uuuuu sto je dobra ova mala pored Novaka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2016.
Collapse
X
-
Bravo Novace, pisi istoriju!
Prvi Masters (2007) i rekordni dvadeset osmi Masters (2016) osvojen u Majamiju.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
63. titula, cetvrta u sezoni, sesti Majami u karijeri i izjednacen rekord Agasija i sto je najvaznije 28. Masters u karijeri, cime je postao najbolji svih vremena po broju Masters titula. 28-1 u sezoni, ima 16540 poena na ATP listi, na drugom mjestu je Marej sa 7815. Od danas rekorder je i po novcu osvojenom od turnira, pretekao je Federera.
Na race listi ima 4340 poena, na drugom mjestu je Raonic sa 1750. Mora da je mnogo dosadno i frustrirajuce za sve koji prate tenis, a nisu navijaci Djokovica. Jedna od najvecih dominacija u sportu, najbolji sportista planete, a i ogromna razlika u nivou i igri u odnosu na 2012. sa kojom su mnogi htjeli da povuku paralelu jos kad je zavrsena prosla sezona. Ovo je Novakov najveci igracki nivo u karijeri.
Mali odmor pa prelazimo na sljaku.sigpic
Comment
-
Jedini covek koji je cetiri puta u istoj godini osvojio i IW i Majami: 2011, 2014, 2015, 2016. Niko nije ni tri puta vezao ova dva najprestiznija mastersa u istoj godini.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Čestitke stižu sa svih strana, TW se usijao ali o tome u TV dnevniku
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostNe znam da li se secas kad sam posle US rekao da ga vise nikad nece dobiti, ljudi su mi se smejali . Kad god vide zreb i Japija u strahu dok sam ga ja prizeljkivao.
Čestitam Novaku, stvarno se iskreno radovao, valjda zbog Nišikorija
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNeka Nisikorija ipak dalje od Novaka na USOu i u Sinsiju, ta dva meca sto su odigrali na brzim podlogama je dobio
Dok na US, je vec malo drugacija prica. Tamo ipak ne zelim da ga vidim u Novakovom delu.sigpic
Comment
-
Čestitke Novaku. A Kei pokazao još jednom da je sa kontinuitetom sa vi. Kad i bude tu u meču napravi 2-3 greške amaterske. Danas je malo pametnije odigrao, nije kao na AO potezao iz sve snage, 2-3 udarca i winner tražio. To jedino mogu Federer i Wawrinka ali Stan samo na tri dobivena seta.
Ostatak mastersa osvaja FedererMirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAko sutra uzme titulu izjednačiće se sa Agasijem (6 titula) i onda počinje pohod, prvo na Rogerovih 7 titula u Cincinatiu a zatim na Rafinih 8 u Monte Karlu. Ako pobedi Japanca sutra, uzmu li se u obzir samo rezultati u IW i Miamiu (11 titula) izjednačiće celu Marejevu karijeru kada su u pitanju Masters turniri.
Comment
-
Olja pitala si u jednom trenutki ko je plavušan pored Vike. U pitanju je Saša BajinŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTo je tacno, s tim sto ja prvi poraz u polufinalu Bazela 2011 i ne racunam nesto preterano. Djokovic se tamo pojavio samo da otalja, cak je to i jedan od retkih meceva na dva dobijena gde je dobio prvi set a izgubio mec. I to su dvoranski uslovi bili, a Novak je od tada tacnije od 2012 u tim uslovima strasan (najblaze receno) u pozitivnom smislu naravno.
Dok na US, je vec malo drugacija prica. Tamo ipak ne zelim da ga vidim u Novakovom delu.OVAKO
Comment
Comment