Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak je noćas odigrao jedan od najlošijih mečeva u prethodne dve godine (ne računam ono sa Simonom, to je ubedljivo najgori meč karijere) a opet pokazao da može da pobedi i kada igra loše. To je u stvari jedna od stvari koja ga izdvaja od većine sa ATP toura.
    Nadal je bio ok, čini mi se malo čvšći psihološki nego prethodnih meseci, ali mislim da ako Verdasko bude naložen kao u poslednji par mečeva protiv Rafe, pobeda Verdaska je izvesna.
    Jelena J. odigrala impresivan meč.
    Večeras Ana protiv Pliškove. Biće teško, prethodni meč se provukla kroz iglene uši, ovaj ne verujem da će uspeti.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Dobice to Ana valjda, spor beton plus Karolina u ocajnoj formi...
      OVAKO

Comment

• Urekoste Anu, samo dva gema osvojila

Comment

• E ovo je stvarno SRAMOTA prosli mec se vadi iz mrtvih, spasava 2 mec lopte i to joj nije bio motiv!

Comment

• Kakva crna Ana ljudi nemojte da se salite. Niko ne gleda Mareja?

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              Nadal je bio ok, čini mi se malo čvšći psihološki nego prethodnih meseci, ali mislim da ako Verdasko bude naložen kao u poslednji par mečeva protiv Rafe, pobeda Verdaska je izvesna.
              Pa ne može odgrati Verdasco opet takav fantastičan meč kao u 1.kolu AO. Pa to mu je bio najbolji meč u karieri, pa sumnajm da če taj meč opet ponoviti

Kada bi Verdasco igrao uvijek na takvom nivoju bio bi sad na 2.mjestu na ATP rejkingu, a on je kasnije izgubi od Dudja Sele.

Rafa mora igrati agresivno i duboko sa osnovne linije te servirati bolje nego to ume u zadnje vreme.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                Dobice to Ana valjda, spor beton plus Karolina u ocajnoj formi...
                Dobro ti idu prognoze.

E moja Ana. Ženska verzija Nadala.

Comment

• Veliki Muzzard eto ga na pragu poraza od Delbonisa na betonu ahahha , a taman je najavio posle rodjenja cerkice da ce vladati svetskim tenisom

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Dobar Rafa, sad sam pogledao hajlajtse drugog seta, posto sam taj set i propustio, on meni izgleda bas ok. Vjetar je razbijao, prakticno se igrao u nehumane uslove. Ali dobro se namjestao na udarce, imao dobru dubinu, pasing odlican. Vidjecemo protiv Verdaska gde se trenutno nalazi Rafa, to ce biti pravi test.
                    Bolje da nisi ni gledao 2.set Rafe. Igrao je najgori set u karieri. Nešteo neviđeno. Gurao balune na sredinu servisnog polja.

A 1.set in 3.set sasvim oK.

Mene najviše ohrabruje da je bio konačno psihološki čvrst u ključnim trenucima. Nije se ukenjao kao proti Cuevasa, Thiema in Verdasca.

Comment

• Kako se Endi namuci, a nije ni cudo, ni sad mi nije jasno kako je dobio Granoljersa u dva, kako ga je uopste dobio sa onakvom igrom.

Dolgo objasnjava Gaskeu, sta je bilo sa Bernardom? Mada da i najbolji tenis igra protiv Raonica nema sta da trazi.
                      sigpic

Comment

• Tomic ima neku povredu zgloba, zato je otkazao danas Majami, jos pre meca sa Raonicem
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Delbonis servira za meč
                          Uplašio se pobede i izgubio svoj servis gem.
                          Last edited by Bulevarac; 14-03-16, 22:48.

Comment

• Kakva je kukavica Marej, od koga on gubi, ko njega nadjacava sa osnovne lagano. E bruko.
                            sigpic

Comment

• Proklela te Skote Masa jer si zapadao nos gde ti nije posao!

Comment

• Naporan DC vikend i tek drugi turnir u sezoni, nista neocekivano.

Comment

Working...
                                X