Nije mi jasno da li se Marej ,još pre početka turnira, sam utripovao da je ovde favorit ili... i zato ovako prolazi i vrlo lako može i da ispadne
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostJa vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJa vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJa vam kazem Marej je najpozeljniji protivnik na Rolan Garosu, treba cudo da se desi da on naudi Novaku, da se poklopi masu stvari. Vavrinka i Nisikori su za izbjegavanje, s tim sto Japanac djeluje ubjedljivo najbolje za sad.
Comment
Comment