Ko je otkupio prenose Mastersa za Srbiju? Prosle godine je imao RTS, ove izgleda niko?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Gledao sam i juce i prekjucer programsku semu RTSa i nisam vidio a i prebacivao sam sinoc i nista.
A ovaj paket sto imaju RTRS i RTS posto mi se cini da je isti, dobijaju jadne prenose, valjda ce prenositi Djokovica da ne ganjam streamove. Za SK znam naravno, nego me zanimalo ovo sto oni otkupljuju.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa imaju nesto siromasniji paket, prenose ono sto im posalju, dobijaju jedan signal tacnije, mogu da pice cijeli dan ako oce, RTCG bas dosta meceva prenosi, mnogo vise od RTSa i RTRSa, ali to je njihova odluka vec, mogli bi i oni nego su im preci filmovi, serije, emisije, svako ima svoju semu i cemu daje prednost. A uvijek ce im slati sliku sa centralnog terena, ovo je sad zajednicki turnir, a WTA ekskluzivno drzi SK, ali onda ce dobiti signal sa nekog drugog terena, kao sad sto RTS dobija sa Kolsrajberom.sigpic
Comment
-
Pa sto onda ovi moroni sa RTRSa prenose 2 sata dnevno a ne citav dan kad imaju plus kanal na kojem nista pametno nema i koji niko ziv ne gleda. Kakva inteligencijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Kakve to ima veze? To je zato sto imaju prava samo sredom, ovi imaju prava da prenose celi dan a prenose 2 sata. A umesto toga celu noc idu neke gluposti.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostPa sto onda ovi moroni sa RTRSa prenose 2 sata dnevno a ne citav dan kad imaju plus kanal na kojem nista pametno nema i koji niko ziv ne gleda. Kakva inteligencijasigpic
Comment
-
Pojma nemam kakvu frekvenciju imaju, ali nebitno i na glavnom kanalu celu noc muzika ide.
Da nemas info hoce li RTS prenositi Nadal-Muler?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment