Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @tuta

Opet setnja za Wawrinku
    Similis simili gaudet

Comment

• dopuna

možda ne bude šetnja,poznati šetač do titulahajd kad neko dobije na lotu,ali on dvaputa,isplati li se čekati Bornu i Berdiha?budući broj jedan po nekima,čilkan dobar privodi kraju
      Last edited by coyote; 15-03-16, 00:58. Reason: dopuna posta

Comment

• Odlican Cilic danas. Sjajni udarci, winneri od 150 km kao od sale.
        Borna ima jos jako puno rada da bi se priblizio takvom tenisu. Mora razviti prave udarce.

Comment

• Borna i nikada nece moci da igra tako, jer nije tipa igraca kao Marina. Ova dva meca protiv Belucija i Pouilea je odigrao sjajno, vidi se napredak, ali pravi test je danas, da vidimo dali moze protiv jako ozbiljnog igraca, top 10 igrac.
          OVAKO

Comment

• 64 46 763 Мареј са оженио, пустио стомачић....

Борна таленат ко Бердих...вечита нада....
            Last edited by Žika; 15-03-16, 02:38.
            sigpic

Comment

• Odlican otpor Kuznjecova, ovo obecava sto se njega tice
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Gledao sam sinoc Mareja i Delbonisa, ali me mrzelo da dolazim posle ovde, da ga zezam malo.
                Ovo je najbolji pokazatelj kako igranje u DC ume da bude produktivno i dobro i da se na najbolji nacin odrazi na turnire koji dolaze neposredno potom.
                Smesno...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Murray jednostavno ima sve fizičke predispozicije da se bori za P1, ali mentalno to ne može da isprati na duže staze.

To je ono što Federera najviše i brine u pogledu konkurencije za Novaka. Dodatni problem je i to što Borne, bahati australijanci i Marini nisu nikakva alternativa.

IW ove godine mislim da nije na listi prioriteta za Novaka i on će ovaj turnir "odraditi".
                  Čekamo RG, čekamo najboljeg Nadala i osvajanje negostajućeg trofeja.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Gledao sam sinoc Mareja i Delbonisa, ali me mrzelo da dolazim posle ovde, da ga zezam malo.
                    Ovo je najbolji pokazatelj kako igranje u DC ume da bude produktivno i dobro i da se na najbolji nacin odrazi na turnire koji dolaze neposredno potom.
                    Smesno...
                    Apsolutno, mora mu preci biti Indijan Vels od Dejvis Kupa, posebno kad je vec dosao do titule u Dejvis Kupu. Kad je raspored ovako zgusnust samoubistvo je za top igrace da igraju Dejvis Kup. Ali ajde od Mareja i ne ocekujem pametnije, ali od Novaka svakako ocekujem.
                    sigpic

Comment

• Na stranu Makijevo faka-paka-fak (to ono kada psuje).. Delbonis je odigrao sa veeeelikim hercom i nije odustajao uopšte..svaka čast.

Malo me prepao Rišar, previše je loše ušao u meč, baš mu se nije igralo za razliku od Ukrajinca, srećom zameniše uloge na vreme.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nakon svih ulaganja, Indian Vels zeli da se izdvoji od ostalih Mastersa u neku novu kategoriju za 3 godine, isto sto je i budjavi Sangaj trazio. Iskreno, ja bih im i dozvolio posto je ovo najbolje organizovani turnir izvan Melburna, Londona i Njujorka, samo kod bi meni igrali svih 7 meceva, SVI.. i naravno, best of 5 finale

sigpic

Comment

• Bravo mali, ajmo jos jedan ovakav

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                            Nakon svih ulaganja, Indian Vels zeli da se izdvoji od ostalih Mastersa u neku novu kategoriju za 3 godine, isto sto je i budjavi Sangaj trazio. Iskreno, ja bih im i dozvolio posto je ovo najbolje organizovani turnir izvan Melburna, Londona i Njujorka, samo kod bi meni igrali svih 7 meceva, SVI.. i naravno, best of 5 finale
                            Tesko ce to ici iako mi se ideja svidja. S tim sto bih ja zelio dva super mastersa, IW i bas kako ti rece "budjavi" Shanghai. 1500 poena za pobjedu, 7 kola i naravno finale u 5.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Tesko ce to ici iako mi se ideja svidja. S tim sto bih ja zelio dva super mastersa, IW i bas kako ti rece "budjavi" Shanghai. 1500 poena za pobjedu, 7 kola i naravno finale u 5.
                              Ali da u Sangaju plate nekome da sedi na tribinama, inace ce biti smesno.. mislim, svi kubure sa posetom u ovo zlatno doba kad ljudi hoce da vide 3 igraca, ali ono je sablasno

sigpic

Comment

• Drzi taj brejk pa ce biti i sansa za 1/4 protiv nekog od ona dva raspada

sigpic

Comment

Working...
                                X