Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali da ga Nadal osvoji, a ne Wawrinka. Dogovoreno?
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ne znam o kakvom forsiranju pricate, 27 meceva za tri mjeseca uopste nije previse.
      Ne kazem da je to problem, kazem da je problem ono sto dolazi posle
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nemojte Kobeu sreću u nadi da kvarite, samo to i ima.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dobro, ajde na stranu to da li će stići Federera ali realno je da dostigne Nadala po broju GS-a. Možda već sredinom sledeće godine.
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Nemojte Kobeu sreću u nadi da kvarite, samo to i ima.
            Zasto uvek mi pokvaris momenat?
            OVAKO

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              Ne kazem da je to problem, kazem da je problem ono sto dolazi posle
              Mnogu se pojavljuju na vise turnira, a ostanu na nekoliko meceva, jbg Novak po automatizmu ide do kraja. Monte Karlo i Rim su po pet meceva maksimalno, prirodna podloga koja je mnogo laksa za tijelo, a Rolan Garos i Vimbldon traju po dvije nedelje i nema igranja dan za danom. Ovaj raspored je idealan. Sta dolazi posle je pitanje, Dejvis Kup cisto sumnjam da ce igrati, kao i jedan Masters u Americi. Najbolje bi bilo od Sinsija da odustane, do sad je savrseno krojio raspored, nema razloga sad da zajebe.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Zasto uvek mi pokvaris momenat?
                Još si i cvijet stavio, uvijek si za harmoniju i vidi šta ti uradi

Između RG i Toronta ima 7 sedmica razmaka i u tih 7 sedmica će odigrati maksimalno 7 mečeva

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Mnogu se pojavljuju na vise turnira, a ostanu na nekoliko meceva, jbg Novak po automatizmu ide do kraja. Monte Karlo i Rim su po pet meceva maksimalno, prirodna podloga koja je mnogo laksa za tijelo, a Rolan Garos i Vimbldon traju po dvije nedelje i nema igranja dan za danom. Ovaj raspored je idealan. Sta dolazi posle je pitanje, Dejvis Kup cisto sumnjam da ce igrati, kao i jedan Masters u Americi. Najbolje bi bilo od Sinsija da odustane, do sad je savrseno krojio raspored, nema razloga sad da zajebe.
                  Kazem, ako odustane od Madrida i Sinsija, ja nemam nijednu jedinu zamerku
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Kazem, ako odustane od Madrida i Sinsija, ja nemam nijednu jedinu zamerku
                    Do 30. je obavezan zvanicno da igra svaki Masters, posle moze da ih propusta, zato mu je Madrid u kalendaru, mislim da su sanse da ga igra samo ako ispadne rano u Monte Karlu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                      Još si i cvijet stavio, uvijek si za harmoniju i vidi šta ti uradi

Između RG i Toronta ima 7 sedmica razmaka i u tih 7 sedmica će odigrati maksimalno 7 mečeva
                      Zene...

Ma nece Novak imati istu sezonu kao proslu, normalno je malo da mu ponestane goriva i da neki turnir ne odradi kako treba, posto ipak ima i OI ove sezone, ali verujem da lik ide all in na RG ove sezone, sve ostalo mu je u drugom planu.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                        Dobro, ajde na stranu to da li će stići Federera ali realno je da dostigne Nadala po broju GS-a. Možda već sredinom sledeće godine.
                        Vec su tu nedje, Novak ima pet zavrsnih, Nadal nijedan, imace vise Masters titula, titula generalno, prvih mjesta na kraju godine i mnogo vise nedelja na prvom mjstu, a kao slag na torti i bolji medjusobni. Nadal vise Slemova za sad, kompletirao ih je sve i vise i zlato sa OI.
                        sigpic

Comment

• Najverovatnije da nije nista alarmantno ali telo salje jasan signal da mu je potreban odmor. Uzasan je napor ici do kraja na dva najveca mastersa, bez obzira sto se mnogima cini da on to odradjuje na leru, da nema tu neke potrosnje energije, stvarnost je nesto drugacija. Promena vremenske zone, totalno razliciti klimatski uslovi, poseban rezim treninga i pripreme za meceve, a na kraju dana treba dobiti sest meceva da bi se doslo do titule. Novak mi deluje kao da je na rezervama, a to nikako nije dobro. Idealan je momenat bio da se tankuje Miami jos protiv Souse ali sad sta je tu je.

Na sljaku ne verujem da ce se odraziti, ima dovoljno lufta izmedju MC-a i Rima, a ako se ne bude osecao dobro uvek moze da tankuje MC i tako kupi sebi neophodno vreme za oporavak. Ceh ce verovatno platiti u kasnijem delu sezone, a posto je zapeo da igra OI sva je prilika da ce se kola slomiti na USO.

Nadam se da ce od sledece sezone promeniti raspored i izbaciti jedan od ova dva turnira iz svog kalendara.
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Ma nece Novak imati istu sezonu kao proslu, normalno je malo da mu ponestane goriva i da neki turnir ne odradi kako treba, posto ipak ima i OI ove sezone, ali verujem da lik ide all in na RG ove sezone, sve ostalo mu je u drugom planu.
                            Bitnije je onemoguciti Federera da osvoji jos koji, nego taj djavolji RG

Comment

• Ja ocekujem pad i na Wimbledon, ali vidjecemo. Skoro da sam 100% ubedjen da ga nece osvojiti ove sezone.
                              OVAKO

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                                Bitnije je onemoguciti Federera da osvoji jos koji, nego taj djavolji RG
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X