Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Višković se odavno ne priprema za mečeve i sit se izlupeta u poslednje vreme.

Ajmo Saša. Sada ne sme da popusti.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ma i ja nisam ubedjen u to da Zverev nema sampionski mentalitet. Ono sto je radio u Hamburgu je bilo bas mocno. Takodje i pobeda nad Simona i jos neke pobede... Sad naravno da ima i neke choke momente, ipak je klinac, ali u globalu nije raspadac i ima sampionsku zicu.
      OVAKO

Comment

• Kao što rekoh eto njega u top 5 za dve godine, a kroz 5 godina možda čak i na No1. Većina njegove generacije pored igre i talenta ima i neki kvrc u glavi, drami ,svađa se i sl. Aon ima onu pravu dozu arogancije. Ajmo sada brejk.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Bravo majstore!
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• E Grigore, skratila se rukica ;)

Comment

• A u medjuvremenu veliki Tsonga nastavlja da se raspada, uzasno igra ove sezone.
              OVAKO

Comment

• Conga je u raspadu od kada je naleteo na hidrant i udesio koleno.

Comment

• Hahaha! Poješću svoje riječi, izgleda

Bukvalno je bio na konopcima. Bravo, majstore!

Posebno mi je drago zbog pobjede nad pripadnikom generacije koja, eto, samo što nije jer je konkurencija, naravno, nikad jača.
                  Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Prvi put sam odgledao cio mec Zvereva. Vrlo impresivan. Zna sam da ima sve udarce ali defanziva, za njegovi visinu izuzetna.

Nedostajemu kondicije. Trebao je da izgubi mec zbog toga. No, sto Dimitrov, sto sreca su mu pomogli.

Pokazao je i sampionski karakter, barem u mecevima kad nema sto da izgubi.

Comment

• Bas me zanima kako ce se sa Simonom nositi, mada je i ovo sasvim dovoljno

A dobro je sto je Dzankic sledeci za mikrofonom, da malo uzivamo

sigpic

Comment

• Teško će sa Simonom fizički. Jedino da drži svoje gemove i da čeka TB .

Comment

• Bravo Sasa majstore!
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Zna li neko sta je Zimonjicem, sto je otkazano?

Comment

• Sasi ne fali nista tako da je otkazano zbog Kiriosa

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                                Sasi ne fali nista tako da je otkazano zbog Kiriosa
                                Otkazano je jer je Kirios navodno bolestan.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...