Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajde bar jednom zadrzi nivo od pocetka do kraja, sa raspalim Grigorom igras
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bice veliki udarac za Grigora ako izgubi ovaj mec
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
        Solidan forhend,fantasticne fizicke predispozicje i odlicno kretanje...to su mu najvece predposti sto se igre tice.Vrlo dobro igra na sljaci tako da nije osudjen da skuplja poene igrajuci samo u Americi kao velika vecina zemljaka.Mentalno takodje jako stabilan,ima pobjednicki stav na terenu i ne plasi se nijednog protivnika.Sa druge strane,morao bi da popravi servis(drugi pogotovo) i igra agresivnije uopste.
        Tehnicki je los Tiafoe, lupa samo iz sve snage, ali dobro, gotivan igrac je svakako. Lik je fizicki bas mocan, prava masina. Mnogo mi lici na Emanuel Eboue sto je igrao u Arsenal
        OVAKO

Comment

• Lupao je u Vasingtonu 2014. da se sve pusilo, ono je bas bilo neartikulisano bice od njega nesto, ocekujem da uzme bar dva Celindzera ove godine

Kacanov mi je dovoljno jeo dzigericu za jedan dan, ali ovo se od Sase moralo ocekivati

sigpic

Comment

• Djoković ne pre ponoći Vladane.
            Zverev ovo može da iščupa u trećem, samo da glava posluži.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Praktično je imao meč u šaci. Sanjaće onaj kratki forhend na brejk lopti.
              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Koliko ovo frustrira, kad sve ide dobro a prosto si ubedjen da ce uprskati stvar, i pored 5 brejk lopti

sigpic

Comment

• Kad sam govorio da ne generise dovoljno snage u kontinuiutetu sa BH strane sprdali ste mi se. On ne moze da probije jednorucni BH Dimitrova.
                  sigpic

Comment

• Olomi ga Sasa, lepo ga Bugarce lomka.

Comment

• Preokreće ovo Saša 1/1
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Jeste da je mlad, ali zabrinjava i u ovim godinama nedostatak karaktera. Pogotovo zbog toga što preko puta ima tenisera koji je od karaktera operisan. Teniski ima sve da dobije ovog propuha.
                        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Sam si rekao, mlad je i zato taj nedostatak kako ti kažeš -karaktera. Ali eto njega kroz 2 godine u top 5 .

Comment

• Mada, kad vidim sta radi brat Per sa svojim renkingom, nema za Sasu zime

sigpic

Comment

• Odgledah snimak Nadal i Verdasko protiv brace. Au kako dobar mec. Spanci mogli u dva da dobiju, u finisu drugog potpuno pao Verdasko, Nadal ih sam odrzao u STB, gubili su 8:3 mislim i dosli do 8:8, onda je Rafa servirao i napravio duplu i to su izgubili mec. Odlicna zabava.
                              sigpic

Comment

• Pukao malisa, izdao ga mocni BH
                                sigpic

Comment

Working...