Svaka čast Viktoru, sam on zna kako je teško braniti se od bombi, njegova borbenost je fascinantna zaista
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostSvaka čast Viktoru, sam on zna kako je teško braniti se od bombi, njegova borbenost je fascinantna zaista
Comment
-
Dobro je
Stan hoce sa po' gasa da prodje danas, ali Viktor zahtijeva malo vise znoja, hehe
Inace, sto vise gledam Stana, pa i u ovakvim, malo bljedjim izdanjima, uocavam da njegov najjachi adut nije ni taj stravican bh i snaga koju generise iz nicega, vec fantasticna anticipacija. Naravno, to kad je sav u fokusu, kad se nalozi.. kao da udje protivniku u glavu i unaprijed zna svaki hitac dje ce da ide. Vrlo inteligentan teniser.
Comment
-
Wilander ce jos malo poceti i iz frizidera da iskaceLast edited by Navras 16950; 29-05-16, 15:09.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Idemo Viktor iskoristi dok je Stan nervozan,,,najvise se Vavrinke i pribojavam, jedina prijetnja Novaku, to sto nema Rafe nista ne znaci, samo da se ne ponovi prosla godina,,,i tad sam rekla da pehar nije siguran dok se ne podigne u ruke, a mnogi su slavilii kad je Nole dobio Rafu,,,Novak je igrao dobro samo se zurio sinoc prije mraka da zavrsi zato je i dosta grijesio, al smec mu je katastrofa,,
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostDa li sam pristrasan ili je ovo odvratan gest, protivnik u bolovima ima MTO a on se zabavlja sa skupljacem loptica dok publika pada u trans??!!!
Ovaj Wawrinkin je gori, naravno
Comment
Comment