Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cacanin View Post
    Nije Olja, nesto sam nacuo da nije sve ok u porodici...

Kisa da malo ohladi Nola i smiri ako moze.
    Svi su u Londonu.
    Dobro je da je počela kiša. Nikada joj se nisam više obradovala, mada to nije u duhu fer-pleja
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
      Nije Olja, nesto sam nacuo da nije sve ok u porodici...

Kisa da malo ohladi Nola i smiri ako moze.
      Kad vec pricas javno... pricaj do kraja.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Je l negde zapisano da kiša odmaže Semu?
        I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Al` ponovo se skupila kamarila sto poznati sto nepoznati da budu protiv Boga... po twidzi.

Samo se sladili twitovima i cekali kraj meca, da se upiske u gace od srece AL` Novak je BOG samom sebi doneo kisu. To niko ne moze.
          Kako se jede bagra
          Last edited by AIRBORNE; 01-07-16, 20:10.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Razlika je sto je Djokovic igrao dobro kada bilo imao 0 2 sa Andersonom , ova igra je kafastrofalna. Govor tela...

A da tacno poseta forumu naglo raste. LOL
            Similis simili gaudet

Comment

• Ko je gledao 2 set, je li neka povreda? Poslednja 3 gema se nije kretao, cijeli svoj servis gem je ostao ukopan u mjestu odakle je servirao, valjda prvi put otkad igra tenis.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
                Nekada je potrebna i sreca u zrebu. Na ovom wimbledonu je Novak svakako nije imao.
                Edit : Stefan previse troluje, ali ispada da je bio upravu kada je rekao da ce Novak na Roland Garrosu da se izduva.
                Ja sam rekao jos na AO-u da on nece uzeti Wimbledona. Novaku je trava najlosija podloga koliko god to zvucalo paradoskalno. Meni je totalni non sens da on osvoji ovo tri godine za redom. A i previse je meceva odigrao, normalno je da dodje do neko emotivno i fizicko praznenje.

Mada kisa opet na njegovoj strani, kao i uvjek. Preokrece ovo pjeske.
                OVAKO

Comment

• Ljudi jeste da se mec prekida ali vas molim da mirno spavate veceras i pomirite se sa porazom, nema nacina da ovo Novak vrati, vjerujte.

Comment

• Kako se poslozilo sve, sklone ga sa CC-a taman kad treba da se suoci sa serverom, i onda cimanje po citav dan zbog kise i Venus koja kao po obicaju igra mec 3 debela sata.
                    Ne verujem u preokret, ne moze se 2 godine za redom izvlaciti.

Dzudi za sutra sprema puding.
                    -To define is to limit.

Comment

• Imamo i doktore savetnike
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                        Ko je gledao 2 set, je li neka povreda? Poslednja 3 gema se nije kretao, cijeli svoj servis gem je ostao ukopan u mjestu odakle je servirao, valjda prvi put otkad igra tenis.
                        Ma kakva povreda, bar apsolutno ništa nije ukazivalo na to. Ništa, nikakva emocija, ravna linija________________________
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Opusteno, moralo je da se desi. Nemoguce je vezati pet, previse ga je emotivno istrosio RG, osvojice USO svakako.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Rutina
                            Daleko od rutine, muči se Youzhny dosta.

Comment

• Roger ima dosta srece u zrebu, ali tesko ce preko Mareja, a i preko Raonica verovatno. Novaku se ocigledno ne igra. Mislim da je sutra 50:50. Pogresio sam sto sam mislio da je dobro da se ovaj mec igra na terenu 1. Protiv velikih servera mu je uvek bolje da igra na centralnom!

Comment

• Igrao je sa Cilicem QF 2014 na terenu 1, tada je bio samo proslogodisnji finalista
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X