Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP vs WTA - podjele nagrada, ravnopravnost, sovinizam i seksizam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ok, sve ovo je neka razmena misljenja, ali vredjanje ne dozvoljavam tako da to bi bilo to sto se tice mene, a mozda i ovog foruma.
    Dosta je sto raznorazne ovde trpim, ali ako moram to da trpim od likova za koje smatram da su ok, onda je sve otislo dodjavola
    Tako je, svi se nekako iskvarise, sta se to desava, a samo si ti ok, sve je na mestu. Cudnovato.

Mora Novak pod hitno da prestane da pobedjuje, barem u ovoj kolicini, ko zna sta ce sve jos isplivati u ljudima

“U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci.” ... ali ovaj Novak je izgleda pregolema muka
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Ok, sve ovo je neka razmena misljenja, ali vredjanje ne dozvoljavam tako da to bi bilo to sto se tice mene, a mozda i ovog foruma.
      Dosta je sto raznorazne ovde trpim, ali ako moram to da trpim od likova za koje smatram da su ok, onda je sve otislo dodjavola
      Izdigni se iz situacije Bojana, dokazi da vredis, budi prava zena, gospodjica, dama. A ne kao razmazeno dete koje kada nije po njegovom vise nece da se igra.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Bulevarac View Post
        Nije fer da se jednoj izjavi daje tolika pažnja, mislim i voleo bi da u temi o IW čitam i pišem kako je IW prošao, ko je šta pokazao...
        Svakako smo na IW videli dominaciju Noleta, iako nije uvek prikazivao najbolje igre, to je bilo više nego dovoljno da svi ostali izgledaju za klasu ispod.
        Verujem da tolika nadmoć zaslužuje više analize nego jedna izjava koja nema ništa sa sjajnom igrom koju je pružio, novom trofeju, novim rekordima...
        Ukoliko vam ta izjava toliko bode oči, možda bi bilo korektnije da se o njoj raspravlja u okviru teme o Novaku(ili u okviru teme, opšte priče o tenisu), tamo joj je više mesto, jer ovako se ceo IW pretvara u raspravu da li je on ovo ili ono, a niko nije sedeo ispred TV-a zbog toga, nego da vidi returne, serve, lobove...
        Bojim se da su ovo samo neki od razloga zbog kojih su neki ovdje napravili razne konstrkukcije od ove Djokoviceve izjave. Jbs rekorde, jbs odlican tenis, bolje je analizirati izjave nebitne.

Stvarno covjek nije nista lose rekao jbt.
        Last edited by ognjen; 21-03-16, 13:03.

Comment

• Cekaj bre, on mene dirketno uvredi da sam dobila sve na tacni i da ne razmisljam kao zensko nego kao ne znam ni ja sta, i on je u pravu, a ja se ponasam kao razmazeno deriste.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Ako cemo iskreno i zene i muskarci zaradjuju daleko vise nego sto bi trebalo,hirurg koji spasava zivote kod nas zaradjuje 500 eura mjesecno a neki likovi koji udaraju lopticu uzmu za samo ucesce na turnir vise nego sto ovi zarade za godinu dana ali dobro

Comment

• Originally posted by Conviction View Post
              Bojim se da su ovo samo neki od razloga zbog kojih su neki ovdje napravili razne konstrkukcije od ove Djokoviceve izjave. Jbs rekorde, jbs odlican tenis, bolje je analizirati izjave nebitne.

Stvarno covjek nije sita lose rekao jbt.
              Pa naravno da nije, ali Bojana videla na tviteru da odredjeni likovi misle da jeste, pa ajde i ona da misli tako . A verujem da i sama vidi da tu nista lose nema u Djokovicevoj izjavi, samo je tvrdoglava.
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Teniserke su se izborile za svoja prava kao sto kaze Bojana, i sada su pare vece. OK, onda Nole kaze da ATP treba da bude placeniji (sto i ja tako mislim), a ako ATP postane placeniji, onda ce se WTA opet boriti i opet dobiti svoja prava, odnosno i vece pare. Ne vidim nista lose u ovoj izjavi Novaka, samo treba malo ukljuciti mozak i da ne budes subjektivan.

Comment

Cekaj bre, on mene dirketno uvredi da sam dobila sve na tacni i da ne razmisljam kao zensko nego kao ne znam ni ja sta, i on je u pravu, a ja se ponasam kao razmazeno deriste.
                  Ne bih ja bas rekao da je tebe direktno uvredio.
                  Barem se meni iz potpuno neutralnog ugla ne cini da je tako. I verujem da te ovde niko (sem nekih stvarno zadrtih likova) ne zeli vredjati.
                  Opusti se jbt, sad ce ti Rodzer za koji dan da se vrati tenisu ... uzivaj ... jebes ovakve rasprave.
                  sigpic

Comment

Cekaj bre, on mene dirketno uvredi da sam dobila sve na tacni i da ne razmisljam kao zensko nego kao ne znam ni ja sta, i on je u pravu, a ja se ponasam kao razmazeno deriste.
                    Zamolio bih te da ne stavljas reci u moja usta, posto nigde to nisam napisao, a to sto imas ogroman problem da ispravno protumacis tudje reci je i osnova rasprave koju ovde pravis.
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Uopste ti to nije rekao
                      sigpic

Comment

• Pa jos gore, znaci da smatra da sve zene koje su se do sada bavile sportom, izmedju ostalog tenisom, koje su se odricale svega i svacega nisu dovoljno vredne kao muskarci.
                        Nisu zene od juce pocele da igraju tenis i odmah dobile ogromne pare, nego se za to bore decenijama i na kraju su se izborile.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ni to uopste nije rekao. Cak je odao postovanje Lindzi Von i Mariji Kiri i rekao je on nula prema njima. Sad ce on da se naljuti sto sam mu rekao da je nula prema njima, odnosno prema zenama. Banujte me, a on neka se naduri i ode.
                          sigpic

Comment

• Smejurija OPET SE UMANJEJE NOVAKOV uspeh i u prvi plan se stavlja iskrivljena izjava i rec izvucena iz konteksta sto su neki ovde jedva docekali.
                            Treba napomenuti da je rekao devojke su se izborile za izjednacene nagrade a mi muskarci treba da se izborimo za jos vece !!!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Ni to uopste nije rekao. Cak je odao postovanje Lindzi Von i Mariji Kiri i rekao je on nula prema njima. Sad ce on da se naljuti sto sam mu rekao da je nula prema njima, odnosno prema zenama. Banujte me, a on neka se naduri i ode.
                              Posto ocigledno ja ne kapiram, glupa ili hormoni, ajde budi ljubazan pa mi objasni. Ili on.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Ni to uopste nije rekao. Cak je odao postovanje Lindzi Von i Mariji Kiri i rekao je on nula prema njima. Sad ce on da se naljuti sto sam mu rekao da je nula prema njima, odnosno prema zenama. Banujte me, a on neka se naduri i ode.
                                Vladane, bataljuj to, ajde da gledamo novu epizodu ....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X