Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije mi jasno da li se Marej ,još pre početka turnira, sam utripovao da je ovde favorit ili... i zato ovako prolazi i vrlo lako može i da ispadne
    Last edited by Dekson; 25-05-16, 16:40.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Samo je pitanje kolko je fizicki spreman ovaj francuz

Comment

• Ja vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.
        sigpic

Comment

• Izrudarice Skot nekako i ovaj mec, ali potrosio se solidno vec u prva dva kola.
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Uvecao Endi svoje sanse za titulu kad se iscupao protiv Radeka, kakve li su mu tek sad sanse.
            -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ja vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.
              Slazem se Vladane, nego kad` izgubi od Novaka u finalu npr. to ga ni ne okrzne a ovako u drugom kolu da ispadne...
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Ja vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.
                Potpuno se slažem, s tim što Nišikori igra mnogo racionalnije i pametnije nego ranije a ostala mu je brzina, tako da je one po mom nekom mišljenju najopasnije protivnik u potencijalnom finalu.

Comment

• Za finale ima velike sanse po meni iako se provukao protiv Rada kao i ovde u mecu sa Burgom.
                  Dva kiiksa Francuza i sad ce biti isprasen.
                  Steta kako je lako izgubio svoj servis.

Comment

• Al` kakav tajac na tribinama, nepamtim.
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Tesko da ce proci Nisikorija. A da uzme titulu preko Japanca, Stana/Raonica, Novaka/Nadala granici se SF.

Comment

• идемо бургија

Comment

• Jao bre Buourgue kakve lagane lobove promašuješ

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                            идемо бургија
                            Ne vredi, cupa se Skot opasno.
                            Izradi ga za 2bl.

Comment

• E ovo je vrh, Andijev prst uperen u glavu

Comment

• Kljucno je sad zadrzati servis kako bi servirao prvi u petom.
                                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Working...
                                X