Mec ulazi u treci sat a otpor Darsisa jos nije slomljen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa napisi sta oces samo ignorisi neke komentare koje ti se ne svidjaju i to je to.
Odlican Novak, evo sada dva brilijantna gemova, nevidjeni nivo.
Ne moras biti ajnstajn da vidis da lose igra, samo se razlikuju misljenja da li je ta slaba igra bitna i za nastavak turnira, ili je nebitno i popravice se (kao sto je Vladan naveo dosta primjera kad je Novak igrao slabo pa na kraju uzeo titulu).
I normalno da svako ima pravo da javno napise svoje misljenje, no treba i biti spreman na reakcije (ili moze ignorisati naravno).Last edited by icetea; 26-05-16, 15:52.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNeka pise, svasta, svako ima pravo da kaze ono sta zeli u granicama normale i kulturnosti. Meni je zanimljiv, iako znam da troluje cesto uletim u neku raspravu s njim, nije dosadan i naporan kao nekisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ovo mi je najbolje kad se kaze "ulazi u treci sat" ne bi li se stvorila slika kako je to puno. A u obrnutoj situaciji kad hoces da dokazes da nije dugo, onda bi rekao "tek nesto preko 2 sata igre".....
Ulazak u treci sat je gle cuda, i dalje samo 2 sata igre.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by tea View PostDe nadji mi ko je ovde pisao da Novak igra dobro?
Ne moras biti ajnstajn da vidis da lose igra, samo se razlikuju misljenja da li je ta slaba igra bitna i za nastavak turnira, ili je nebitno i popravice se (kao sto je Vladan naveo dosta primjera kad je Novak igrao slabo pa na kraju uzeo titulu).
I normalno da svako ima pravo da javno napise svoje misljenje, no treba i biti spreman na reakcije (ili moze ignorisati naravno).OVAKO
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostPorazno je ovo sad sto pisete tako da dalje necu ucestvovati u diskusijama na forumu. Ako se ne moze napisati da Novak lose igra bez da to bude okarakterisano kao mrznja, ja ovdje nemam sta da trazim. Lp
Originally posted by AIRBORNE View PostSvako normalan nije mislio da mrzis banalno i bukvalno ali mislis suprotno od vecine, sto isto nije za osudjivati samo bode oci nacin na koji kanalises kroz recenice to svoje misljenje. Ti ovde imas svakako svoje mesto i da vidimo sta ce biti dalje na turniru.
To ne mora da bude loše za nastavak turnira, naprotiv. Može da znači da će dizati formu iz kola u kolo. Pri tom , Novak je sa godinama shvatio da ako želi da traje duže kao igrač mora da dozira. Vladan je već sve lepo objasnio, pa da ne ponavljam.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment