Opet nove spekulacije. Navodno je na pomolu dogovor da Neymar za 2 godine predje u Barcelonu za €58m.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Sa oprostenjem, sta ce im koji krasni i on? Ocigledno nemaju dovoljno sjajnih malih tehnicara. Ma onaj sistem iz americkog sporta sa salary cap je majka, ne dozvoljava ovakve gluposti koje prave Barsa, Real i Siti.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma meni je iskreno svejedno, neka ide gdje hoce... Samo da ode vec jednom i da se okonca ta epizoda.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Zato ce i preci tamo, lakse mu je igrati. Prvenstveno zbog njegove konstitucije a ne igrackih kvaliteta...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Nema spekulacija, decko je Barselonin fudbaler http://www.sport24.co.za/Soccer/Barc...-deal-20120320Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
E nek se i to okoncalo... Ostao je Hazard. A to znaci da ce Real krenuti svim silama da ga dovedu. I ja licno vjerujem da ce on zavrsiti ili u Realu ili u Arsenalu. Vece sanse dajem Realu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostE nek se i to okoncalo... Ostao je Hazard. A to znaci da ce Real krenuti svim silama da ga dovedu. I ja licno vjerujem da ce on zavrsiti ili u Realu ili u Arsenalu. Vece sanse dajem Realu.
On ide ili u Siti ili Junajted jedino su oni ludi da mu daju platu koju trazi,jedina razlika sto ce u Junajtedu i ostvariti nesto posto Fergi nije lud da pljune tolike pare dok Mancini ce da ga zameni prvim super-starom koji se malo istakne .Last edited by Lord Gangarić; 20-03-12, 15:51.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostNe znam koji ce i njima tuki Hazard i ovako imaju previse igraca na toj poziciji ..
On ide ili u Siti ili Junajted jedino su oni ludi da mu daju platu koju trazi,jedina razlika sto ce u Junajtedu i ostvariti nesto posto Fergi nije lud da pljune tolike pare dok Mancini ce da ga zameni prvim super-starom koji se malo istakne .
Real ako vec planira dovesti pojacanja, bolje da se fokusiraju na odbranu, bar moje misljenje.
Moguce da zavrsi i u gradu Manchesteru. Sve ce biti jasno kada se zavrsi sezona. Pa ko bude na kojoj poziciji imace sansu da ga dovede. Samo me interesuje umjesto koga bi Hazard igrao u Realu ili Cityju...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostJbg, ni Barceloni ne treba Neymar. Na tim pozicijama su Cuenca, Tello, Pedro, Messi (mada on moze igrati gdje hoce), Sanchez... Ali eto, hoce da imaju najveceg talenta u svojim redovima. A Real zeli Hazarda jer ce Barcelona dovesti Brazilca. Mada Realu a ni Barceloni ne treba niko, ali eto...
Real ako vec planira dovesti pojacanja, bolje da se fokusiraju na odbranu, bar moje misljenje.
Moguce da zavrsi i u gradu Manchesteru. Sve ce biti jasno kada se zavrsi sezona. Pa ko bude na kojoj poziciji imace sansu da ga dovede. Samo me interesuje umjesto koga bi Hazard igrao u Realu ili Cityju...
Real ce dovesti Hummels-a i kompletirati tim. Hazard mozda dodje..Na veliku zalost Di Maria sve neke hronicne povrede zadobija..Nikako da se oporavi..treba imati dobru alternativu, u ovom slucaju jednog od najtalentovanijih igraca sveta.
Nista ja ne bih realno menjao ni kod Reala ni kod Barse, rekao bih da su im najkriticnije pozicije, mesto stopera. Puyol je standard povredjen, a trebace im i levi bek. Abidal na veliku zalost ima problema sa zdravljem. Sto se Reala tice, trebace im jedan stoper, posto je Varane jos neiskusan, a on ce biti masina.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostOd kojih je Neymar verovatno bolji.
Real ce dovesti Hummels-a i kompletirati tim. Hazard mozda dodje..Na veliku zalost Di Maria sve neke hronicne povrede zadobija..Nikako da se oporavi..treba imati dobru alternativu, u ovom slucaju jednog od najtalentovanijih igraca sveta.
Nista ja ne bih realno menjao ni kod Reala ni kod Barse, rekao bih da su im najkriticnije pozicije, mesto stopera. Puyol je standard povredjen, a trebace im i levi bek. Abidal na veliku zalost ima problema sa zdravljem. Sto se Reala tice, trebace im jedan stoper, posto je Varane jos neiskusan, a on ce biti masina.
Hazard zeli u klub u kojem ce igrati stalno, ne zeli on biti alternativa. Jedino da Real proda Di Mariu a da se Kaka preseli na klupu za stalno.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Znam da hoce, al' jbg...Hoce i Neymar, pa mu ne garantuje da ce biti u prvih 11 u Barsi. Videcemo..ja bih najvise voleo Hummels-a i lagao bih kada bi rekao da ne bih voleo da Hazard dodje.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostZnam da hoce, al' jbg...Hoce i Neymar, pa mu ne garantuje da ce biti u prvih 11 u Barsi. Videcemo..ja bih najvise voleo Hummels-a i lagao bih kada bi rekao da ne bih voleo da Hazard dodje.
Hoce biti Neymar u prvih 11. Najvjerovatnije ce Pedro biti stavljen na klupu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostJbg, ni Barceloni ne treba Neymar. Na tim pozicijama su Cuenca, Tello, Pedro, Messi (mada on moze igrati gdje hoce), Sanchez... Ali eto, hoce da imaju najveceg talenta u svojim redovima. A Real zeli Hazarda jer ce Barcelona dovesti Brazilca. Mada Realu a ni Barceloni ne treba niko, ali eto...
Moguce da zavrsi i u gradu Manchesteru. Sve ce biti jasno kada se zavrsi sezona. Pa ko bude na kojoj poziciji imace sansu da ga dovede. Samo me interesuje umjesto koga bi Hazard igrao u Realu ili Cityju...
Mada ko ce ga znati nisu ni ovi iz Reala normalni sto se toga ticesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostTi stalno lazes Wada.
Hoce biti Neymar u prvih 11. Najvjerovatnije ce Pedro biti stavljen na klupu.
Ja da sam na mjestu Mourniho-a krenuo bih po Silva-u iz Milan-a(bice tesko ovo da se odradi,ali Milan ima novcanih problema i treba probati),ako ne on onda Luiz(bio bi on strasan pod palicom Mourinho-a) ili Hummels(Ramos da konacno ide na beka gdje sabija),ovog bi mogli dovesti za nekih 20-25 miliona,a moze biti dugorocno rjesenje,a pritom je Njemac sto je za mene dodatni kvalitet.Druga varijanta je traziti Debuschy-a iz Lille-a na desnom beku koji je odlican,ili neka alternativa sta ja znam...Mislim da Real nece pljunuti velike pare za Hazard-a,ali eto treba sacekatiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment