E ovako se postizu golovi ljudi moji....a ne sa bele tacke...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by KingEric7 View PostCekaj, jel ja nesto nisam razumeo ili... Jel ovo sarkazam, posto vidim da je Ronaldo dao 2 gola iz penala...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
prvi penal cist ko suza levat nasrno na kaku drama
drugi penal ronaldo proso odbranu pa predriblo golmana i imo cist put prema golu i onda ga golman rusi i dobija samo zuti karton, gdje real biva ostecen
zato nemojte bezveze pricati dok ne pogledate snimke
Comment
-
Originally posted by edohz View Postprvi penal cist ko suza levat nasrno na kaku drama
drugi penal ronaldo proso odbranu pa predriblo golmana i imo cist put prema golu i onda ga golman rusi i dobija samo zuti karton, gdje real biva ostecen
zato nemojte bezveze pricati dok ne pogledate snimkesigpic
Comment
-
Ne znam sta je ovo, mogao je Atletico da ne izađe uopste, a kako igraju, ne stice se utisak da igraju dva profesionalna tima, kakva sramota.
Majstorija Messi-a nema sta...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ali kako brate, kakvo je ovo zajebavanje sa fudbalskom igrom? Pa oni igraju bez ijednog stopera i ovi kao ne umiju gol da im daju... Koga oni to prave ludim. Cim podju na stranu, cupaju bod... A onda treba malo povecati samopouzdanje, pa se onda da Osasuni 8 golova i plus napravi jos 10 100% sansi... Ja tvrdim da nema ekipe u CG ligi kojoj bi Barca mogla napravit sto je napravila Osasuni... Stvarno je potrebno ili da si amaterska ekipa (kao neka sa Farskih ostrva), ili da namjerno pustas protivnicke igrace, kao sto je radila Osasuna... Jos kao lafo jaci sa Fabregasom... On im ama nimalo nije trebao. Sejdu Kejta je mnogo korisniji igrac za ovu Barcu... Ako neko ima neki argument protiv ove moje naizgled bzv price, nek mi nadje evropsko gostovanje dje je ova Barca prikazala dominaciju kao u spanskoj ligi... Nema 3-4 krstene pobjede u poslednjih nekoliko sezona...
Comment
-
Ovo je gazenje, bice petarda do kraja samo da ne stanu sad. Gledao sam i Reala prvo poluvreme, gde su se ovi samo tako namucili sa prosecnim Rajo Valjekanom, mada kasnije vidim da su ih ugazili sa igracem manje. Pre pocetka ove sezone sam mislio da Real lako moze uzeti titulu, al sad sam ubedjen da oni i dalje mnogo zaostaju za Barsom, koja pored toga igra bez 3-4 standardna igraca od pocetka sezone
Comment
-
Gledao sam prvo poluvrijeme Barse, odlicna igra zaista, Madrid je pokusao da iskopira igru Milana ili mozda Valencie ali to je bilo jako lose.. rijetko su napadali, Falcao se nije vidio, jedino ona precka iz 5' minute.
Messi pokazao koliko je majstor.. na kraju Barca i Real kao i sto smo navikli ubitacni.
Comment
-
Bravo , bravo ;)
Odlicna utakmica , fenomenalna prakticno , ali opet ono jedino sto mrzim , stanu u drugom poluvremenu , ne igraju punom snagom , ali dobro , ne zalim se
Sta reci za Lionela , kakvi driblinzi kod 4. gola
Kakav je gospodin Falcao , i pored poraza od 5-0 , on dolazi do centra , poljubi Lea i cestita mu .. Veliki igrac , jos veci covjek ;)
A sto se Atletica tice , nadam se da ce igrati kao u prosla 2 kola u nastavku sezone
Comment
-
Efikasni najveci rivali,Real proradio i izivljavao se na Raju,ikako je imao problema na pocetku,bez Ronalda nije to isti tim,a i Barsa je naplatila onih par nersjeseni meceva,mislio sam da ce Atletiko dati veci otpor.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment