Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zato bi posteno bilo da svaki teniser dobije po jedan dodatan celindz kada pogodi. Mislim da bi to bilo jedino ispravno.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Mozes mi neki link ili video poslati? ZA drugi poen sam poprilicno siguran da je bio aut.
      E ajde prestani da trolujes, potvrdili su Britanski komentatori da su dobre lopte, videli su na Hawk eye-u

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
        E ajde prestani da trolujes, potvrdili su Britanski komentatori da su dobre lopte, videli su na Hawk eye-u
        Pa ne trolujem, kazem mu, ja gledam sa hrvatskim komentatorima na SK1.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Obadvije linije je potvrdio Hawkeye!

Ne mogu se sloziti ovoga puta sa tobom. U periodu kad je igrao bezvoljno i lose, Novak je napravi je pogresne celindze. Desava se, nije masina.

Ali svejedno, sudije su duzne dobro obavlajti posao i kad igrac nema celindza. Osim toga, ako se mogu napraviti 2 greske u dva poena, 3 celindza nisu dovoljno.

Sto ako sazna tokom pauze da je greskom izgubio dva poena u odlucujucem gemu?
          Tako ja vidim stvari, fokusa jednostavno nema u ovom mecu, nema zapravo nicega od njegove standardne igre a tako sa ovako solidnim protivnikom koji je bio skoro spreman za 5 set sada tesko moze izaci na kraj. Daleko od toga da nesto zameram ,tesko je i nama gledati a tek njemu igrati.
          Last edited by Maxx-a; 02-07-16, 16:27.
          Similis simili gaudet

Comment

• I Roger prati sta se desava

Spoiler

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

Mozes mi neki link ili video poslati? ZA drugi poen sam poprilicno siguran da je bio aut.
              Malopre je bio cist aut, sada si poprilicno siguran da je aut. Ipak poprilicno vise verujem Hawk Eye-u (koji si mogao videti da nisi gledao na SK-u) i svojim ocima.
              Last edited by bojanaBG; 02-07-16, 16:28. Reason: malo se smiri

Comment

• Srdjana Djokovica sam video na jednoj sahrani u Novom Sadu pre nekih sat vremena tako da eto odgovora zasto nisu na tribinama...

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Dobro ljudi, zasto je Novak ostao bez celindza? Zna se da Britanci mogu da stude protiv njega. Ako vec nije siguran i ako je ponesen emocijama, neka gelda u boks pa neka mu oni klimaju da li da trazi celidz. Desavalo se i supotno, budi te svesni toga.

Evo, pogledajte https://www.youtube.com/watch?v=sA6FG-TlfkE na 3:53:30. Ta lopta je bila dobra! A iskreno taj mec je bio mnogo bitniji od ovog.

Comment

• Originally posted by SnakeEyes View Post
                    Malopre je bio cist aut, sada si poprilicno siguran da je aut. Ipak poprilicno vise verujem Hawk Eye-u (koji si mogao videti da nisi gledao na SK-u) i svojim ocima.
                    Dakle ne znam sta me ne iskuliras, gledam na SK-u i nisam imao pojma da su dali HE na neku drugu televiziju, i kazem da je meni izgledala ona druga lopta kao cisti aut. A ako je bio HE zelim da mi da NI link ili video neki da vidim koliko je bila unutra. Neki problem ili nesto sto nije jasno?
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
                      Dobro ljudi, zasto je Novak ostao bez celindza? Zna se da Britanci mogu da stude protiv njega. Ako vec nije siguran i ako je ponesen emocijama, neka gelda u boks pa neka mu oni klimaju da li da trazi celidz. Desavalo se i supotno, budi te svesni toga.

Evo, pogledajte https://www.youtube.com/watch?v=sA6FG-TlfkE na 3:53:30. Ta lopta je bila dobra! A iskreno taj mec je bio mnogo bitniji od ovog.
                      Kako znaš da nije dobio znak iz boksa da traži protraćene ch?
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Oplakah. Odlična zabava bar na TW

Spoiler

Gle sada kada Milman preokrene protiv Endija
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Kako znaš da nije dobio znak iz boksa da traži protraćene ch?
                          Tu si u pravu. Ne znam. Samo ne znam kada se zadnji put desilo da Novak ostane bez celindza. Logicno mi je da je zbog vaznosti trenutka trazio neke celidze. Ako je on ponesen trenutkom, ovi iz njegove loze ne bi trebalo da budu.

Comment

Dakle ne znam sta me ne iskuliras, gledam na SK-u i nisam imao pojma da su dali HE na neku drugu televiziju, i kazem da je meni izgledala ona druga lopta kao cisti aut. A ako je bio HE zelim da mi da NI link ili video neki da vidim koliko je bila unutra. Neki problem ili nesto sto nije jasno?
                            Zato sto si prilicno naporan postao sa troll-ovanjem. A mislim da ljude bas briga iskreno da ti bilo sta dokazuju, vrati se stranicu u nazad pa ces procitati i sam. A to sto je tebi lopta "izgledala" kao cist aut nema veze sa realnim stanjem stvari. Eto moja 2 centa.

Comment

A koliko puta treba da ti kazemo da su lopte dobre i da su Britanci potvrdili da su dobre.. Ne mozemo da ti damo link zato sto Hawk eye nije prikazan vec su to britanski komentatori videli i rekli u prenosu.

Comment

• Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X