Nema veze, uradio je ogromnu stvar ove godine a jasno je da nije u ovom mecu bio 100%. A stefanovo troll-ovanje zaista nije vredno komentara, samo je pokazao svoje pravo lice. Reci za loptu koja je bila dobra da je cist aut i jos se svadjati sa ljudima koji su videli hawk eye... Ili nemoj pratiti tenis jer te oci ne sluze ili se suzdrzi komentarisanja jer je ocigledno da si zesce ostrascen. Cestitke Semu, bio je miran kada je trebalo sto od njega nisam ocekivao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
X
-
Setila sam se Pariza 2012.
Jbg, dešava se.
Sada svom snagom navijam za Del Pa.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nema sta, stiso se Novak u taj brejk, uopste ga nije u taj brejku Kveri dobio servisima. Imao je i Kveri tremu, ali Novak vecu. Generalno poraz je dosao zbog previse samopouzdanja i zato sto je olako usao u mec. Da je juce igrao ovako, bio bi opusteniji, i ne bi izgubio ovaj set.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post14>12sigpic
Comment
-
Ovaj poraz je posledica očigledno nedovoljne pripremljenosti, ništa čovek nije trenirao.
Kada na to dodaš da je izduvan kao balon posle RG-a očekivalo se ovako nešto ali nikada to ne bih očekivao protiv Querry-a, ni u ludilu.
Možda je ovako i bolje, bolje poraz od drveta nego od Endija ili Rogera.
Ne isključujem i te navodne lične probleme, ne znam o čemu se radi, nadam se da ćemo nešto saznati.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Stefane.
Nije strašno, očekivala sam tj. nas par je očekivalo ovako nešto na WB.
Ali tu je još USO I AO...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostOcekivan poraz ali nema veze. Sada sledi napad na Rio.Nadam se da neces sledecim postom sve pokvariti.
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Svakoj seriji dodje kraj, ali realno je ocekivan poraz posle osvajanja RGa.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOvaj poraz je posledica očigledno nedovoljne pripremljenosti, ništa čovek nije trenirao.
Kada na to dodaš da je izduvan kao balon posle RG-a očekivalo se ovako nešto ali nikada to ne bih očekivao protiv Querry-a, ni u ludilu.
Možda je ovako i bolje, bolje poraz od drveta nego od Endija ili Rogera.
Ne isključujem i te navodne lične probleme, ne znam o čemu se radi, nadam se da ćemo nešto saznati.sigpic
Comment
-
Kveri je teski panj ali protiv takvih takvih se Djokovic cesto mucio...Izner,prosle godine Anderson,nekad Rodik i td.Talentovanije igrace Djokovic mnogo lakse rijesava,pogotovo ako nemaju servis.Zasluzio je Djokovic jedan poraz,nije ova alibi igra mogla stalno da prolazi.
Comment
Comment