Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Propada Djokovic u nastavak sezone, on bolje od ovoga nece ni moci.
    на хиљаде играча би волели овако да "пропадају" као Ноле....

него никако да укапирам ову сатницу, може ли неко да напише када се игра финале?
    sigpic

Comment

• U devet po našem.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Zapravo Nadalu vise odgovaraju brze podloge trenutno, ako njega Tim dobije, a potom i Kuevas, tu je sve jasno kako mu ide trenutno na sporijim podlogama. Novak generalno moze da drzi loptu u igri koliko god pozeli, posebno na sporijem betonu, ipak je najbolji u istoriji na sporijem betonu, to je njegov teren, njegova podloga. Danas to nije radio, masu lopti je ispucao, masu riterna nije ubacio koje inace ubaca, a to je posljedica nedovoljnog treninga, pricao sam o tome, pa da se ne ponavljam. Novak moze da ima jedan ili dva sporija meca na turniru, ali na cijelom turniru je mnogo ispod svog uobicajnog nivoa, nekih 30%, a 30% je ogromno na ovom nivou tenisa. Ali on izgleda bolje nego sto sam ocekivao da ce biti, Marej je ispao u drugom mecu, isto je imao mec od pet sati u Dejvis Kupu, ali je imao i puni trenazni proces, ovo sto je Novak uradio posle predaje Lopezu je apsolutno impresivno, a posebno impresivno ce biti ako osvoji titulu posle svih tih problema i u ovakvom stanju. To mora da ubija u pojam ostatak tura, jednostavno mora. Ajde kad je na maksimumu pa niko sem dva igraca ne mogu da mu parira, ali i na ovom nivou kad je ako ozbiljni igraci ne mogu ni do seta cemu da se nadaju onda? Jer ovaj Novak moze da se pobijedi.
        Thiem će biti jedan od najboljih šljakera. Pobjeđivat će on najbolje, ima igru. Od Cuevasa izgubi jedng u 10 godina, i to na nekom nebitnom turniru, neće ga više nikad dobit. Naravno, može držati lopticui u igri ali to nije baš pametno protiv Nadala jer Nadal to isto može, jest da je sad malo pao fizički ali opet to je veliki šampion i to je njegova igra. Tako da Nole protiv njega mora igrati agresivnije i tu dođu i greške. Protiv Lopeza ne mora igrati agresivno, samo drži lopticu u igri ito je to, ovaj će kad tad da pukne. Velika je razlika u igri Nadala sinoć i u Dohi i u Shangaju i još su negdje igrali. Nadal tad nije mogao izdržat više od 10 izmjena a sinoć je dosta teških loptica stizao i sjajno pogađao. Vidio je i Nole da neće ići kao u zadnja 2-3 meča i da će morati dosta bolje igrati.

Hoću reći, da nije Nole toliko loše odigrao, kao što se govori da je bio na 30% ili 40% svojih mogućnosti, što nije tačno. Bio je na visokom nivou, ne na najjačem ali je dobar meč odigrao. Obojica mogu bolje, dobro su obojica odigrali, Nadalova igra je ohrabrujuća, mora još raditi na fizičkom spremi da bi Novaka dobio. Mislim da će na šljaci biti blizu onog pravog Nadala.

Volio bih kad bi Raonić ovo osvojio, uz dužno poštovanje, ali dosta je i Novaka i Nadala i Federera, hoćemo nova lica. Neka se malo zakuha.
        Last edited by Unofficialpage; 20-03-16, 11:15.
        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Citam po netu sta ljudi pisu i stvaro ne kapiram gde su svi oni videli to neko poboljsanje u Nadalovoj igri. Meni deluje onaj isti iz Pekinga i Dohe. Jedina razlika je bila ta sto Nole nije zapinjao od pocetka kao sto je radio u zadnja 3-4 njihova okrsaja. Razlog toga je bila svakako ta visoka tempetatura (34°c), koja favorizuje spanca. Setimo se i polufinala od prosle godine protiv Mareja.. Isto je i to bio prosecan mec, bez nekog narocitog spektakla. U finalu protiv Federera je podigao nivo igre, ali to ovog puta nece biti potrebno protiv kanadjanina.

p.s. Tuta za preCednika!
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Ocajna Serena.
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ovaj masters joj najslabije leži, a i ona dosta sporo ulazi u meč, ako dodje do 3. seta osvaja Serena
              Last edited by Dekson; 20-03-16, 19:12.
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Kako mozes da kazes da joj ovaj turnir najmanje lezi kad 15 godina nije htela da igra ovde, bojkotovala ga je?
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Sigurno se ne oseća prijatno, čim ga je bojkotovala.

Comment

• Zna se razlog zasto ga je bojkotovala, ali ne mozes reci da joj je najslabiji jer ga je osvojila pre tog bojkota.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Ok, u pravu si sad sam video 2001. je osvojila, ja sam mislio da je to jedini master koji nikad nije osvajala.
                      Last edited by Dekson; 20-03-16, 19:28.

Comment

• Serena je očajna danas.Da li ima neki problem? Vika odlična, samo da smanji vrištanje
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• izgleda da su svi prestali da piju Meldonijum

Comment

• Serena se sa godinama sve teze bori sa pritiskom.
                            Sada bas izgleda fizicki odlicno, odavno nije bila ovako spremna, ali nesto ne ide...
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• BTW šta Vika izvodi noseći ovaj šorts?
                              Gle sada kada popusti pa izgubi gem u kom servira za pobedu.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ajde bre Vika, nećeš valjda ovo da ispustiš. Serena kako servira sada

Comment

Working...
                                X