Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tenis View Post
    Kakve veze ima Ajla Tomljanovic sto je Kyrgios navijao za Murray-ija?
    Australija je britanska kolonija.
    Rekao sam da ne znam da li ima ali ako pogledas odgovore na taj twit videces ko je prednjacio u najgorim mogucim uvredama na racun Novaka i njegove zemlje iako su igrali teniseri iz UK i Srbije. Nemoj da me vuces za jezik ipak je ovo sportski forum. Neka ostane na ovom.
    I nista ne bi bilo cudno da navija za Mareja da nije samo par dana pre toga napisao ovo.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      Opa, uboo sam gde pecka?

Ako imaš onu stvar da vređaš ljude (nisam prvi) učini to preko privatne poruke, ne moraju svi da uživaju u tvojoj kulturi...
      Decko ti nemas nikakvu kulturu. Vrijedas na nacionalnoj osnovi, glumis nekog zajebanog, pa onda kukas modovima ko curica. To tako ne ide.

Comment

• Ovo što tenis piše za Čilića nije ništa, dođite na fudbalski pdf da vidite šta su hvalospevi za Hrvatske igrače

Comment

Da bi bio najbolji mora imati najvise Slamova.
          Po mom misljenju, dovoljno je da ima isto koliko i Roger, H2H ga automatski izbaca na prvo mjesto. Nedelje na poziciji 1 ce biti gotovo iste na kraju Novakove karijere, a mastersa ce imati vise od Rogera..

Ali, kako god, zanimljiv je Novakov "tajming" kojim je totalno razbio snove Federera i Nadala o dometima koje tesko da bi iko ikad nadmasio. Da nije ovakvog Novaka zadnjih par godina, Federer bi sad definitivno imao 20+ slemova. Takodje, da 2011. Novak nije onako eksplodirao i bukvalno oteo Nadalu 3 GS finala u nizu (Wimbledon, USO i AO), Nadal bi sad bio rame uz rame sa Rogerom po broju slemova. Pomrsio je brojne racune tom dvojcu, koji je s razlogom bio smatran najjacim rivalstvom ikad. Oni su od njega napravili monstruma, koji je sad postavio takve standarde, da to niko ne moze da isprati.

Nadajmo se da ce na kraju sledece godine imati 16 titula ;)

Comment

• Odgledao na pregledu AOa GS&M sa Novakom. Odlican razgovor sa Matsom i Barbarom, Mats je jos jednom rekao kakav sampion. Pustili mu Stefana kako gleda mec, Novak se odusevio, sjajno izanalizirao igru iz drugog i treceg seta. Pamti svaki detalj, svaki poen, koliko je brejk lopti imao i sl.
            sigpic

Comment

• Vladane,

Imas li link za taj pregled?

Comment

• Nema za pregled, samo za Novaka u studiju. Pregled je juce na ESu isao sad vidim 3-4 puta. Na oba kanala.

U 17h je pregled na ES, a u 16h na ES2.

sigpic

Comment

Kakvu veliku petorku? Top 8 sam rekao. Nema tu nipodistavanja nikoga.
                  Maestralna igra ga je dovela do Slama.
                  Ma kakva bre maestralna igra? Znas zbog takvog pisanja mnogo mi je zao sto ti se na delu ne moze dokazati da on nikada ali nikada ne bi uzeo slam da je Djokovic igrao to finale. Ja mogu da ti navedem 10 razoga zasto ga je on uzeo a ti ces opet da guras taj jedan jedini kako je on maestralno odigrao. Posrecilo mu se i covek je to iskoristio i svaka cast za njega ali nema tu ni m od maestralne igre niti ce on ikada dostici nivo o kome ti toliko pricas. Hajde neka uzme neki masters? Pored tog jednog slema on ima 13 ali 13 titula iz turnira 250 kateogrije a znas li koliko ima titula kada mu se doda taj slem? 14. O kakvom maestralnom Cilicu ti pricas? Ne zelim da budem grub ali brate budi objektivan a ne toliko subjektivan i samo gledas sa namazanim ocima i nikako da se osvestis i skapiras da u Cilicu nema niceg fenomenalnog osim mozda moguceg top 10 igraca i to je to. Ali iskreno i u to sumnjam i ono njegovo ispadanje na AO-u mi je to i pokazalo. Nikada on nece dostici level ustaljenog top 8 i u to sam uveren.
                  sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Igrao Marin kao u transu na tom USOu. Ono sto je igrao od cetvrtfinala je jedan od najvecih nivoa vidjenih poslednjih pet godina. Igrao je i Nisikori strasno do finala, u finalu je razbijen, ali vjerujem da je prilicno fizicki patio. Ja svakako mislim da bi Novak dobio i onakvog Marina nekako, jednostavno je Marinov kompleks od Novaka preveliki, i razumijem da ce se smatrati OSW dok god ne ponovi nesto slicno, ali kao sto Vavrinka udje u trans i nista ne promasuje, tako je i Marin na tom USO. I zaista ima udarce da bude top igrac, kad moze Berdih ne vidim zasto ne bi mogao i Marin da je stalno tu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                      Ma kakva bre maestralna igra?
                      Nađi majstore na YT preglede mečeva i dobit ćeš odgovor, vrlo jednostavno

Sa ublehom od trenera u svom boksu neće ništa više napraviti, to je sigurno, ali njemu je garant i draže da mu je tu Goran, nego da osvoji još neku veliku titulu

Baš nema sreću sa trenerima, prvo mu je Goran natovario svog bivšeg koji ga je handrio godinama, a sad mu se i Goran na leđa nasadio, bez jasne vizije u kojem pravcu treba da ide njegova igra

