Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To je ta Pariska publika kojoj Novak salje polupce i dusu i sve. Koja svrsava na svaki Darcisov poen. Normalno je da navijaju za slabijeg, ali preteruju.
    Zivo me zanima hoce li im slati opet one (ne znam ni kako da definisem ono sto salje posle meca) onu ljubav!?
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Oce, ista ta pariska publika je bila u transu kad je Stepanek poveo 2:0 protiv Mareja. Sad imaju samo Francuze, Vavrinku mozda, a ne gaje neke velike emocije prema Mareju, Novaku i Nadalu.
      sigpic

Comment

• Uvek sam obozavao situacije u zivotu kada se tako nameste stvari da si sateran uza zid i onda se mnoge karte otkriju. A to mi je omiljeno kada se desava osobama koji se bave nepostenim i niskim, da ne kazem jadnim, rabotama. Pa tako i sada, Novak je jedan prelepi osvezavajuci trn u oku mnogima, presmesno je i prezanimljivo citati ove sto se trude ocrne situaciju Novaka Djokovica, pa kopaju za nekim nepostojecim argumentima, izvrcu toliko situaciju da je izgleda cak pozeljno gubiti 2 seta protiv anonimusa.

Pitam se kako vam je, kao nekada svojevremeno onima koji su navijali protiv Dzordana, Federera, Sumahera... tezak je to zivot, ne smem ni da pomislim, a jos vise tuzan. Al, nemojte da stajete, nikako, vrhunska ste zabava nama koji smo sa druge strane, a takav je i zivot, neko pravi smece, neko ga skuplja, neko zbija sale dok se drugi smeje, sve je to normalno
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Zverev vodi 5:0 protiv Roberta u 1.setu
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Nole je uspeo da razigra rivala, sto mu omogucava da u jakom ritmu isproba sve sto je planirao.
            Publika zadovoljna, a Nole tempira vrhunac forme za zavrsnicu.
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              To je ta Pariska publika kojoj Novak salje polupce i dusu i sve. Koja svrsava na svaki Darcisov poen. Normalno je da navijaju za slabijeg, ali preteruju.
              Zivo me zanima hoce li im slati opet one (ne znam ni kako da definisem ono sto salje posle meca) onu ljubav!?
              Не знам шта се чудиш. Опште је познато да су Французи један од најгорих и најнегостопримљивијих народа у Европи.

Comment

• Necu se osvrtati Sandu na ove metafore sa tvoje strane, one svakako vise govore o tebi nego o meni. Sto se diskusije tice, vrijeme je najbolji sudija. Brzo ce nam dati odgovore, desetak dana da se strpimo je sve sto trazi od nas.

A do tad, pratim kako igra Sale masina.
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ni Olji ne odgovara šljaka, Murray je nekako dogurao do trećeg kola, ali Olja je posustala iako se činilo na šljaka mastersima da je našla pravu igru za ovu podlogu
                  Last edited by shminka; 26-05-16, 15:15.

Comment

• Ma javili mu da se sprema kisha, pa se uozbiljio malo. ;)

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                      Не знам шта се чудиш. Опште је познато да су Французи један од најгорих и најнегостопримљивијих народа у Европи.
                      Ko kaze da se Cudim?
                      Videces Vladane u eventualnom polufinalu kako nece mirisati Nadala. Ili eventualnom finalu Mareja.
                      Ali Rafael jeste paradoks i to teski, Covek ima devet titula ovde a publika nikada nije bila iza njega (za njega). Svaki put su navijali za Federera, pa cak i za Soderlinga one godine. Jedino kada je protiv Novaka igrao bilo je nesto vise na njegovoj strani.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Svi smo protiv Novaka o Novaku samo najljepse

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                          U Evropi da , Amere niko ne moze da nadmasi

Comment

• Eto u duhu onoga sto sam gore napisao, odmah naletim na ovo

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136154

Kako je moguce da posle ovoga mozes opet na posao, kako mozes sebe ozbiljno da shvatis? Nisu meni jasne te stvari, cemu srozavanje sebe, zarad cega?
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Veliki, nemoj da mislis da sam te uporedio sa prasetom. I ako to indirektno ispada tako, nije tako budi ubedjen. Ti si meni ovde neophodan, ne znam sta bi radio da nije tebe, tako da nemoj da ovo obeshrabri niti da se povuces u sebe i slicno. Sta cu ja posle???
                                Vreme ce pokazati naravno, videcemo sve za koji dan.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X