Ove razgovore bismo trebali voditi na "diskusijama" no dobro,nadam se da će admini prebaciti ovo tamo.
Ali da krenemo redom
-
Potpisujem,bez namere da ponizim i unizim ili nipodaštavam talenat Čilića- http://www.atpworldtour.com/en/playe...ilic/D643/C977
Vrlo usko i previše iz navijačkog ugla gledaš na stvari.Šta više ,rekla bih da si svoja interesovanja vezao samo za jednog igrača,ubeđen da je niko kao on-a ta arogancija zna vrlo često da se vrati kao bumerang.Vavrinka,pa i Nišikori ili Rodik iz onom vremena ili sada Izner su po meni majstori za Čilkana,čija igra je jako dugo bila(sada se i vide neke naznake napredka) ograničena na "hit and run"-iliti servis-forhend.
1.Zašto je osvojio US Open?
Otvorio mu se žreb i uz malo znanja(pobeda nad Federerom u SF) imao je i sreće da mu u F dodje roviti i preumorni Nišikori.
2.Da li bi,da je hipotetički gledano mogao pobediti Novaka u finalu da ga je on zapao?
Sve je moguće,jer dok se meč ne odigra i ne završi(ko god ga igrao) ne možemo 100% biti sigurni u rezultat.Međutim odnos H2H Đokovićai Čilića(14:0) ipak Novaka stavlja u poziciju ne favorita već izrazitog favorita.
Novak od ove godine već počinje da juri isključivo slemove,da ne dangubi bzvz na ostalim turnirima 
Šalim se malo,ali zaista mislim da je to i bio cilj dolaska Bekera,iako u tom trenutku zaista nisam videla svrhu tog poteza.
kako sam samo bila glupa.
Ali da krenemo redom
-
Originally posted by mark it zero
View Post
Originally posted by tenis
View Post
1.Zašto je osvojio US Open?
Otvorio mu se žreb i uz malo znanja(pobeda nad Federerom u SF) imao je i sreće da mu u F dodje roviti i preumorni Nišikori.
2.Da li bi,da je hipotetički gledano mogao pobediti Novaka u finalu da ga je on zapao?
Sve je moguće,jer dok se meč ne odigra i ne završi(ko god ga igrao) ne možemo 100% biti sigurni u rezultat.Međutim odnos H2H Đokovićai Čilića(14:0) ipak Novaka stavlja u poziciju ne favorita već izrazitog favorita.
Originally posted by Nesic
View Post

Šalim se malo,ali zaista mislim da je to i bio cilj dolaska Bekera,iako u tom trenutku zaista nisam videla svrhu tog poteza.

Comment