Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka čast Viktoru, sam on zna kako je teško braniti se od bombi, njegova borbenost je fascinantna zaista

Comment

• Tako je Viktore ocemo finale Djokovic Troicki!!!!

Comment

• Tragedija bi bila da nije uzeo set, bio je mnogo bolji igrac, a svojski se trudio da usere

Idemo sad po preokret
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Takooo je Vico, zasluzeno.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Svaka čast Viktoru, sam on zna kako je teško braniti se od bombi, njegova borbenost je fascinantna zaista
            Sad vjerujete da je Troicki u odlicnoj formi. Medjutim, u ukupnoj slici to ne znaci nista. Vavrinka ima jos tri sets da ponovi igru is prvog.

Comment

• Dobro je
              Stan hoce sa po' gasa da prodje danas, ali Viktor zahtijeva malo vise znoja, hehe
              Inace, sto vise gledam Stana, pa i u ovakvim, malo bljedjim izdanjima, uocavam da njegov najjachi adut nije ni taj stravican bh i snaga koju generise iz nicega, vec fantasticna anticipacija. Naravno, to kad je sav u fokusu, kad se nalozi.. kao da udje protivniku u glavu i unaprijed zna svaki hitac dje ce da ide. Vrlo inteligentan teniser.

Comment

• Clayray and Novak like this.

Comment

• Wilander ce jos malo poceti i iz frizidera da iskace
                  Last edited by Navras 16950; 29-05-16, 15:09.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Jeli ima neki novootvoreni restoran na RG hihhihi
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ima jedna stvar koja se teško primećuje a to je kako je Vavrenka sporiji nego lani. Za nešto malo ali dovoljno da se odrazi na igru.
                      sigpic

Comment

• Kako nece biti sporiji kad ima sedam kila vise, ovo bas neozbiljno izgleda za top tenisera.
                        sigpic

Comment

• Bagdatis i Vavrinka stari gurmani

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
                          "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Idemo Viktor iskoristi dok je Stan nervozan,,,najvise se Vavrinke i pribojavam, jedina prijetnja Novaku, to sto nema Rafe nista ne znaci, samo da se ne ponovi prosla godina,,,i tad sam rekla da pehar nije siguran dok se ne podigne u ruke, a mnogi su slavilii kad je Nole dobio Rafu,,,Novak je igrao dobro samo se zurio sinoc prije mraka da zavrsi zato je i dosta grijesio, al smec mu je katastrofa,,

Comment

• Da li sam pristrasan ili je ovo odvratan gest, protivnik u bolovima ima MTO a on se zabavlja sa skupljacem loptica dok publika pada u trans??!!!

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                                Da li sam pristrasan ili je ovo odvratan gest, protivnik u bolovima ima MTO a on se zabavlja sa skupljacem loptica dok publika pada u trans??!!!
                                Nisi, bezveze potez, ali tako je to uvijek kada se na terenu odstupi od standardnog ponašanja, recimo i onaj Novakov jako simpatični gest sa dječakom i kišobranom šalje istu poruku protivniku koji sigurno pomisli: `Ja se ovdje polomih, a on se zeza`

Ovaj Wawrinkin je gori, naravno

Comment

Working...
                                X