Announcement

Collapse
No announcement yet.

EURO 2016 - Uživo komentarisanje mečeva i knockout faza

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam siguran da ce proci Italiju, ali kako dalje preko Njemacke i Francuske.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
    Last edited by Rossonero; 22-06-16, 22:22.

Comment

• Svakako kao i uvijek navijam za Francusku, ali izgledaju Njemci trenutno najbolje od svih favorita, bas se dizu iz meca u mec(mada to ne mora nista da znaci), dok su Hrvati igrali najbolji fudbal u grupnj fazi.

Nesto sumnjam da ce Desam do titule, takticki je bas tanak, a ta sredina bi morala da izdominira sve, jedine koje bi mogle da joj pariraju su spanska i hrvatska.
      sigpic

Comment

• Last edited by miloolja; 22-06-16, 22:30.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kao sto ne zamisljam Arsenal da uzima titulu sa Giroudom kao prvim napadacem, tako isto mislim i za Francuze, na stranu to sto se Deschamp glupira sa nekim kvazi postavkama pa to sve komplet izgleda kao cirkus. I ovako im od pocetka turnira posle Rumunije, nista ne verujem da mogu daleko, mada imaju povoljan zreb.
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Nije isto grupa i eliminacije, kada prodju grupu najjace ekipe vise ne moraju da jure golove i bodove po svaku cenu, lome protivnika fizicki i mentalno. Videli smo na SP gde su iskocile neke slabije ekipe i igrale najbolji fudbal na turniru ali sve popustile protiv jacih u produzecima. Nijedno iznenadjenje u nokaut fazi.

Francuzi su sa Didijeom na klupi najbolju utakmicu odigrali kad su razbili Svajcarce na kontre. Protiv Svaba nisu iskoristili sanse, bili su egal. Mogu komotno da se nadigravaju i vole takvu situaciju. Ne bih im bez Benza davao nikakve sanse da nisu domacini. Ovako uvek mogu da dobiju poklon penal, zatvore se, sudija pusti Kantea i Matuidija da biju i zavrsena prica. Jos da otaljaju Irce pa da ih vidimo protiv Engleza. Voleo bih da Island prodje ali papir i osecaj kazu drugacije.

Portugal isto moze da pusti posed Hrvatima i ceka, uvek su opasniji kad krene eliminacioni sistem. Belgija cenim da ide u polufinale lagano, njima ovi "mali" odavno nisu problem.
            sigpic

Comment

• Ja vidim Remziku i Bejalru na krilima velskog Xavia iz Liverpoola u polufinalu.

Jos uvijek mislim da Italijani uzimaju.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Glasne žice su za pičk*ce.

https://streamable.com/f6hj

Comment

• Daj Boze da gresim, al imam neki gadan predosecaj da hrvati ce ispasti nakon odlicne partije u grupama.
                  Portugaliju svi smetaju za veliki autsajder i bas onda su najopasniji(kao na zadno Euru kad za dlaku ne su bili finalisti), a cim balkanska selekcija je favorit mirisa na neka pizdarija.

A i po poedinaca je tesko pretpostaviti sta ce da se desava na terenu i dve reprezentacije imaju labilne CB, Vida je bio epten slab, Karavaljo ima 38 godine, a Pepe je Pepe. Nadam se ce posledni dvajca iskiksati.

Comment

• Između Hrvatske i Portugala nema favorita. Ronaldo je dobio odličan žrijeb da napokon napravi neki uspjeh sa reprezentacijom. Koliko god da su Hrvati odlično odigrali ipak su daleko poželjnija ekipa od Španije ili Njemačke, pa i Francuske i Italije. Sve je moguće, mogu njih Hrvati baš lagano pobjedit a i njih Portugal.

Od ostalih, vidim Poljake kao favorite za 1/4 finale. Malo mi je za Špance teško biti objektivan jer za njih navijam, najviše zbog Barcinih igrača. Mislim da prolaze Italijane.
                    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Prema kladionicama Hrvatska je blagi favorit.

Vjerujem da Hrvati mogu da izbace Portugalce. Isto tako ne bi bilo nikakvo iznenadjenje da Portugalci prodju dalje.

Jedna utakmica se igra tako da je sve moguce.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Comment

• Belgija uz malo srece moze do finala, a u finalu sta im Bog da.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Previše lako ovo deluje za Belgiju, opećiće se...
                          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Portugal - Hrvatska

Kakve su vaše prognozu za ovu utakmicu? Može li Ronaldo da odvede portugalce do 1/4? Mogla bi hrvatima da se dogodi ona narodna:"Ko ne plati na mostu,plaća na ćupriji".

Comment

• Antonio Candreva and Cesc Fabregas are both dealing with injury scares ahead of Monday’s Italy v Spain match.
                              http://www.football-italia.net/86337...-injury-scares

Comment

• jel ima neko info koliko je povredjen boatenga i dali ce propustiti 1/8finale?
                                Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

Working...
                                X