Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Niti je kandidat za No.1 niti je neko ko ne zna držati reket u rukama, ne pretjerujte.

Igra koju igra Novaku sasvim sigurno neće odgovarati, što će se pokazati već danas vjerovatno. Za pobjedu je rano, ali će ih u budućnosti svakako biti, pogotovo kada postane fizički nadmoćniji.
    Ja bas sumnjam da on moze necim danas da ugrozi Djokovica, jednostavno ne vidim niti jedan udarac koji ce praviti probleme Novaku
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Borna je u stanju da radi ono što radi Simon, a sasvim je jasno kako je teško igrati protiv Simona.

Odličan Stan, valjda je na redu dobar turnir, igraj majstore

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Kada bi se ovaj forum pretvorio i pretočio u sve vaše želje i maštanja, verujem da bi pobedili u svim segmentima i oborili sve svetske rekorde, koliko savaki put, ali svaki, pišete o nadanjima i potencijalno lošem Novakovom danu, padu forme i sličnim neverovatno nerealnim stvarima. Ne znam kako da vam kažem... ali ovaj forum nema tu namenu, niti mu je to svrha.
        Ne znam na koga se odnosi ovo, al sigurno ne bi trebalo na mene... Sto se mene tice, neka Novak odigra odlican mec, a Borna mec zivota, pa nek dobije Djokovic u 2 TB, ili u 3 seta..

Ja ne prizeljkujem niciji los dan, mogu samo prizeljkivati Bornin dobar dan... Ali treba biti objektivan i reci da Djokovic dolazi nakon ispadanja u prvom kolu MC, i dolazi na turnir koji mu sigurno nije medju najdrazima, a jos prvi mu mec...
        Jel objektivno bar ocekivat da nece pregazit Bornu, ili je i to natezanje protiv Djokovica?

Comment

Borna je u stanju da radi ono što radi Simon, a sasvim je jasno kako je teško igrati protiv Simona.

Odličan Stan, valjda je na redu dobar turnir, igraj majstore
          Nema Borna jos kapacitet Simona

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
            Ako je Vavrinka u formi, nema Kirgios šta da traži.
            Ako je Kirgios u formi nema Stanislas sta da trazi. Zar i ovo nije istina?

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Nema Borna jos kapacitet Simona
              Na šljaci nema kapacitet Simona, davno ga je prekucao

Comment

Na šljaci nema kapacitet Simona, davno ga je prekucao
                Videcemo, ali ja zaista ne vidim niti jedno oruzje kojem moze da napravi stetu Djokovicu, a sigurno ce Djokovic izaci nalozen, delom zbog MCa delom sto hoce novoj generaciji odmah da stavi do znanja ko je ko.

sigpic

with experience.

Comment

• Aj da batalimo pa ćemo kad krenu Novak i Borna da nastavimo, da ispratimo sad malo Stana i Nika.
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ode Petrica kuci, Gavrilova joj definitivno ne lezi..
                    Stanimal dobro izgleda

Comment

• Prerano su se sreli Stan i Nik, sramota da Feli i Batistuta rovare centralni teren, a ova dvojica igraju na parkingu

Comment

• Opet jedna strana terena u mraku, to perfekcionisti Stanu može predstavljati problem.
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Prerano su se sreli Stan i Nik, sramota da Feli i Batistuta rovare centralni teren, a ova dvojica igraju na parkingu
                          Pa nije ovo parking, ovaj teren je isto u okviru magicne kutije
                          ali mislim da su ih namerno tu stavili, jer su gledaoci blizi, moze bolja atmosfera da bude

sigpic

with experience.

Comment

• Stan ako ovo izgubi neka se stidi. Samo deset vezanih pobjeda protiv ovog nevaspitanog stvorenja mogu izbalansirati stvari.
                            sigpic

Comment

• Luka,

Ne znamo sto je za ocekivati.

S jedne strane Novak ima tri jaka motiva. Prvo, on treba da pokaze Borni da ima jos dosta da uci. Da ga malo "ubije u pojam". Drugo, vraca se u Madrid i mora mu biti prioritet dobra rezultat. I zbog publike i zbog oraganizatora. Trece i najvaznije, On ima najvise 10 meceva do RG-a. Dovoljno ali ne previse.

S druge strane Novak je bio los i nemotivisan u MC-u. Zadnji turnirski mec je dobio prije vise od mjesec dana. Nije dobio ni jedan mec na sljaci ove godine. Madrid mu najmanje odgovar od svih sljakaskih turnira koje igra.

Nije manje nepoznata ni Borna. Pobijedio je sa prilicnom lakocom Almagra. Osjetio je da je bolji i nemilosrdno je realizovao svoju prednost. Ali on je imao dosta kikseva ove godine.

PS
                              Miles Maclagan je odlican trener. Murray je napravio veliki korak naprijed pod njegovim vodjstvom. Kad je trebalo uci u sami vrh, zapelo je. No Borna je u ovom trenutku u fazi u kojoj je bio Murray kad ga je uzeo Maclagan. Naravno, sve to ne daje garancije da ce uspjeti sa Bornom.
                              Last edited by NI; 04-05-16, 13:20.

Comment

• Magicna kutija odjekuje i ima usi... Nick cuvaj se i pazi sta pricas, ni brat te ovaj put nece spasiti, ako te Stanko dohvati

Comment

Working...
                                X