Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP vs WTA - podjele nagrada, ravnopravnost, sovinizam i seksizam
Collapse
X
-
sigpic
-
Originally posted by Vladan View PostHm na hormone je mislio na menstruaciju, htio je da na politicki korektan nacin da postovanje zenskom tijelu. Nespretno je bilo, ali na svijetu je danas toliko feministkinja, politicke korektnosti i slicno da La Pen, Frauke i Tramp napreduju, a politicki korektne diplomate nazaduju. Zene zaista imaju one dane, tada nije lako igrati, a moraju da igraju. Novaku sanmo zamjeram sto je bio previse korektan, a izjava mu je na mjestu i nije pr nonsens vec pravo misljenje. Sinoc je Ram sve fino objasnio na tviteru, ali dok je on objasnjavao Harison je rekao, dzaba, Raz, dzaba se trudis... Jer ovo da je Federer rekao bila bi izjsva decenije, povelja o jednakosti i ljudskim pravima, kad kaze Djokovic svaka se rijec analizira i izvlaci iz konteksta.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe, zasluzuju podjednako para, a Fed ionako ima ludacke sponzorske ugovore, tako da se ja ne brinem za njega.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostTi ces da mi objasnis na sta je on mislio i kako funkcionise zensko telo? Ozbiljno?sigpic
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostSto? Jel ne moze, zato sto je musko?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostOvo samo polazuje koliko mu na terenu ne mogu nista. Fekijevci 0 postova o finalu zato o ovome glavni.
U svakom slucaju, sam se namestio na penal nespretnom izjavom. Zasto njega uopste tangira raspodela zarade? Da ne daje slucajno pare iz svog dzepa ili mozda malo zaradjuje? Nema on tu sta da mrsi. Kazes sve super, nisam kompetentan i zavrsis pricu
Cim nema Dona odmah nesto zasereTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by darkman.021 View PostA da kojim slučajem niko nema sponzorske ugovore i da je celokupna zarada samo sa turnira, da li bi i dalje mislila da treba da imaju isto?
@Vladan
Onda neka sve bude jeftinije za zene, smestaj, oprema itd. pa da pricamo o tome
vidim ja da bi ovde vecina bila najsrecnija da je sad srednji vek, zena za sporetom i da cuva i radja decuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Post
@Vladan
Onda neka sve bude jeftinije za zene, smestaj, oprema itd. pa da pricamo o tome
vidim ja da bi ovde vecina bila najsrecnija da je sad srednji vek, zena za sporetom i da cuva i radja decu
U NBA jedan igrac zaradi vise nego sve WNBA zajedno, u fudbalu Mesi i Ronaldu imaju vecu platu nego sve fudbalerke zajedno, zasto? Zato sto su mnogo slabije, sve sad da izadju na teren i imaju borbu u blatu ne bi ih ljudi gledali koliko Mesija kad igra protiv nekog raspada, tipa Las Palmas. To su fakti i nikakve veze nemaju sa sovinizmom.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSvasta
U NBA jedan igrac zaradi vise nego sve WNBA zajedno, u fudbalu Mesi i Ronaldu imaju vecu platu nego sve fudbalerke zajedno, zasto? Zato sto su mnogo slabije, sve sad da izadju na teren i imaju borbu u blatu ne bi ih ljudi gledali koliko Mesija kad igra protiv nekog raspada, tipa Las Palmas. To su fakti i nikakve veze nemaju sa sovinizmom.
Ovde pricamo o tenisu, gde su se zene izborile za podjednaka primanja, ali bi ih sad neki vratili unazad i uzeli im tohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Novakov izjava je medijska greska. Desava se, u toliko izjava nije cudo da tu i tamo pogrijesi.
Dio izjave je tacan, onaj koji se odnosi na zarade. Svejedno ga nije bilo mudro dati. Dio izjave koji se odnosi na hormone je potpuni promasaj.
Teniseri i teniserke ne mogu biti placeni po kolicini znoja koji proliju, broju poena koje odigraju ili duzini meceva. Oni su zabavljaci. Dakle trebaju biti placeni koliko su zabavni mecevi.
Mnogi zenski mecevi su zabavniji od muskih dakle trebaju biti vise placeni. No teniseri se ne placaju po mecevima. Zato je ovaj sadasnji sistem najmanje los od svih sistema.Last edited by NI; 21-03-16, 12:10.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA zasto pricamo o drugim sportovima?
Ovde pricamo o tenisu, gde su se zene izborile za podjednaka primanja, ali bi ih sad neki vratili unazad i uzeli im tosigpic
Comment
Comment