Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican Sasa danas, pokazao je sav svoj raskošni talenat
    Sutra će mu biti znatno teže protiv moćnog Thiema, ups sad vidim da je protivnik Mayer
    Sasa titulom dolazi na 14.mjesto race liste, top 10 ne bi bio uopšte daleko, cca 300 bodova (QF Wimbledon što je sasvim realno) a poslije, samo nebo je granica
    Last edited by LegendaBL; 18-06-16, 18:52.
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
      Odlican Sasa danas, pokazao je sav svoj raskošni talenat
      Sutra će mu biti znatno teže protiv moćnog Thiema, ups sad vidim da je protivnik Mayer
      Sasa titulom dolazi na 14.mjesto race liste, top 10 ne bi bio uopšte daleko, cca 300 bodova (QF Wimbledon što je sasvim realno) a poslije, samo nebo je granica
      Uvek sam navijao protiv onih koji su bili najjači, Sampras, Federer, posle Nadal. Ovo će biti prvi put da ću navijati protiv igrača koji još ništa nije uradio, biće to nešto novo za mene, ali moram jer ipak je samo nebo granica za njega.

Moraću navijati protiv Zvereva i zbog Novaka jel kolko vidim nije više Rodžer taj koji stoji između njega zvanja najvećeg ikada, od danas to je veliki Aleksandar Zverev.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Tenis banovan jer "smara" sa hrvatskim teniserima. Malo dijete je covjek za Zvereve, pa nijedan nije banovan. Lijepo je vidjeti sve ove nove/stare face, nisu bili tu kad se pisala Gren Slem istorija, zauzeti ljudi vjerovatno, nisu stigli da prokomentarisu, ali ova istorija sjutra je svakako mnogo vaznija
        Opusteno Vlajko, to je normalno. Draza je Prletu i kompaniji ova pobeda Zvereva nego svih dvanaest Novakovih slemova. I to je potpuno legitimno, svako neka voli ono sto zeli da voli Nisu svi kao mi da dodju uvek ovde i pohvale svakoga ko je pohvalu zasluzio. Nisu ljudi verovatno imali vremena - posao, porodica, jednom recju zivot. Necemo im to uzeti za zlo.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by goku View Post
          Uvek sam navijao protiv onih koji su bili najjači, Sampras, Federer, posle Nadal. Ovo će biti prvi put da ću navijati protiv igrača koji još ništa nije uradio, biće to nešto novo za mene, ali moram jer ipak je samo nebo granica za njega.

Moraću navijati protiv Zvereva i zbog Novaka jel kolko vidim nije više Rodžer taj koji stoji između njega zvanja najvećeg ikada, od danas to je veliki Aleksandar Zverev.
          Uvijek je dobro isprobati nešto novo u životu.U potpunosti podržavam tvoj izbor
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Opusteno Vlajko, to je normalno. Draza je Prletu i kompaniji ova pobeda Zvereva nego svih dvanaest Novakovih slemova. I to je potpuno legitimno, svako neka voli ono sto zeli da voli Nisu svi kao mi da dodju uvek ovde i pohvale svakoga ko je pohvalu zasluzio. Nisu ljudi verovatno imali vremena - posao, porodica, jednom recju zivot. Necemo im to uzeti za zlo.
            Šta ćeš care, ima nas kojima se ne vrti život oko Novakove ose. Žao mi je ako vam to vrijeđa intimna osjećanja koja gajite prema Nolu.

Originally posted by LegendaBL View Post
            Odlican Sasa danas, pokazao je sav svoj raskošni talenat
            Bravo dečko, bravo!
            “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Nemaju kad ljudi, razumljivo. Kad pak Vavrinka osvoji Slem onda se puf, magicno stvori vrijeme, otvori prostor i napise neka analiza, ali generalno nedostatak vremena je najveci problem.
              sigpic

Comment

• Pa Prle majku mu, citas li ti sta ja pisem. Ako si iz mog posta mogao zakljuciti da me to vredja onda zaista ne znam sta vise da ti kazem-napisem.
                Sta god da ti napisem, ti to pogresno skontas.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Pa Prle majku mu, citas li ti sta ja pisem. Ako si iz mog posta mogao zakljuciti da me to vredja onda zaista ne znam sta vise da ti kazem-napisem.
                  Sta god da ti napisem, ti to pogresno skontas.
                  Nemoj ništa, sve si mi reko. Još jednom se izvinjaJEM što sam uvrijedio njegovo veličanstvo Novaka, time što mu nisam čestito na kreiranju historije. Eto, hajmo sad o Zverevu, ako nije problem.
                  “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Jako dobar Zverev danas, Feki malo usporen, noge malo teže nego normalno. Da nije servis služio ....

Uglavnom izbegavam da komentarišem mlade igrače, jer se preuveličavaju uspesi, sa ili bez osnova, svejedno.

Dosta hvalospeva se ovde pisalo o mnogim poletarcima, i šta bi ... ništa.

Zverev dosta poboljšao servis, FH solidan, neobičan sa forsažom iz zgloba, što mu daje kamuflažu u udarcima. BH solidan iz mesta ili boka bez trka, ali open stance zbog visine nije rešio. Vreme će pokazati...Kretanje po liniji dobro ali dubina ga malo zeza, jer ukoliko nema plan za prilaz, ništa što je u DS zoni ne stiže. Bagi je to lepo eksploatisao, dok je imao snage.

Žao mi je što se kola lome na Fekiju, pa ispada da se preko njega i Tiem i Saša, ispiljuju u top, ali Feki je stari lisac, sačuvaće on za Wimby adute, to sam 100% siguran.

Tiem se očigledno preforsirao, mislim da će mu dobro doći pauza do poslednje nedelje šestog meseca u godini.

Comment

• Tim ako Saleta zdravlje posluži neće nikada vidjeti slema. Bojana je to najljepše rekla, u jednoj rečenici, treba ih porediti u smislu kako je Tim igrao sa 19.

Apropo ove priče oko Novaka, smiješno kao i uvijek. Novaku čestitam, po meni možda i najveći uspjeh u tenisu svih vremena. Ja mu čestitam, da kažem da mi je drago naravno da ne, ali da li je zaslužio Novak, pa naravno. Isto tako, prvi set finala je opet pokazao da sam ja bio upravu sa stavom da je Marej prvi favorit jer je i bio, bolji je šljakaš od Novaka dok igra. Čim je Endi prestao, Novak je iskoristio svoju šansu i ponavljam zasluženo osvojio.

Podrška Zverevu nema nikakve veze sa Novakom nego isključivo sa željom za novom krvi koja fali tenisu. Konkretno je meni Zverev najdraži od nove generacije uz Rubleva najsimpatičniji, ali mladi momci dolaze i prave ozbiljne rezultate. Treba se na to navići, prošle sedmice je i Fric bio bolji od Rodžera.

Ja bih čak rekao da je ustvari ovo osporavanje Zvereva od strane Novakvih navijača jedan vid odbrambenog mehanizma, jer se pojavio mladi igrač koji vrlo brzo može postati prijetnja i po Novaka, pa se na sve načine pokušava osporiti. Ide se dotle da se navija i za Mayera da bi se navijalo protiv potencijalne titule jednog tinejdžera.

Eto Saleta, čuvajte se i čuvajte se dole na suicidu, eto i ajnštajna.
                      1. Andrey Rublev
                      2. Thanasi Kokkinakis
                      3. Alexander Zverev
                      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                        Tim ako Saleta zdravlje posluži neće nikada vidjeti slema. Bojana je to najljepše rekla, u jednoj rečenici, treba ih porediti u smislu kako je Tim igrao sa 19.

Apropo ove priče oko Novaka, smiješno kao i uvijek. Novaku čestitam, po meni možda i najveći uspjeh u tenisu svih vremena. Ja mu čestitam, da kažem da mi je drago naravno da ne, ali da li je zaslužio Novak, pa naravno. Isto tako, prvi set finala je opet pokazao da sam ja bio upravu sa stavom da je Marej prvi favorit jer je i bio, bolji je šljakaš od Novaka dok igra. Čim je Endi prestao, Novak je iskoristio svoju šansu i ponavljam zasluženo osvojio.

Podrška Zverevu nema nikakve veze sa Novakom nego isključivo sa željom za novom krvi koja fali tenisu. Konkretno je meni Zverev najdraži od nove generacije uz Rubleva najsimpatičniji, ali mladi momci dolaze i prave ozbiljne rezultate. Treba se na to navići, prošle sedmice je i Fric bio bolji od Rodžera.

