ne znaci jer na lokalnom planu sam u debeloj manjini, a i ne prigovaram svim simpatozerima vec odredjenoj grupi sa odredjenim karakteristikama, sad steta sto je ta grupa velika... Da su svi Noletovi simpatizeri poput nekih ljudi na forumu bilo bi idealno

VALENTINO ROSSI #46

Comment

Oni su planetarno poznati a daleko od popularnih i omiljenih likova osim u svom birackom telu... Velika je razlika.
                              Ja sam clan globalno daleko vece mase ali mi to nista ne znaci jer na lokalnom planu sam u debeloj manjini, a i ne prigovaram svim simpatozerima vec odredjenoj grupi sa odredjenim karakteristikama, sad steta sto je ta grupa velika... Da su svi Noletovi simpatizeri poput nekih ljudi na forumu bilo bi idealno

Naravno da su popularni, milioni ljudi ih obozavaju.
                              Da su svi Federerovi navijaci poput nekih sa foruma i da nisu ostrasceni kao 95% onih na tribinama koji ne daju postovanje Federerovim protivnicima bilo bi idealno. Ali nisu, masa je uvijek ista. Rulja je uvijek ista.
                              sigpic

Comment

• Slabo vam se crvene dlanovi na Marinove fantasticne vinere...odvratna engleska publiko!
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X