Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koja ja kraljina Monfa

Comment

• Dr. Monf i da odigra fantastično i da ubrlja do koske
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Najspremniji je Gael, ali u skoku u dalj, u vis, preskakanju preko mreze.. sto se ostalog tice 2 seta malo jaceg intenziteta i kapak...
        Jedino s kim moze pimplati od jutra do sutra je simon

Comment

• I zamislite vi sada ludost = SF. Monfa vs. Kirdza
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Brat Monf umire na terenu ali ne odustaje
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Mocni Gael, prvo obrise noge sa peskirom, a onda lice
              OVAKO

Comment

• Ali je i dalje spremniji od Nisikorija
                sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                  I zamislite vi sada ludost = SF. Monfa vs. Kirdza
                  Genijalno. Samo će Kirdža da preda noćas

Comment

• Monf vs Kirdza, polufinale za sve teniske sladokusce

Inace, jako bih voleo da vidim Kirgiosa u finalu protiv Novaka.
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ja mislim da nema lika na forumu koji gotivi vise Monfisa od mene. ALi kakav je to idiot
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
                        Monf vs Kirdza, polufinale za sve teniske sladokusce

Inace, jako bih voleo da vidim Kirgiosa u finalu protiv Novaka.
                        Nick dobija to, on ima muda za razliku od Berdiha.
                        Ali znamo da ce se Raonic naguziti Novaku opet.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Nick dobija to, on ima muda za razliku od Berdiha.
                          Ali znamo da ce se Raonic naguziti Novaku opet.
                          Dobro bre Stefane, malo pristojniji recnik koristi
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                            Ja mislim da nema lika na forumu koji gotivi vise Monfisa od mene. ALi kakav je to idiot
                            Tu smo negde. Ali šteta je da svoj talenat nije usmerio i isklesao na vreme. Harizmatičan, talentovan, solidan teniser, klovn ali pre svega vrlo pristojan čovek.

Comment

• To je to Marija. Vrlo pristojan covek. Ne mogu da se setim koji Masters u Londonu bese kada je igrao on ili RG i ceo njegov box i delovi oko boxa samo njegovi ortaci. Bukvalno kao da je igrao za njih.

Plus kada ga vidim kako leti po VB odusevi me svaki put. Steta sto nije "jaci"lik. Klovan mi je prejaka rec, faca je. Nije mi jasno kako nije jaci.
                              Ali ga gotivim kao da mi je brat rodjeni
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Ne znam za ostale al` sada Sandu i ja pizdimo na ovo samospasavanje Japanca. Izvuce se a izgleda da je Monfi ukrao momentim.
                                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Working...
                                X