Ja bih čak rekao da je ustvari ovo osporavanje Zvereva od strane Novakvih navijača jedan vid odbrambenog mehanizma, jer se pojavio mladi igrač koji vrlo brzo može postati prijetnja i po Novaka, pa se na sve načine pokušava osporiti. Ide se dotle da se navija i za Mayera da bi se navijalo protiv potencijalne titule jednog tinejdžera.

Eto Saleta, čuvajte se i čuvajte se dole na suicidu, eto i ajnštajna.

Ja sa tobom ne bih više ni diskutovao o tenisu
                        Marej bolji igrač sa tri titule na šljaci, ko ti piše postove jel te neko sprda, ne ozbiljno pitam?

Zverevu svaka čast, navijam za svakog mladog igrača koji ima potencijala.
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Torima View Post
                          Zverev dosta poboljšao servis, FH solidan, neobičan sa forsažom iz zgloba, što mu daje kamuflažu u udarcima. BH solidan iz mesta ili boka bez trka, ali open stance zbog visine nije rešio. Vreme će pokazati...Kretanje po liniji dobro ali dubina ga malo zeza, jer ukoliko nema plan za prilaz, ništa što je u DS zoni ne stiže. Bagi je to lepo eksploatisao, dok je imao snage.
                          Servis je jako popravio, što je bilo primjetno još na Hoffman kupu gdje se već vidio ogroman napredak. Mnogo problema koje je imao prošle sezone, u što se ubrajaju kretanje, taktički i mentalni pristup, pa i sam forhend, dosta su bolji. To, uključujući i izuzetnu fizičku spremu pokazuje da itekako radi na sebi.

Njemu je kretanje bitno zbog malo zahtjevnije petlje na forhendu koja dolazi do izražaja kada se ne stigne namjestiti na udarac pa opali misshit. Bruku takvih udaraca je odigrao prošle sezone, međutim, ove godine je to dosta bolje jer se bolje kreće i tečnije udara lopticu. Tu pomaže i pravilnija rotacija gornjeg dijela tijela pri udarcu. Dijagonala je bolja, prodornija, a postepeno ubacuje i paralelu. Problem mu pravi bekend paralela i prilazni udarci na forhendu, a u oba slučaja je to posljedica nedostatka sitnih koraka pred udarac, što je opet posljediva visine i dugih nogu. Vjerujem da je to problem koji se može riješiti, ali je potrebno vrijeme.

Kada je riječ o manama, naveo si ih. Bekend open stance jeste problem jer je udarac koji više od bilo kojeg drugog zavisi od nogu. Noge su Zverevov problem #1. Iako je prilično elastičan igrač za svoju visinu, teško je očekivati da u tom udarcu može napredovati toliko da ga pretvori u oružje kao što je to uradio Novak, ali pitanje je koliko je to i neophodno za njega zbog velikog raspona ruku koji mu omogućuje da odigrava oštar bekend i kada se ne namjesti dovoljno dobro na njega, odnosno kada mu noge nisu u horizontalnom položaju. Drop shotovi će mu vjerovatno uvijek predstavljati problem i ne vjerujem da može naći adekvatnu soluciju za to.

Pozdrav Torima.

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                            Šta ćeš care, ima nas kojima se ne vrti život oko Novakove ose. Žao mi je ako vam to vrijeđa intimna osjećanja koja gajite prema Nolu.
                            Ali se zato ne propušta prilika da se život zavrti oko osa raznih epizodista.

Najveća želja mi je do kraja novakove karijere što više mečeva između njega i Zvereva.

Sve im uzmi Novače, ne daj im ni mrvice.

Comment

• Ej, lik kaže Marej bolji igrač na šljaci od Novaka
                              Gasi temu, tenis, forum...
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                                Isto tako, prvi set finala je opet pokazao da sam ja bio upravu sa stavom da je Marej prvi favorit jer je i bio, bolji je šljakaš od Novaka dok igra. Čim je Endi prestao, Novak je iskoristio svoju šansu i ponavljam zasluženo osvojio.

Koji si ti kralj.
                                Jeste, bio si u pravu, posto finale dobija onaj koji dobije prvi set, a ne titulu.

Srecno svim mladim igracima, ali gledacu ih pazljivije tek za par godina, za sad imam koga da pratim.
                                -To define is to limit.

Comment

Working...
                                X