Najbolja stvar koja mu se u karijeri desila je ono osuđivanje za doping, bez toga ne bi ni postao GS šampion
                      Last edited by shminka; 02-02-16, 13:45.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Nađi majstore na YT preglede mečeva i dobit ćeš odgovor, vrlo jednostavno
                        Gledao sam taj USO zaista nema potrebe da ga gledam opet i znam da je covek igrao fantsticno pa ne bi on dobio Rogera sa osrednjom igrom. Da je zasluzio zbog svog truda i igre koju je prikazao jeste ali mu se u isto vreme i posrecilo ali to sto mu se posrecilo su sporedne stvari koje ne uticu na njegovu igru, njegovo je da izadje na teren i pobedi onoga koji je ispred njega tako da je to iskoristio na najbolji moguci nacin.
                        Last edited by Bonomo; 02-02-16, 13:48.
                        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Da da da

Comment

Nauci se prvo pricati...
                            Ovdje kao da opisujes recimo Fogninija a ne Cilica. Marin je 5 od zadnjih 6 sezona (ne racunajuci onu kad nije igrao pola godine a bilo je i drugih di nije igrao po par mjeseci) zavrsio u top 15. Kako ce on onda ispasti iz top 20 a ima Slam, konacno je zdrav i u najboljim godinama? Moze samo naprijed. Inace je vec 2 puta bio u top 10, ukupno godinu i po dana. Ispao je od Aguta koji je odigrao mec zivota i bio set od 4-finala a on bio slab na mentalnom planu i tijesno izgubio. Ispao je on i u drugom kolu AO pa je iste godine osvojio Slam. Desi se. Coric je jos daleko od tog nivoa a takodjer i Troicki koji nikad nije igrao 4-finale.
                            S obzirom da vjecno podbacuje na mentalnom planu ocito je da ne ispunjava svoj potencijal i da ni trebao biti bolje plasiran tako da mu ovo i nije neki uspjeh.
                            Ako je tako kako onda strucnjaci uvijek pogode sa najavama u pre-sezoni a niko ne igra vec se samo trenira?
                            Mogao bi doci do finala ako ne bude isao na Djokovica.

Ljudi pricaju gluposti. Meni je jedan nas stari jos uvijek aktivni teniski trener (koji je bio vrhunski trener u Njemackoj) tvrdio da on nema sanse, da ga je Bratt unistio a on je osvojio Slam.
                            Kao prvo ja tebi nisam rekla da se naučiš pričati.Poštuj da bi bio poštovan.
                            Kao drugo kakve veze ima osvajanje slema sa ostankom u top 20?!
                            Kao treće bilo bi mi drago da ide napred(kao i svi iz ex YU),ALI ja ne vidim da je to moguće.Kao što rekoh u nekom od prethodnih postova bodovi se osvajaju ali i brane.
                            Kao četvrto Troicki i ostali su pomenuti samo u svrhu komparacije.Uostalom kao što je tebi Čilić "Bog Bogova" imam pravo da to meni bude npr.Troicki(osnovano ili ne-drugi je padež)
                            Kao peto stručnjaci ne pogode nego analiziraju,pa na osnovu analize daju predviđanje šta bi moglo biti.Ali i to je po sistemu Mož' da bude,al' ne mora da znači."Rezultati na treningu"? To je samo indikator igraču na čemu treba da radi,ali ne i bilo kakva garancija da će kada izadje na teren biti dobar ili pak loš kao na treningu.Takmičarski meč i trening ne mogu nikako da se porede,kao što si ti pokušao da predstaviš u prethodnim postovima.
                            Kao šesto toliko trolovanje o Čiliću može samo da izazove kontraefekat,pa da se "smuči" i ljudima kojima je bio simpatičan(npr.meni-jer mogu samo u svoje ime da pišem jelte?)
                            Kao sedmo ružno je reći da ljudi pričaju gluposti,naročito ako se to odnosi na nekoga sa ovog foruma.

Originally posted by Vladan View Post
                            Igrao Marin kao u transu na tom USOu. Ono sto je igrao od cetvrtfinala je jedan od najvecih nivoa vidjenih poslednjih pet godina. Igrao je i Nisikori strasno do finala, u finalu je razbijen, ali vjerujem da je prilicno fizicki patio. Ja svakako mislim da bi Novak dobio i onakvog Marina nekako, jednostavno je Marinov kompleks od Novaka preveliki, i razumijem da ce se smatrati OSW dok god ne ponovi nesto slicno, ali kao sto Vavrinka udje u trans i nista ne promasuje, tako je i Marin na tom USO. I zaista ima udarce da bude top igrac, kad moze Berdih ne vidim zasto ne bi mogao i Marin da je stalno tu.
                            Donekle se slažem sa tobom.Jeste Marin odigrao dobro,ali je i imao malo sreće,da Nišikori odigra odlično i eliminiše Djokovića.
                            Što se tiče Berdiha-on ima ono što Marin nema.Drskost na terenu,ali onu sportsku,i kohones naravno.
                            Vavrinka je tri klase iznad Berdiha i Marina,ali samo kada mu je dan.
                            Last edited by Marija81; 02-02-16, 17:29.
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Maro pise se "donekle" ne "do nekle"
                              Ispravi to, cisto da ti post bude jos lepsi.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Maro pise se "donekle" ne "do nekle"
                                Ispravi to, cisto da ti post bude jos lepsi.
                                Pa što se ti upeca na to?Čekala sam da mi tenis to sugeriše
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X