Pa idi na Novakovu temu... imaš link.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by coyote View PostNole k'o "Mala nevesta". Pet godina sve isto, iz epizode u epizodu.
Morao sam ovo kopirati hahahaMirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Nevidjena je ovo dominacija. Covek je sa svojom B igrom uzeo dva najveca mastersa, izgubio samo jedan set, i najjace od svega sto nijednog momenta nije delovalo da neko moze ozbiljnije da ga ugrozi.
Deprimirajuce za konkurente i navijace drugih tenisera. Za nas potpuni ugodjajTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Dobro, malo euforije nije na domet, ali ipak previse se prica o tome kako je konkurencija inferiorna i jadna. Prvo, ovaj turnir, tj uslovi na njemu su ucinili da SVI iizgledaju jadno. A veliki su odmah na startu poispadali/otkazali. Zato mi i nije neko mjerilo ovaj turnir.. A na njemu smo dobili potvrdu da ce jedan Dominic Tim biti macka na zemlji, dje cekamo i jednog Nadala, Wawrinku.. Mislim da ce ipak konkurenti imati sta da pokazu i da ce biti uzbudljivo.. mada se ne bih bunio da bude ovako "dosadno"
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOlja pitala si u jednom trenutki ko je plavušan pored Vike. U pitanju je Saša Bajin
Ovo je bio Bill McKeague, iz njenog brojnog fitness tima. Bas se vidi da je cura radila na sebi i svaka joj cast.
http://edition.cnn.com/2016/03/29/te...orkout-tennis/-To define is to limit.
Comment
-
Ne znam da li se ikada desilo, ali svi osvajaci IW su osvojili i Majami
Ricky Dimon @Dimonator
the Indian Wells-Miami QUADRUPLE DOUBLE is complete. All 4 disciplines: MS (Djokovic), MD (Herbert-Mahut), WS (Azarenka), WD (Mattek-Sands).http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA ako veže i Monte Karlo?. A da ne spominjem AO. Vezati te turnire ja mislim da to nikome nije pošlo za rukom toliko puta koliko je Novako to pošlo za rukom.
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
I sada ja trebam da nabacim neki komentar, treba da napisem kako se osecam i sta mislim, je l` ?
Naravno da osecam ogromnu srecu ALI:
Kako napisati neku rec kada niko na svetu nije video nista slicno tj. slicnije?
Kako napisati neku rec kada niko na svetu ne zna od cega je napravljen, od cega mu je mozak "odvaljen"?
Kako da napisem svakih "7. dana" da sam presrecan - to nije realno i normalno za zdravog coveka?
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
драго ми је да су прошла ова два мени најнеомиљенија мастерса. просто из разлога јер трају 12,13 дана (ко грен слем јбт)
сад следи сезона шљаке и мени омиљена серија мастерса. прво јер се игра у кратком временском периоду а после јер имају нормалну дужину трајања.
што се тиче меча, новак рутински. ништа друго се није ни очекивало. услови су криминални и генерално је био лош тенис током целог турнира (осим можда монфилс нишикори).
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostI sada ja trebam da nabacim neki komentar, treba da napisem kako se osecam i sta mislim, je l` ?
Naravno da osecam ogromnu srecu ALI:
Kako napisati neku rec kada niko na svetu nije video nista slicno tj. slicnije?
Kako napisati neku rec kada niko na svetu ne zna od cega je napravljen, od cega mu je mozak "odvaljen"?
Kako da napisem svakih "7. dana" da sam presrecan - to nije realno i normalno za zdravog coveka?
To se danas vidjelo kad je štedio energiju a Nišikori rasipao na već dobijenm poenima.
Misterija, nema nam NI-ja
Comment
Comment