Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Hoce li biti dovoljno dugo bez kise das e mecevi zavrse? Za taj raspored im treba 5-8 sati na Satrijeu i 0.5-1 sat vise na Longlen.

Comment

• Pa po prognozama neće biti dovoljno, ali to je relativno. Onog dana kada su i čuveni Norvežani rekli da će tek oko 19 sati stati kiša, tada su i organizatori računali na celodnevnu (a pretpostavljam da oni koriste ipak usluge lokalne tj. nacionalne meterološke stanice), pa je ipak padala samo sat i po... videćemo.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Hoce li biti dovoljno dugo bez kise das e mecevi zavrse? Za taj raspored im treba 5-8 sati na Satrijeu i 0.5-1 sat vise na Longlen.
        Pa Novak ce mozda zavrsiti a za Ferer-a je pitanje. E sad gde gledate prognozu koja kaze da ce i sutra celi dan padati kisa? Jer ovo sto ja gledan predvidja period bez kise od 4+3 sati.
        http://www.accuweather.com/sr/fr/par...st/623?hour=41

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Opustite se, igrace se finale u ponedeljak ako bude potrebe.
          Što je idealan razvoj događaja ( za koji navijam od početka) , ali sada videh raspored za sutra, što mi govori da će Nole i prekosutra na teren. Po meni je sve trebalo da bude pomereno za jedan dan, znači sutra Novakova polovina, prekosutra Marejeva i td. Ovako...

Originally posted by bojanaBG View Post
          Pa moze, ali ne znam sto mene napadas niti znam zasto je odmah uzet Fedov put do titule, kao da je to najlaksi put do slem titule u istoriji.

Svi su previse ostrasceni postali na ovom forumu...
          Bojana molim te nikada ne govori "svi" već koristi neki drugi termin poput "pojedinci" , " neki" , " većina" i sl. Ovako prozivaš bukvalno sve koji pišu na forumu i optužuješ za ostrašćenost.
          A znam da sigurno nekolicina nas nije ostrašćena.
          Ništa lično, samo mali savet koji naravno ne moraš ni uzeti u razmatranje, na tebi je. I ,iskreno neretko si i sama bila ostrašćena, ali to je već prošlost pa da se ne vraćamo na to.
          P.S. Put do titule je važan, ali se vrlo retko gleda, titula se pamti.
          Već sam postavljala fotografije kako je izgledao Rodžerov put do GS titula, a kako Novakov. Doduše samo protivnike u finalu sam " računala" ali budimo realni.
          Fed je igrao u slabijoj eri nego što je Novakova.
          A najviše je nadrljao Rafa.
          Last edited by Marija81; 30-05-16, 15:08.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by gokara
            Da, sve sami ozbiljni konkurenti za trofej, multi slem šampioni, giganti ove igre, moraju da plate sobu jedan dan duže, realno ova kiša ih baš ozbiljno remeti.
            Ne znam da li namerno karikirate ili ne znate. Da u gornjoj polovini zreba su uslovi isti za sve, ali gornja polovina mora da odigra 4 meca u 6 dana a donja 3 a to za zavrsnicu turnira i buduce finaliste moze da bude presudan faktor u vidu kondicije i izdrzljivosti. Narocito na vlaznoj sljaci.

Comment

• It's a little embarrassing for the French Open that this week's outdoor clay court challenger in Prostejov has a roof

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
                It's a little embarrassing for the French Open that this week's outdoor clay court challenger in Prostejov has a roof

Pa bas mozemo porediti velicine tih stadiona! Plus, u Prostejovu se igra i ITF World Junior Tennis, tako da se glavno organizaciono tenisko telo svakako pobrinulo da se napravi krov
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ako nista dobili smo odgovor na pitanje koji je najgori slem

Comment

• Originally posted by gokara
                    Hteo sam da kažem da su svi osim Novaka nebitni, jedino on može do trofeja, a pojedinci ubacuju u priču i druge kao da su oni neki faktori na ovom turniru.
                    Pa i na drugoj strani niko sem Mareja i Wawrinke ne moze do titule ali ce zato Marej ili Wawrinka da odigraju 3 meca u 6 dana a Novak 4. Tu nastaje nesporazum izmedju ''nas'' i ''njih'' koji traje nekoliko stranica. Jer se mi zalimo na kisu u smislu ''opet Novak mora da odigra 2 meca u dva dana'' a oni na to odgovaraju ''konkurencija je nikad slabija u Novakovom delu zreba'' kao da ce Novak igrati samo do finala i kad prodje polufinale automatski dobija i pehar.
                    Last edited by Chiwwi; 30-05-16, 15:20.

Comment

• Pojedinci ovde ni sami ne veruju koliko imaju sreće sa RG, prošle godine žreb, ove kiša, još će im se ispuniti želja nad željama da Novak ovo nikad ne uzme.

Evo sad verovatno imaju i razumevanja za organizatore koji su Vavrinku i Mareja stavili za sutra. Cirkus potpuni.

I jel zna neko zašto uvek na RG otkada je Novak prvi nosioc gornja muška polovina počinje druga da igra.

Comment

• Murray je trebao drugi meč na glavnom a Wawrinka nakon Radwanske da se bar jedan dio žrijeba ne remeti Bar su izabrali donekle poštenu varijantu i stavili obojicu sutra, a ovi neka igraju svaki dan, ko im je kriv što su u drugom dijelu

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Fed je igrao u slabijoj eri nego što je Novakova.
                          Baš realno. Obratiti pažnju na ranking Davida Ferrera u "slabijoj" eri, a onda na ranking u "jačoj".

http://www.atpworldtour.com/en/playe...nkings-history
                          Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Slika govori vise od hiljadu reci #NoDebate

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
                              Gde je to tacno rekao da ne vidi Novaka kao osvajaca. I cega? Koliko vidim nista slicno se ne pominje u tekstu

Covek je tipovao da ce prvi novi osvajac nekog od buducih slemova biti Raonic. Ne osvajac ovogodisnjeg RG-a. O tome se nije ni izjasnjavao.
                              Ajde ovako da prenesem celi izvorni intervju da ne ispadnee da trolujem

Za kraj, pitali smo dvostrukog finalistu Rolan Garosa (1998, 2001) ko će biti sledeći prvi osvajač Gren slem titule.

“Uh, teško pitanje... Biram Raonića“, zaključio je Koreča kratki razgovor za B92.

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1137094

Dakle, sledeci prvi osvajac Gren Slem titule je osvajac ovog RG-sa

E sad cak i da je on bio istripovan pitanjem pa je mislio da se pitanje odnosi na sledeci Gren Slem(ne neki od sledecih nego sledeci) to znaci da on tipuje na Raonica kao osvajaca Vimbldona koji nam sledi.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                                I jel zna neko zašto uvek na RG otkada je Novak prvi nosioc gornja muška polovina počinje druga da igra.
                                Nedje procitah da to nema veze sa nosiocima, vec sa aktuelnim sampionom. Polovina u kojoj je on ima prvenstvo. Ne znam kolko je to provjerena info..

Comment

Working...
                                X